Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Neelofa Dengan Bawal Dan Purdah, Lain Macam Lawanya!

18-1-2021 09:12 AM|Oleh: LilRose| Komen: 372

Selepas beberapa hari keluarganya menjadi bahan kecaman netizen, penampilan terbaru selebriti dan usahawan Neelofa mendapat perhatian dan pujian ramai.

Ia selepas Neelofa memuat naik dua gambarnya bergaya dengan tudung bawal bersama purdah.



Kredit foto: IG

Menurut kapsyennya, Neelofa memperkenalkan tudung bawal keluaran terbarunya dari jenama Neelofar iaitu Liya.

Perkongsiannya itu mendapat pujian ramai yang rata-rata terpegun dengan keayuannya.


Kredit foto: IG

Lain macam lawanya bila Neelofa beetudung bawal, antara komen warganet. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 372
Komen

Previous : Comel! Diana Danielle Terharu Peminat Namakan Anak Sempena Namanya

Next       : "Saya Malas Nak Layan Lebih-lebih" - Aloy Nak Jumpa, Tampar Ogy

Komen Terbaru

Quote cikus 6-2-2021 01:14 AM
Cayalah mu purizzz...maruah mu & family kena pijak2 ngan lopak d clan pon masih dok tringin lagi kat lopak...mantappp....

Lain-lain Komen

Quote bluebutter 18-1-2021 09:32 AM
satu persatu....


saje je nak bagi komen gak.


satu persatu ya....


satu demi satu demi kelangsungan likes...

Quote mamichik 18-1-2021 09:32 AM
product baruuuuuuuuu....
Quote Tinot7 18-1-2021 09:33 AM
promo ka??

[ig]https://www.instagram.com/p/CKDkuLjHKkX/[/ig]

Quote Tinot7 18-1-2021 09:34 AM
[ig]https://www.instagram.com/p/CJ8NphpnTwH/[/ig]

Quote nazzse 18-1-2021 09:36 AM
Tengok author, hurmm patutlah
Quote EvieWanKenobi 18-1-2021 09:38 AM
biasa je..  apa yang lain macamnya?
Quote tapirbiru 18-1-2021 09:39 AM
awat dh hilang penutup dahi....tak lama dh ni
Quote haryatie 18-1-2021 09:40 AM
cantik dia ni
Quote Tinot7 18-1-2021 09:56 AM
tapirbiru replied at 18-1-2021 09:39 AM
awat dh hilang penutup dahi....tak lama dh ni

tajam mata kaka.. iols tak prasan pun... sehari sblm tu...

[ig]https://www.instagram.com/p/CJ5yQ4-HIjY/[/ig]

[ig]https://www.instagram.com/p/CJ2N2rZnRMi/[/ig]

Quote missHaidiD 18-1-2021 10:00 AM
Pakai purdah patut taknk perhatian lg.  Ni cm lg dambakan puji pujian. Kejap2 selpie.  Kejap2 post.  Bkn la berubah betol2 kerana Allah kn. berubah kerana kejar limelight
Quote missHaidiD 18-1-2021 10:02 AM
Tinot7 replied at 18-1-2021 09:33 AM
promo ka??

Iols rasa jahlop ni nk dia di jadikan model berniqab pertama didunia tau.  Gigh kn dia
Quote missmeornot 18-1-2021 10:04 AM
alaaa meols pun pakai tudung bawal pastu tutup separuh muka jugak..cuma meols pakai mask lopa pakai kain..sama je lopa dgn rakyat yang lain..btw semalam tertengok igs dik amal dia tunjuk dm dari acik noraini..kemain gigih ye acik tu dm dik amal..igt sibuk reply komen netizen je
Quote makcun14 18-1-2021 10:05 AM
Niqab ninja promote lancome u ols. So nanti di Paris Fashion Week akan kah ada ninjaniqabi beraksi di pentas catwalk?
Quote kaseh80 18-1-2021 10:07 AM
Bila manusia lapar pujian
Quote MissVixen 18-1-2021 10:07 AM
Sekejapnya tutup dahi
Quote Burong_Hantuk 18-1-2021 10:10 AM
x lama lagi tanggal lah nikob tuh....kening semua dah start tayang.....phuiiiiiii
Quote faint_heart 18-1-2021 10:15 AM
missmeornot replied at 18-1-2021 10:04 AM
alaaa meols pun pakai tudung bawal pastu tutup separuh muka jugak..cuma meols pakai mask lopa pakai  ...

Acik noraini ni sapa? Dia ckp apa?
Quote EvieWanKenobi 18-1-2021 10:46 AM
Tinot7 replied at 18-1-2021 09:56 AM
tajam mata kaka.. iols tak prasan pun... sehari sblm tu...

zaman sekarang berdoalah di medsos..
Quote HoneyManjer 18-1-2021 10:49 AM
lol...nak kaverina isu rimau menangeh ke

Lihat semua komen(372)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top