Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Belum Kahwin Dah Main Dukung-Dukung, Pegang-Pegang," -Janna Nick Kena Hentam

18-1-2021 02:26 PM| Komen: 82

Seperti sudah menjadi lumrah, apabila menceburi dunia seni ataupun bergelar public figure, pasti apa sahaja yang dilakukan menjadi perhatian orang ramai.

Terbaharu, tindakan seorang pelakon dan pengacara terkenal, Janna Nick membuat video TikTok bersama kekasihnya, Dini Schatzmann di laman Instagram mengundang perhatian netizen.

Ini kerana aksi beliau yang ‘didukung’ oleh teman lelakinya itu dianggap kurang sopan oleh sesetengah warganet dan pengikutnya di laman Instagram itu.



Menulis di ruangan kapsyen :

“Pls enjoy being single ok ! @dinischatzmann ”

Mungkin niat Janna melakukan video itu hanya sekadar suka-suka akan tetapi netizen dilihat kurang senang dengan tindakannya itu.



Meninjau di ruangan komen, ramai yang meninggalkan komen mengenai perkara berkenaan.

Untuk yang mengikuti pelakon itu, pasti tahu beliau adalah seorang yang santai dan lebih memilih untuk mengendahkan kata-kata orang.


Foto: IG


Dalam pada itu, Janna juga dilihat turut memuat naik satu foto bersama kekasihnya, dengan menulis kapsyen dengan tarikh ‘istimewa’ pada 2.2.2021!


Adakah Janna bakal menamatkan zaman bujangnya?

Sama-sama kita nantikan. -CARI

Sumber: HOT FM

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 82
Komen

Previous : 'I Panas Hati, Jangan Sebab Nak Bisnes You Lancang Bersuara’ – Catriona Rose

Next       : Dah 2021, Warna Kulit Haneesya Hanee Masih Dikutuk

Komen Terbaru

Quote Edonut 3-2-2021 04:30 PM
Halahhh yg x berkapel pun berbasah basahan, lekk lerrr aciks2
Kapel nie mmg heloksss yerr, dapat anak esok2 perghhhh

Lain-lain Komen

Quote mieymiey 18-1-2021 02:46 PM
Kan diorang dah 'kahwin'
Quote lavendernovella 18-1-2021 02:47 PM
Aritu kecoh rumor pasal dah nikah tu , apa cer?
Quote ashilalat 18-1-2021 02:50 PM
Yg dalam drama ramai pegang2 smpai nak cium2. Apa beza dgn jana nek ni?
Quote MsKathryn 18-1-2021 02:53 PM
Sepadan...
Quote mamajawie 18-1-2021 02:57 PM
aku syak dia ni da lama kawen..kan kantoi big time masa sheollss cuti lama kt melodi tu tpi dpat dikaliskan oleh lambat sehari tu..
Quote gelas_pelastik 18-1-2021 02:58 PM
haritu ada tertengok cerita kat astro ceria, boyfriend si janna ni berlakon
agak kayu sikit la
better dik eman tino berlakon
Quote Ritacomels 18-1-2021 03:12 PM
Dini yg helok tp x menarik.. X rasa nk berfantasi pun tgk dia, maybe taste @Kurex
Quote Em7 18-1-2021 03:18 PM
dah kahwin kan dia.. sebab awalina ada macam bagi bayangan dia ni dah kahwin
Quote Normabaru 18-1-2021 03:20 PM
Dini tu helok sungguh. Dh la xmerempan. Muka pan asia. Reti makan pedas. Tak batak likes mcm dikkimikepam etc

Tp janna tu. Hmm. Pls go for hanna delish and produce beautipol and handsom bb plssss
Quote Kurex 18-1-2021 03:33 PM
Ritacomels replied at 18-1-2021 03:12 PM
Dini yg helok tp x menarik.. X rasa nk berfantasi pun tgk dia, maybe taste @Kurex

Tak minat muka jambu
Quote Nenasketum 18-1-2021 03:41 PM
Normabaru replied at 18-1-2021 03:20 PM
Dini tu helok sungguh. Dh la xmerempan. Muka pan asia. Reti makan pedas. Tak batak likes mcm dikkimi ...

Kenapa nak rahsiakan, kan tak pasal2 dah kena fitnah. Bingai punya retis tapi sepadan depa ni dari rupa anak tok sidang show off laki bini pakai brand tulih sebesor alam. That boy looks so kg.com walau mak pak banyak reta. Kan dah terkutuk hehehehe
Quote mh17 18-1-2021 03:48 PM
Dia ni da kwin,tp nk privacy kot..ntah pape je
Quote anony-mous 18-1-2021 03:51 PM
Ingatkan dah clash sbb lama xnampak. Btw kelakar jugak video nya bila janna usik money n single tu
Quote LostStar 18-1-2021 04:03 PM
Janna ni nampak betul2 falling in love gan mamat ni.. suka tengok... netizen ni dengki sebab x boleh dukung pasangan kah? Hahahaha {:run
Quote Normabaru 18-1-2021 04:03 PM
Nenasketum replied at 18-1-2021 03:41 PM
Kenapa nak rahsiakan, kan tak pasal2 dah kena fitnah. Bingai punya retis tapi sepadan depa ni dari ...

Kaka rasa mmg xkawen. If dh harusla jawi ke jaik ke leak info. Ni sendu nan hado. Bdk kg.com tu bkn gay ke.. Cyst tu pon ghuper mcm manic how la nk ank hensem. Kaka xsuka janna ni. Dia muka basic. Xmanis mcm hannah delish. sekian
Quote puteribaya 18-1-2021 04:56 PM
Normabaru replied at 18-1-2021 03:20 PM
Dini tu helok sungguh. Dh la xmerempan. Muka pan asia. Reti makan pedas. Tak batak likes mcm dikkimi ...

kalau tenguk irl..janna tu cantik betui..sepadan ngan Dini
Quote Normabaru 18-1-2021 04:59 PM
puteribaya replied at 18-1-2021 04:56 PM
kalau tenguk irl..janna tu cantik betui..sepadan ngan Dini

Oyeke. Antara hanna n janna mana lg lawa? Kaka tgk hanna tu comei nya uiii
Quote puteribaya 18-1-2021 05:20 PM
Normabaru replied at 18-1-2021 04:59 PM
Oyeke. Antara hanna n janna mana lg lawa? Kaka tgk hanna tu comei nya uiii

masing2 lawa cara lain..x dinafikan Hanna tu dah la cantik..voluptios lagi bodi dia..suka dia ngan Syafiq Kyle..hehheeh
Quote Normabaru 18-1-2021 05:40 PM
puteribaya replied at 18-1-2021 05:20 PM
masing2 lawa cara lain..x dinafikan Hanna tu dah la cantik..voluptios lagi bodi dia..suka dia ngan ...

Oh cnfirm eh sapik blkg sikit dgn HD? So ML tu mmg over la yer? Ingt ada can btaut blk

Lihat semua komen(82)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top