Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Comel! Diana Danielle Terharu Peminat Namakan Anak Sempena Namanya

18-1-2021 08:51 AM|Oleh: LilRose| Komen: 7

Kredit foto: IG

Diana Danielle meluahkan rasa terharu apabila peminat menamakan anaknya sempena nama pelakon itu.



Berkongsi menerusi Instastorynya baru-baru ini, Diana menerima kiriman mesej menerusi Instagram (DM) daripada seorang gadis yang memaklumkan bahawa adik perempuannya baru sahaja dilahirkan.

Apa yang menarik individu berkenaan memaklumkan bapanya peminat Diana sehingga menamakan anaknya itu sempena nama aktres terbabit.


Kredit foto: IG

Menyatakan dirinya terharu dengan penghargaan itu, Diana mendoakan semoga bayi berkenaan membesar menjadi anak solehah. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 7
Komen

Previous : Sedia Lakon Aksi Panas, Jasmine Suraya Pilih Remy Ishak Jayakan Babak

Next       : Neelofa Dengan Bawal Dan Purdah, Lain Macam Lawanya!

Komen Terbaru

Quote Kpoplovers 19-1-2021 11:33 AM
Alhamdulillah..

Lain-lain Komen

Quote Kurex 18-1-2021 05:13 PM
Nak namakan anak pun kena bagitau retis tu. Tapi dah minat kan, jadi tak boleh kata apa la + excited acik ni
Quote dua_chzy 18-1-2021 05:16 PM
Bila la Diana Danielle dengan Sofia Jane nak berlakon sebagai anak beranak.
Quote dua_chzy 18-1-2021 05:17 PM
Kalau bukan anak beranak pun berlakon sebagai musuh Diana nak caras laki Sofia pehtu ada elemen2 mistikus paranormal pun hurkeh. Then buat plot twist macam cerita Korea ropa2nya deols memang anak beranak, kakaka.
Quote Orix 18-1-2021 05:28 PM
dua_chzy replied at 18-1-2021 05:16 PM
Bila la Diana Danielle dengan Sofia Jane nak berlakon sebagai anak beranak.

deyols pernah berlakon sama cite Hanyut tp x sure watak anak beranak ke idok
Quote dua_chzy 18-1-2021 05:41 PM
Orix replied at 18-1-2021 05:28 PM
deyols pernah berlakon sama cite Hanyut tp x sure watak anak beranak ke idok

Mcm bukan uols. Tingin betul tengok meka jadik anak beranak. Pehtu format drama ala2 drama2 kat SBS yang lawa ja gambarnya tu.
Quote fairy_fairy 18-1-2021 09:54 PM
dua_chzy replied at 18-1-2021 05:17 PM
Kalau bukan anak beranak pun berlakon sebagai musuh Diana nak caras laki Sofia pehtu ada elemen2 mis ...

Story line macam best. Minta Khabir Bhatia direct and skrip by his wife Mira Mustapha. Mesti meletup macam Kekasihku Seru dulu.
Quote Kpoplovers 19-1-2021 11:33 AM
Alhamdulillah..

Lihat semua komen(7)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top