Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sedia Lakon Aksi Panas, Jasmine Suraya Pilih Remy Ishak Jayakan Babak

18-1-2021 12:28 AM| Komen: 86

Jasmine Suraya bersedia untuk melakonkan babak panas dalam mana-mana drama atau filem sekiranya diberi peluang.

Perkara tersebut diakui sendiri oleh pelakon yang kini popular menerusi drama Bidadari Salju itu dalam segmen soal jawab bersama pengikut Instagramnya.



Jawapan tersebut diberikan selepas seorang pengikut bertanyakan soalan: “Saya terfikir sama ada awak sanggup melakukan babak panas dalam drama atau filem.”

Jawab pemilik nama penuh Jasmine Suraya Chin Xian Mei itu, dia bersedia melakukan aksi tersebut sekiranya babak berkenaan wajar dipersembahkan kepada penonton dalam sesebuah drama atau filem.


Kredit foto: IG Jasmine

“Ya, saya akan lakukan sekiranya babak tersebut wajar dan memberi impak terhadap jalan cerita,” tulisnya.

Lebih mencetuskan kehangatan, pelakon berusia 32 tahun itu turut memilih pelakon kacak Remy Ishak sebagai pasangan untuk melakonkan babak panas berkenaan.

“Jika saya diberi pilihan, saya akan memilih Remy untuk menjayakan babak tersebut dengan saya,” katanya ringkas.


Kredit foto: IG Jasmine/Remy

Baru-baru ini, lakonan Jasmine sebagai watak penggoda bernama Jeannie dalam Bidadari Salju antara yang memberi impak sehingga dia menerima ugutan bunuh dan disimbah asid daripada penonton drama berkenaan.



Bidadari Salju yang kini hangat ditayangkan dalam slot Akasia TV3 turut membariskan Sweet Qismina dan Adam Lee sebagai teraju utama.

Terdahulu, Jasmine merupakan pelakon berbangsa Cina yang sering diberikan watak sebagai wanita Melayu dalam kebanyakan drama dan filem. 


Sumber: K! ONLINE


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
2
0
1
Komen: 86
Komen

Previous : "Poligami Perkara Paling Mulia" - Suami Ziela Jalil Masih Dalam Proses Pembelajaran

Next       : Comel! Diana Danielle Terharu Peminat Namakan Anak Sempena Namanya

Komen Terbaru

Quote puteribaya 25-1-2021 04:21 PM
cepheid replied at 18-1-2021 06:21 PM
Remy dalam keluarga bahadon tu belakon dengan cina hot pakai lingerie merah tu lagi lah panas. Dia n ...

Melbelle tu muka seksi siut..x yah pakai sexy pun dah nampak sexy

Lain-lain Komen

Quote CiliPadiSedap 18-1-2021 12:42 AM
Habis @Kurex nak letak mana?
Quote sharlenetexas 18-1-2021 12:46 AM
Sheols bajet lagi hot dari scene juliana hana dengan aqasha ke? Filem apa tak ingat. Rempit kot.

Quote sharlenetexas 18-1-2021 12:47 AM
Sib baik sheols tak jawab ala2 fantasi acik ning baizura. Mau kena gam nanti sheols.
Quote helicornia 18-1-2021 01:09 AM
amboi..pilih bang remy
Quote apedehal 18-1-2021 01:47 AM
Apo laie sutradara osman ali
Quote Normabaru 18-1-2021 02:19 AM
sharlenetexas replied at 18-1-2021 12:46 AM
Sheols bajet lagi hot dari scene juliana hana dengan aqasha ke? Filem apa tak ingat. Rempit kot.

Kaka xsuka dgr suara dia.. Plus lakonan kayu. Cmne leh masuk industry ntah
Quote gideoncross 18-1-2021 02:22 AM
Adakh filem2 Mulayu akn mmaparkn aksi2 steamy x lama lgi?
Quote aammyy 18-1-2021 02:27 AM
Amboi. Pilih bam wemy. Umur jasmine ni berapa eh? I rasa mcm dia dah kertu walaupun badan kecik molek
Quote oggy 18-1-2021 02:27 AM
Jasmine Suraya ni memang daring dan sexy.
Dalam filem Daulat kan daring scene dgn Shidi.
Why Remy? Adakah sbb Remy selalu banyak hot scene dgn heroin?
Teringat2 scene Remy dgn Datin DD dalam filem Sembunyi: Amukan Azazil.
Quote Adrif 18-1-2021 02:34 AM
CiliPadiSedap replied at 18-1-2021 12:42 AM
Habis @Kurex nak letak mana?


Quote Cocoais 18-1-2021 02:42 AM
Suara dia macam terkepit sikitkan..macam tak sampai
Quote rosmahisham 18-1-2021 02:57 AM
Aku x leh lupa dlm Hero Seorang Cinderella dia jadi bff fazura kn..dia ckp ..Bapakkk kauuu..kelako giler..kemain tekan suara!!! Tp dia lawa sangat dimata ku..
Quote Perawankota 18-1-2021 04:28 AM
Berapa, umur dia? Nampak mcm tua sikit
Quote ellejo 18-1-2021 04:50 AM
nak yusof bahrin. rasa cinta membara tengok dia dalam citer bercinta dgn jin
Quote sukacactus 18-1-2021 06:02 AM
Pada yg asyik tya umur dia ni, nampak sgt xbaca artikel
Quote sambaldurian 18-1-2021 07:17 AM
kt mata ak dia cantik, tp xdpt watak heroin. selalu dpt watak antagonis. adalah watak heroin yg dia jd anak angkat azizah mahzan cari ibu kandung chinese dia. bg ak dia ala2 nasha aziz.
Quote Fafaaisa 18-1-2021 07:26 AM
Umur ada tulis atas tu 32 tahun
Quote rookiecake 18-1-2021 07:38 AM
She’s 32?!?! Ingatkan baru in her early 20s
Quote Kurex 18-1-2021 07:51 AM
Memang pelakon Malaysia ni dah kenapa? Jayakan aksi panas bukan buatkan kau nampak mcm pelakon hebat la gampang!!! Ke kau memang ada niat nak buat aksi panas? Siap bagitau awal2 dgn siapa kau nak berlakon. Ni sundal namanya

Lihat semua komen(86)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top