Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Kenapa Baru Sekarang Sarah Hildebrand Dedah Makan Hati Dengan Hos MeleTOP?

17-1-2021 08:23 AM|Oleh: LilRose| Komen: 185


Pernah hadir sebagai tetamu MeleTOP, rupa-rupanya Sarah Hildebrand makan hati dengan pengacara rancangan hiburan terkenal itu. Tidak profesional, luahnya di Twitter dalam nada terkilan.



Katanya, dia kurang senang dengan layanan diberikan dua pengacara terkenal ketika program itu bersiaran langsung kira-kira setahun lalu.

Difahamkan, dia pada mulanya enggan menerima undangan berkenaan, namun mengubah fikiran selepas melihat senarai soalan bakal diajukan pengacara kepadanya dan suami, Otto Gillen. Namun, semuanya berubah bagai pentas lawak.



"Malah, seorang pengacara bertanyakan 'Apa lagi eh nak tanya'?

"Seorang pengacara TV yang bagus tidak akan sesekali mengungkap ayat sedemikian terutama ketika siaran langsung.



"Kata dapat anugerah pengacara terbaik, tak teliti soalan yang disediakan (produksi) ke?" luahnya terkilan.

Sarah turut berkongsi senarai soalan diterimanya dan meluahkan betapa kecewanya dia apabila program berkenaan 'ke laut'.





"Sesungguhnya saya benci video yang dimuat naik ke YouTube mereka itu.

"Tuhan saja yang tahu betapa kecewanya saya. Tetapi, semua orang suka mereka, apa saja yang mereka buat semuanya nampak melucukan di mata ramai," ujarnya.


Kredit foto: Twitter

Persoalannya, kenapa baru sekarang Sarah mendedahkan apa yang terbuku di hati? - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
1
Komen: 185
Komen

Previous : Anak Nash Sambung Perguruan Di Akademi Bola Sepak FC Malaga City, Sepanyol

Next       : Surau Di Pusat Beli-Belah Tutup, Nubhan Solat Di 'Fitting Room'

Komen Terbaru

Quote kaka_tima 24-1-2021 01:21 AM
Acikbawang replied at 23-1-2021 07:55 PM
Die ni bila bukak tdung trus tak cantik

Kan..agree sgt! Dulu masa bertudung rasa cam adorable gak. Tapi skrg urm...

Lain-lain Komen

Quote chandrahusin 17-1-2021 08:39 AM
Sebab dulu klu bgtau jadi la mcm Anzalna
Skrg dh ramai yg nmpak perangai 2 org tu
Ramai yg dh menyampah
Begitu syak wasangka aku di pagi ahad
Hari ke 5 PKP {:smile
Quote imransulaiman 17-1-2021 08:44 AM
Otto & I = we
Otto & me = us

Interviewee = orang yang ditemuramah
Interviewer = orang yang menemuramah


Sekian.
Quote crossline 17-1-2021 08:52 AM
Coz dia baru tgk recording interview tu kat youtube kot..
Quote kakakpositifker 17-1-2021 08:54 AM
Tak minat pun nabil tu. Tapi. Akak tengok biasa je dorang interview. {:dot
Quote kiah_mai_pulak 17-1-2021 08:56 AM
jahhh le tu.... frankly jah n sarah, 2-2 bekas nabil kurang siuman tu
Quote missHaidiD 17-1-2021 08:59 AM
Jah kan masih menggilai bamtah.  Gituh iols speku
Quote sarukhan 17-1-2021 09:08 AM
Sbbb takut kena saman kot? Skang kan dah bersih jiwa bersih hati dah baik2 je, lebih mudah memaafkan...
Quote makcun14 17-1-2021 09:09 AM
Edited by makcun14 at 17-1-2021 09:10 AM
chandrahusin replied at 17-1-2021 08:39 AM
Sebab dulu klu bgtau jadi la mcm Anzalna
Skrg dh ramai yg nmpak perangai 2 org tu
Ramai yg dh meny ...


Iols pun rasa sama. Sekarang Anzalna aman aman jah makan popcorn enjoy the wannabe kardashian kelantan show kena bahan  tak sudah
Quote acik_zue 17-1-2021 09:19 AM
Ermmm....bersuara skrg sbb dia br tertgk video tu kot...
Tp klau dia luahkan dr awal pun...silap2 dia yg jd bahan diserang bertubi2...
Dh lama perasan program ni suka membahankan undangan...siannn...
Quote makneng 17-1-2021 09:22 AM
Kardashie klate ko??
Quote meteorspeed 17-1-2021 09:35 AM
makneng replied at 17-1-2021 09:22 AM
Kardashie klate ko??

Kihkih geli la aku.. Make budu
Quote missHaidiD 17-1-2021 09:41 AM
Dulu upaik pun kena.  Jahnpd cm geli je kt dia. Tak baik kn
Quote Orix 17-1-2021 09:46 AM
Kardashian kelate ?

OT, kim k pn nk cerai dgan kanye tu khuenst wlupun dlu katanya cinta mati. Tepuk tgan la taylor swift
Quote dua_chzy 17-1-2021 09:57 AM
Memang bodoh statement, apa lagik eh nak tanya? Kalau akak pon akak terasa abis. Akak doakan Nilofa jatuh. Makin lama makin terserlah kejahatan satu keluarga. Kan akak dah kata, mak pak baik takkan lahirkan anak jahat.
Quote Rob07 17-1-2021 10:11 AM
HahahahahahaAku hanya mampu ketawa
Quote KIM.K 17-1-2021 10:28 AM
missHaidiD replied at 17-1-2021 08:59 AM
Jah kan masih menggilai bamtah.  Gituh iols speku

Actually part ni patut jahlop yg terasa bukan sarah
Sarah jangan jadi team mix blood yg kerjanya bitter dgn typical malay

sebab biasa diorg lupa diri
Sedikit saja sempoi macam Sarimah Ibrahim tu
Quote chippotato 17-1-2021 10:34 AM
imransulaiman replied at 17-1-2021 08:44 AM
Otto & I = we
Otto & me = us


Adoi..mix blood pun kelaut..

BTW.. Meletop tu host2 nya syok sendiri sebab dh lama Sgt.. Banyak soalan lebih nak membahan jrr
Quote shernazz 17-1-2021 10:37 AM
Sarah ni iols.suka dia bercakap
Malay ok
English pung ok..
Quote Fly_over 17-1-2021 10:53 AM
masa intan saleh dtg pn ckp cmtu.. xtaw nak tanya apa..

Lihat semua komen(185)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top