Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Bertemu Jodoh Di Tinder, Nenek Bertunang Dengan Jejaka 22 Tahun

Oleh: Cari-Azza|19-1-2021 12:41 PM Komen: 55


"Perry juga lebih muda daripada tiga anak saya."

Kata orang tua-tua, kalau dah jodoh, tak ke mana seperti yang berlaku kepada Sharon Hawkins, 50 yang bertemu cinta hatinya Perry Hopstein, 22 menerusi platform sosial Tinder.

Biarpun jarak usia mereka jauh berbeza namun ianya cinta yang sangat mendalam apabila mereka telah pun mengikat tali pertunangan dan akan berkahwin dalam masa terdekat.

Foto : Hot Spot Media


Nenek kepada tiga cucu ini menyatakan dia selalu disalah anggap sebagai ibu kepada Perry.

"Saya mungkin terlalu tua untuk Perry tapi saya takkan berhenti mencari bahagia."

Pasangan yang berasal dari North Carolina, Amerika Syarikat ini memahami persepsi daripada orang ramai namun mereka tidak mahu memikirkannya.

"Kami memang ditakdirkan bersama. Kenapa perlu kisah orang kata apa?"

Profil Perry di Tinder


Menceritakan kembali perkahwinan terdahulu yang berakhir setelah 16 tahun bersama, Sharon mencari sesuatu yang berlainan lalu menemui jejaka di usia 20an antara yang menarik minatnya seperti yang dilaporkan portal Daily Star.

Jadi, menerusi platform Tinder, Sharon merendahkan umur pasangan yang dicari sehingga 19 tahun.

"Saya melihat profil Perry yang berbeza 28 tahun dari saya. Rupanya seperti model dan saya jelaskan yang saya adalah nenek, tapi dia tak peduli."

Pasangan itu bercinta di alam maya beberapa hari sehingga Sharon menjemput Perry datang ke rumah.

"Perry lebih seksi di luar dan dia sangat menerima saya."

Sharon juga beruntung kerana anak perempuannya yang berusia 23 tahun dan tinggal bersamanya menerima situasi tersebut, malah mengajuk bakal bapa tirinya sebagai budak-budak.

Foto : Hotspot Media


Memandangkan pandemik Covid-19 yang belum berkesudahan, Perry terus berpindah ke rumah Sharon. Mereka menunggu masa yang sesuai untuk bertemu keluarga Perry.

"Pernah kami keluar bersama-sama dan saya berikan kad untuk Perry bayarkan, tetapi juruwang kata tak boleh biarkan anak gunakan kad saya. Ianya berterusan bila kami keluar makan dan beli-belah."

Tidak menganggap Perry sebagai lebih muda, guru sekolah ini juga menyatakan yang Perry romantik dan mereka adalah pasangan sehati sejiwa. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 55
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote gummiebear 21-1-2021 10:13 AM
Pegi makan nenek bayar, pastu pindah masuk umah nenek hmm harap betul lah chenta sejati yachh

Lain-lain Komen

Quote chinta89 19-1-2021 12:46 PM
Semoga bahagia {:love
Quote cucuq 19-1-2021 12:49 PM
hope happy ending la
Quote Kurex 19-1-2021 12:52 PM
Kalah intan ladyana & hariz
Quote green~tea 19-1-2021 12:54 PM
I am curious... kalo usia nenek2 ni masih ada natural lubricants ke
Quote sharlenetexas 19-1-2021 12:54 PM
Tak lah tua sangat banding dengan nenek indon.
Quote JokesCop 19-1-2021 12:55 PM
Ni kalau atok 50 tahun kahwin pompuan 22, hencapan maut petala langit
Quote KIM.K 19-1-2021 12:56 PM
Tinder mmg ramai lelaki muda cari older women. Adakah Terry lari dari broken home
Quote sarah82 19-1-2021 01:12 PM
green~tea replied at 19-1-2021 12:54 PM
I am curious... kalo usia nenek2 ni masih ada natural lubricants ke

Tak apa. Kjelly ada.. Hahahaha.. Mampos..
Quote CiliPadiSedap 19-1-2021 01:38 PM
green~tea replied at 19-1-2021 12:54 PM
I am curious... kalo usia nenek2 ni masih ada natural lubricants ke

takpun dia pakai ky jelly ( ada cop sirim) + gam uhu (made in china)

urat dah berselirat tak faham tasty umur 22 tahun. fetish orang tua betul.
Quote sayawifenikmie 19-1-2021 01:46 PM

.. cantik jer lagi pempuan ni ..

and yesss .. 50 tahun masih boleh ngesek dengan enjoynya uolss  .. pasaipa tak bole ?
Quote dudaberhias 19-1-2021 01:47 PM
Herlok jugak @Kurex tapi heshe taste nenek2 la pulak. Mungkin minat pepet kedut macam sorang yang nak kahwin tu.
Quote dudaberhias 19-1-2021 01:50 PM
CiliPadiSedap replied at 19-1-2021 01:38 PM
takpun dia pakai ky jelly ( ada cop sirim) + gam uhu (made in china)

urat dah berselirat tak fa ...

Hello kaka sekarang orang tak main dah ye ky jelly nak2 tengah pkp ni nak keluar tak boleh beli barang... Sekarang boleh DIY pakai tepung ubi je kat rumah, tak pun pakai pokok lidah buaya, tanam tepi tingkap tepi katil. Kalau nak extra perisa tambaha gula, garam sikit lepastu panaskan minyak goreng... Sebabtu ramai influencer mat salleh gigih duk letak pokok dalam rumah, rhopernyaaa untuk homemade recipe yach...
Quote dudaberhias 19-1-2021 01:51 PM
green~tea replied at 19-1-2021 12:54 PM
I am curious... kalo usia nenek2 ni masih ada natural lubricants ke

Tepung ubi kan ada kaka, DIY je... Bubuh tepung dalam cawan, masuk air sikit bubuh dalam microwave. Kemudian tambah garam gula secukup rasa dan bubuh kucai serta udang kering sikit. Panaskan minyak dan goreng.
Quote CiliPadiSedap 19-1-2021 02:07 PM
dudaberhias replied at 19-1-2021 01:50 PM
Hello kaka sekarang orang tak main dah ye ky jelly nak2 tengah pkp ni nak keluar tak boleh beli ba ...

tu resipi vagina perfume ikan masin ke? baru kaka jumpa formulanya. confirm melecet cm poen sistur vokuru
Quote Skuau 19-1-2021 02:13 PM
jika benar cinta itu buta...buta ka matamu???
Quote sukacactus 19-1-2021 02:23 PM
dudaberhias replied at 19-1-2021 01:51 PM
Tepung ubi kan ada kaka, DIY je... Bubuh tepung dalam cawan, masuk air sikit bubuh dalam microwave ...

Gelak2 aku baca resepi ni kah3
Quote beta_carotene 19-1-2021 02:24 PM
Jaga2 la anak umoq 23 thn yg tinggal bersama tu...
Quote tagas 19-1-2021 02:25 PM
dun worry

jodoh andartu2 senior mungkin masih belum lahir @ifanonline
Quote ifanonline 19-1-2021 02:35 PM
tagas replied at 19-1-2021 02:25 PM
dun worry

jodoh andartu2 senior mungkin masih belum lahir @ifanonline

kasihan....

Lihat semua komen(55)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top