Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kongsi Hari Pertama Persekolahan, Netizen Teruja Tengok Ruang Belajar Yusuf Iskandar

20-1-2021 12:21 PM|Oleh: rikuren | Komen: 161

Kredit foto: Instagram Yusuf Iskandar

Pejam celik pejam celik, anak kepada pasangan selebriti terkenal Hanis Zalikha dan Hairul Azreen iaitu Yusuf Iskandar kini telah memasuki alam persekolahan.

Keterujaan hari pertama persekolahan secara atas talian dikongsinya menerusi laman Instagram milik Yusuf, dengan kapsyen :

"This is Yusuf's first day of online school.

"He had so much fun. Thank you teachers and new friends!"



Walaupun tidak dapat ke sekolah dan belajar secara maya bersama kawan-kawan, Yusuf dilihat tetap bersemangat siap berjoget lagi. Netizen turut memuji Yusuf kerana sangat rajin belajar dan berkelakuan baik.

Dalam pada itu, ramai juga yang memuji cara Hanis mendekorasi ruang belajar Yusuf yang dilihat sangat selesa dan cantik.



Kredit foto: Instagram Yusuf Iskandar

Si cilik popular, siapa sahaja yang tidak mengenali dirinya, di mana dari bayi sehingga kini berusia 6 tahun sentiasa menjadi perhatian ramai terutamanya buat peminat anak selebriti.

Selamat maju jaya, Yusuf! - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 161
Komen

Previous : Tak Sampai Setahun Kahwin, Mimie Haris Bercerai Lagi

Next       : "Harimau Pun Menangis Tengok Ni," -Adik Neelofa Kongsi Gambar Ibu Masa Muda

Komen Terbaru

Quote Rmz83 29-1-2021 05:27 PM
naina replied at 25-1-2021 10:24 AM
Berapa byr bulanan klu 6 juta tu?
Kot dio bayo cash and carry kan. Fuyoooo kayanyaaa

Biasa rmh 6juta byr almost 30K

Lain-lain Komen

Quote Kurex 20-1-2021 01:14 PM
Mudahnya buka benang... Kaut dekat ig, twitter tiktok je
Quote trexxxxxi 20-1-2021 01:55 PM
Ingatkan benang reput cari.
Btw bilik  belajar ni burok yach mcm public library jah buku bersusun dekat belakang tu..
Kemon keknis  macam ni je ke skill ID chuols

Quote mieymiey 20-1-2021 02:02 PM
Knowing Keknis kan.
Quote Itzy 20-1-2021 02:08 PM
trexxxxxi: Ingatkan benang reput cari.Btw bilik  belajar ni burok yach mcm public library jah buku bersusun dekat belakang tu..Kemon keknis  macam ni je ke skill ...


Dengki ke? Hahahaha
Quote naina 20-1-2021 02:13 PM
So much fun! Hahaha.
Btw jeles tgk rumah bersih takda kesan contengan padahal.umur anak2 sheols baya anak aku je
Quote Abot 20-1-2021 02:19 PM
Wow jeles nye...
Quote Abot 20-1-2021 02:21 PM
naina replied at 20-1-2021 02:13 PM
So much fun! Hahaha.
Btw jeles tgk rumah bersih takda kesan contengan padahal.umur anak2 sheols ba ...

Rumah iols x cntik.. tpp mmg ank x berani conteng merata.hahhaa da ajar dr kecik lg..kalau conteng kt kertas kosong n buku conteng je..berani die nk conteng tmpt lain..
Quote Nana_Man 20-1-2021 02:26 PM
naina replied at 20-1-2021 02:13 PM
So much fun! Hahaha.
Btw jeles tgk rumah bersih takda kesan contengan padahal.umur anak2 sheols ba ...

Kene standby kertas2,drawing paper untk budak2 conteng. Anak2 i pun tak conteng kt dinding. Cuma apa yg dorang conteng kt kertas, dorang suka tampal kt dinding khas untk ni.  
Tapikan... untk tunjuk2 kt umum, rumah tu mesti nmpk bersih kan? Takkn nk show off yg buruk2 lak.
Quote slyfynx 20-1-2021 02:30 PM
Sape yang teruja nih?
Ade ke mende yang nk diterujakan?
Pe jadah nye mende ni [un kene bukak thread?
Quote mesmerize 20-1-2021 02:39 PM
hensem keksop pergi online class tapi rapi wangi nampak
Quote emera 20-1-2021 02:40 PM
Tak cantik pun.. mcm tpt public.. ramai lg yg aku jumpa berganda2 cantik, nmpk cozy wpun guna cap ikea kaison je.. kreativiti tu kena tinggi.
Quote Shinichikudo 20-1-2021 02:46 PM
Lagi nice kalau keknis buat rak buku anak2 tu bawah sikit..sama level dengan keksup n kekcha so anak2 ada easy access untuk baca buku..anytime diorang boleh amik sendiri and baca..just my opinion lah macam la deyols kesssaah kann
Quote naina 20-1-2021 02:47 PM
Abot replied at 20-1-2021 02:21 PM
Rumah iols x cntik.. tpp mmg ank x berani conteng merata.hahhaa da ajar dr kecik lg..kalau conteng ...

Skng dah umur 6, 4 tahun dh xconteng..mmg ajar sokmo kt kertas tp ttp jua nak bereksperimen kt dinding. Dah cat semula..tapi kesan tapak2 tgn plak ada
Quote naina 20-1-2021 02:52 PM
Nana_Man replied at 20-1-2021 02:26 PM
Kene standby kertas2,drawing paper untk budak2 conteng. Anak2 i pun tak conteng kt dinding. Cuma a ...

Aah..skng dh xconteng. Mmg pandai ambik sndri dah buku2 atau kertas utk lukis warna. Ada wall yg xsempat cat balik..malasnya lahai. Sebelah wall dh cat balik. Letih wooo. Rasa nak upah org je
Quote takayama 20-1-2021 02:56 PM
wow jelesnya tgk tempat study yusuf yg sungguh kondusif
beza betul dgn tempat study anak dara kaka  
Quote Nenasketum 20-1-2021 03:31 PM
trexxxxxi replied at 20-1-2021 01:55 PM
Ingatkan benang reput cari.
Btw bilik  belajar ni burok yach mcm public library jah buku bersusun d ...

Macam ruang menunggu kindie anak aku. Copy paste kekdahnya
Quote faraway1 20-1-2021 03:51 PM
Tinggi gila, habis kalau anak dia nak buku, kena cari mak pak dulu?
Quote ashcroft86 20-1-2021 03:57 PM
Komen weols, yang ada juga terlibat dalam bidang ID ni, ruang tu lebih untuk show off, dibina bukan untuk kanak2 pon, nak capai buku cmne tu? Klu Usop tarik buku2 ada probability buku tu jatuh. Scale perabut seperti meja dan kerusi dah betul tapi macam after thought. Kata kaya raya, siap ada orang upah jadi decorator (malas nak guna istilah interior designer, it is an insult dekat golongan profesional kat luar sana), taknak buat built-ins untuk kanak2, boleh je boleh loose furniture kan? Duit berkepuk tu, pegi la amik course kat U tum part time pon boleh. Design tu bkan senang, punyai taste, tapi xde ilmu. Macam kedai buku pon ada corner tu.
Quote Nana_Man 20-1-2021 03:57 PM
naina replied at 20-1-2021 02:52 PM
Aah..skng dh xconteng. Mmg pandai ambik sndri dah buku2 atau kertas utk lukis warna. Ada wall yg x ...

Takyah cat dulu lah. Tunggu semua besar skali. Takot dah cat baru, ntah apa angin nk conteng balik. Kids will still be kids. Haha

Lihat semua komen(161)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top