Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dijangkiti Penyakit Kelamin Gonorea, Bangga Pula Tu Canang Di Media Sosial

Oleh: Cari-Azza|16-1-2021 11:03 AM Komen: 80



Berbanding memberitahu pasangannya, wanita ini membuat kejutan dengan mengumumkan penyakit kelamin yang baru dihidapinya
di platform media sosial.

Seorang wanita yang dirahsiakan namanya telah memuat naik keputusan ujian STD yang mengesahkannya positif gonorea di Snapchat.

 Wanita itu juga turut meminta mana-mana lelaki yang pernah berhubungan intim membuat ujian sama.

Foto :Reddit

Daily Star melaporkan keputusan ujian tersebut mengesahkan wanita itu positif gonorea tetapi negatif pada penyakit kelamin lain seperti siflis dan chlyamidia.

Foto :Reddit

Kisah itu tular di pelbagai media sosial hingga ada netizen yang mempersoalkan berapa ramai lagi lelaki yang dijangkiti penyakit ini?

Selain itu, mereka turut mempersoalkan keikhlasan wanita itu yang membuat pengumuman di media sosial sedangkan adalah lebih mudah dia menghubungi pasangannya sendiri.

Seramnya, memang penyakit kelamin mudah berjangkit. Awas! Perhatikan suami dan isteri anda ya. - CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 80
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote star_karat 19-1-2021 04:46 PM
Hep B memang parah. Ada kawan kena. Benda tu tangkap jantung ke paru2. Inallilah terus dlm sebulan.

Lain-lain Komen

Quote gummiebear 16-1-2021 11:13 AM
Leceh la nak contact sorang2, baik update snapchat jah. Semua boleh tengok dan aware kekdahnya
Quote Tinot7 16-1-2021 11:16 AM
got clap again?
ni bkn kali pertama seh...
Quote Artemesiaa 16-1-2021 11:17 AM
Call sorang2 kang takut ada yang gelak2 maki ke hapa. Umum macam tu terpulanglah pada yang baca nak check ke tidak.
Quote dizekni 16-1-2021 11:19 AM
Faraj wanita diciptakan untuk diguna oleh satu zakar yang sama sahaja

jika menyimpang sahaja, berbagai kemungkinan penyakit akan timbul

sistem pengawasan semulajadi yang dijadikanNya bertujuan menjaga kemaslahatan umat manusia, selain zuriat keturunan dan institusi kekeluargaan

Maha Suci Allah
Quote darkness 16-1-2021 11:19 AM
Tinot7 replied at 16-1-2021 11:16 AM
got clap again?
ni bkn kali pertama seh...

Banyak kali kena lah tu..lamalan hidup sex bebas
Quote caprut 16-1-2021 11:20 AM
gummiebear replied at 16-1-2021 11:13 AM
Leceh la nak contact sorang2, baik update snapchat jah. Semua boleh tengok dan aware kekdahnya

Tkde pon ayat ckp dia bagga. Dia just suruh siapa yg penah sex dgn dia buat tedt je. Ni seperti kes sorg minah melayu main dgn foreigner pastu buat report polis sbb pasangan dia cabut kondom tnpa pengetahuan dia. Then report police leak hbis dia kena bahan dgn org rmai.
Quote shernazz 16-1-2021 11:24 AM
Ada kawan ni dia habaq dia ada siflis
But dia non muslim.lah..
Ntah hidup.ke idak.entah...
Lama.tak dengar khabar sejak dia brenti keje
Quote Tinot7 16-1-2021 11:29 AM
darkness replied at 16-1-2021 11:19 AM
Banyak kali kena lah tu..lamalan hidup sex bebas

komuniti depa dah biasa dgn gaya hidup amalan bebas dan terbuka...kat sini, gaya hidup bebas tapi tak terbuka.. underground.. dalam closet.. etc...
sekurang2nya depa berterus-terang. yg kat sini, iols rasa bahaya sbb kekadang muke inesen yg buat tahpape... cannot judge a book by its cover
Quote buapakperut 16-1-2021 11:32 AM
agaknya masa xxxx nama pun taktau no tel apatah lagi. mata nampak terung ja sis
Quote caprut 16-1-2021 11:35 AM
Tinot7 replied at 16-1-2021 11:29 AM
komuniti depa dah biasa dgn gaya hidup amalan bebas dan terbuka...kat sini, gaya hidup bebas tapi  ...

Itu lagi susah. Habes la kena kutuk ckp padan muka. Sedangkan entah2 anak cucu dia pon gila seks tukar2 pasangan. Worst, aleh2 anak dia pon ada HIV.
Quote white_musk 16-1-2021 11:38 AM
dizekni replied at 16-1-2021 11:19 AM
Faraj wanita diciptakan untuk diguna oleh satu zakar yang sama sahaja

jika menyimpang sahaja, ber ...

Param puan malayu yang kahwin bnyk kali itu elok saja
Quote dizekni 16-1-2021 11:41 AM
white_musk replied at 16-1-2021 11:38 AM
Param puan malayu yang kahwin bnyk kali itu elok saja

Tiada masalah jika ikut perintahNya

ada kaedah dan peraturan

habis tempoh eddah

bernikah semula secara sah dan teratur dengan berserah sepenuhnya pada Allah

Insha Allah selamat semuanya
Quote Tinot7 16-1-2021 11:43 AM
caprut replied at 16-1-2021 11:35 AM
Itu lagi susah. Habes la kena kutuk ckp padan muka. Sedangkan entah2 anak cucu dia pon gila seks t ...

iols rasa dia pampang mcm tu sbb maleh nak trace org2 yg dia dah pernah tuut... ramai sgt kot... sekurang2nya ini cara dia mencari org2 yg pernah tuut dgn dia.
iols taknak judge anak cucu dia sbb itu spekulasi semata2.
dia kena kutuk kat dlm porem ni je... kat negara omputih sana, benda tuut ni benda biasa...

Quote caprut 16-1-2021 11:45 AM
Tinot7 replied at 16-1-2021 11:43 AM
iols rasa dia pampang mcm tu sbb maleh nak trace org2 yg dia dah pernah tuut... ramai sgt kot... s ...

Kite da 2021. Kalau tk open tk perlu mengatakan tidak kepada sex education. Pernah tahu ada artis agama kena HIV?
Quote Tinot7 16-1-2021 11:47 AM
caprut replied at 16-1-2021 11:45 AM
Kite da 2021. Kalau tk open tk perlu mengatakan tidak kepada sex education. Pernah tahu ada artis  ...

tak tau.. siapa? siapa??? uuuu.... iols nak tau...
Quote caprut 16-1-2021 11:53 AM
Tinot7 replied at 16-1-2021 11:47 AM
tak tau.. siapa? siapa??? uuuu.... iols nak tau...

Mmg tak berani nk bgtau. Tp mmg ada. Famous amos
Quote dudaberhias 16-1-2021 11:55 AM
penyakit ni selalu datang sebab apa yach i mean selain daripada di jangkiti orang lain?
tak pernah tengok jangkitan2 kelamin ni tu yang tak tahu..
Quote caprut 16-1-2021 11:56 AM
dudaberhias replied at 16-1-2021 11:55 AM
penyakit ni selalu datang sebab apa yach i mean selain daripada di jangkiti orang lain?
tak pernah  ...

Sexual transmited disease. Dari amalan seks tk selamat
Quote Tinot7 16-1-2021 12:08 PM
caprut replied at 16-1-2021 11:53 AM
Mmg tak berani nk bgtau. Tp mmg ada. Famous amos

uuu... tapi nak tau sgt... siapa? siapa???

Lihat semua komen(80)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top