Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Peminat Teruja Betul, Mira Filzah Dah Ada Akaun TikTok!

17-1-2021 01:37 PM|Oleh: Saiful| Komen: 51

Aplikasi TikTok memang menjadi trend sekarang ini.

Bukan sahaja orang biasa, golongan artis mestilah tak mahu ketinggalan kan.

Dah lama peminat tunggu, akhirnya artis cantik ini membuka akaun TikToknya sendiri.


Foto: IG

Apa lagi, bukan main seronoklah peminatnya!

Akaun yang diberi nama therealmirafilzah itu nampaknya sudah mengumpul beribu-ribu pengikut.


Jika dilihat Mira nampaknya mengahsilkan content yang lebih fokus kepada traveling dan lifestyle.

Berbeza dengan artis lain yang lebih gemar menari.



Lain orang lain lah citaranya betul tak?

Apa lahgi, cepatlah follow! -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 51
Komen

Previous : "Artis Mana Yang Tak Sombong?" - Almy Nadia Berang, Ada Individu Jadikan Dirinya Sebagai Content

Next       : "Poligami Perkara Paling Mulia" - Suami Ziela Jalil Masih Dalam Proses Pembelajaran

Komen Terbaru

Quote Acikbawang 23-1-2021 07:57 PM
Alololoooo si bubu cuk acammm

Lain-lain Komen

Quote MsKathryn 17-1-2021 02:03 PM
Iols tggu komen acik porum je
Quote sawi_bayam 17-1-2021 02:05 PM
harus diblocked siap2. rengsa
Quote virgo19 17-1-2021 02:13 PM
Mula2 post video travel dulu.. malu2 lagi. Nanti lama2 dia post la video menari. Tak caya tengok la nanti
Quote YomiuriLandMae 17-1-2021 02:17 PM
ke ngko je yg teruja sepol oiii..
why bother..
Quote Carcosa 17-1-2021 02:25 PM
Kowserrrrr
Quote TerataiMelur02 17-1-2021 02:25 PM
Sejak berlaki ni makin gedik pulak.. Ke laki yang suruh buat tiktok?
Quote AbukRokok 17-1-2021 02:35 PM
virgo19 replied at 17-1-2021 02:13 PM
Mula2 post video travel dulu.. malu2 lagi. Nanti lama2 dia post la video menari. Tak caya tengok la  ...

emmmm  tazsabar nk tgk lenggekan bontot Ffira mikah
Quote slyfynx 17-1-2021 03:13 PM
Waaaa, teruja nye saya.
Pe jadah mende ni pun bukak thread.
Leh sembuh covid ke kalau orang tau
Quote smeetasmitten 17-1-2021 03:32 PM
Mungkin akan ada jawatankuasa khas menangani isu serious seperti life mira pilzah suatu hari nanti
Quote seulgi 17-1-2021 03:37 PM
Makin berlaki makin meghela perangai ye
Quote missHaidiD 17-1-2021 03:39 PM
Koserrrrr.  Makin berlaki makin menjadi
Quote MontanaHannah 17-1-2021 03:44 PM
suami dia xhensem.
Quote Tinot7 17-1-2021 03:48 PM
iols nak polo la... heheheh
Quote zaraaqilah 17-1-2021 03:49 PM
ah sudahhh......semua socmed dia nak conquer
Quote Kurex 17-1-2021 04:08 PM
Sebab tu je ke palat???!!

Apa yg penting kalau ada akaun tiktok? Semak la kau pompuan!! Kau buat akaun tiktok sebab nak kekal relevan kan????? Sebab kau tau kau dah tenggelam. Sedar sikit zaman kau dah berlalu!

Nanti tiktok kau mesti jenis yg cover ayu, perasan comel padahal tak pun. Lagi bertambah hina & kelihatan jijik pada pandangan manusia. Tak payah la ada tiktok, kau tu dah la muka biasa yg senang didapati dekat pasar basah, dah ada suami tua beruban dah pun, ke suami kau yg suruh utk nama kau sering disebut?!!

Yg teruja tu mesti pompuan yg muka biasa yg pakai selendanh ala kadar, yg bajet comel pakai spek mata besar tapi tetap mula desa. Yg teruja tu memang bodoh! Puihhhhh dekat muka peminat kau yg tak reti nilai bakat. Yg datang dari golongan tersangkak!

Tak payah dah muncul lagi, harap lepas ni nama kau dah tak disebut melainkan kalau ada repot bongok bodoh bangang yg bukak benang pasal kau, peminat bajet comel berwajah desa yg minat kau yg basic tu! Puihhhhh dekat kau! Puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh

Dasar artis tak berbakat yg bajet comel sangkak takde gred! Puihhhhh
Quote Kurex 17-1-2021 04:09 PM
Cibai kau!!!!!!!
Quote Kurex 17-1-2021 04:10 PM
Ohhhb sepol, patut la bongok je benang kau ni sepol!
Quote KelisaOren 17-1-2021 04:31 PM
Wah teruja betol rasanya nak tengok mira pijat dgn bubu bertiktok
Quote toynme 17-1-2021 04:34 PM
virgo19 replied at 17-1-2021 02:13 PM
Mula2 post video travel dulu.. malu2 lagi. Nanti lama2 dia post la video menari. Tak caya tengok la  ...

Kannn....dekat IG pun dah mengeletis ini kan tiktok...hahaha

Lihat semua komen(51)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top