Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Tak Sempat Kahwin, Wanita Maut Tersepit Lif Di Tempat Kerja

20-1-2021 06:07 AM Komen: 13
Bakal pengantin perempuan maut akibat tersepit lif dalam satu kejadian di Tanjung Morawa, Sumatera Utara kelmarin.


Gambar hiasan

Lapor Tribunnews, mangsa yang dikenal pasti sebagai Widia Wati, 24, tersepit lif di tempat kerjanya di sebuah bilik pameran motor di Tanjung Morawa.

Ketua Kampung Tanjung Baru yang merupakan tempat tinggal Widia, Azman Ginting memaklumkan bahawa wanita itu bakal bernikah pada 30 Januari ini.

Katanya, keluarga mangsa sudah dimaklumkan mengenai kematian Widia dan sudah dibawa ke hospital untuk menuntut jenazah.



Sementara itu, bakal suami Widia, Sandri Sinaga melahirkan rasa sedih berhubung kejadian yang menimpa bakal isterinya.


Sumber: Utusan


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 13
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote padris 20-1-2021 01:16 PM
Kesiannya.. Teringat kes kat China dulu. ... Tersepit sampai ngeri keadaan mayat pun..

Lain-lain Komen

Quote akies 20-1-2021 07:15 AM
Huhu ..kesiannya
Camna boleh tersepit?
Lif tk buat maintenance ke
Quote Eliadaisy83 20-1-2021 07:18 AM
Lift barang kot ni..klau lift biasa mcm kt flat tu bleh tersepit smp bawa mati ke.
Quote MontanaHannah 20-1-2021 07:34 AM
indon mmg sial
Quote EvieWanKenobi 20-1-2021 09:05 AM
takdak cctv kat situ?
Quote Meiizu 20-1-2021 09:09 AM
Lift tu mcmana?lift sini tak terttutup kan kalau ada org
Quote Tinot7 20-1-2021 09:09 AM
takziah kpd keluarga
Quote jalfa 20-1-2021 09:13 AM
Kesianya..cantik plak tu..ni yang aku tkut naik lift..kalo nak naik lift mesti aku tunggu orang naik sekali.selalu imagine bukan bukan.kalo setakat dua tiga tingkat naik tangga jah
Quote AyaqMeloSuam 20-1-2021 10:58 AM
Family saman kampeni & kmpeni lift.. igt lift zaman dolu2 ka.. lift skrg bersensor kn.. mcmna leh tjepit plk
Quote Artemesiaa 20-1-2021 11:47 AM
Takziah buat keluarganya.  Mesti tempat kerja pun tak ramai pekerja jadi kalau ada yang tersepit mungkin tak ada siapa nak perasan.  Guard pun mungkin jenis tak ronda premis untuk pastikan semua dah balik kerumah ke tidak.
Quote Supersirap 20-1-2021 12:41 PM
Salam takziah kepada keluarga mangsa
Quote NazRysha 20-1-2021 12:46 PM
jalfa replied at 20-1-2021 09:13 AM
Kesianya..cantik plak tu..ni yang aku tkut naik lift..kalo nak naik lift mesti aku tunggu orang na ...

rasa mcm ni lift barang kot cyst
Quote mieymiey 20-1-2021 01:08 PM
Salam takziah. Kesiannya.
Quote padris 20-1-2021 01:16 PM
Kesiannya.. Teringat kes kat China dulu. ... Tersepit sampai ngeri keadaan mayat pun..

Lihat semua komen(13)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top