Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sheila Rusly Dihentam Promot Doktor Gigi Palsu?

15-1-2021 08:38 AM|Oleh: LilRose| Komen: 117

Kredit foto: IG

Warga maya kecoh menghentam pelakon dan penerbit Sheila Rusly yang didakwa mempromosikan perkhidmatan doktor gigi palsu.

Dalam satu kemas kini di Instagramnya yang sudah dipadam, Sheila memuat naik gambar dirinya tersenyum menunjukkan giginya yang baru ditampal venir.


Kredit foto: IG/hot.fm

Justeru, ramai mengecam dia menggunakan perkhidmatan doktor gigi tidak berdaftar dan khuatir dengan pemakaian venir palsu tersebut.

Di ruangan komen, ramai warganet khuatir orang ramai terpengaruh kerana posting Sheila yang disifatkan memberi galakan kepada umum.


Kredit foto: IG/hot.fm

Lantaran itu, mereka menggesa Sheila memadam popsting berkenaan, malah ada juga netizen dari pihak Kementerian Kesihatan (KKM) menyuarakan rasa kesal mereka terhadap pelakon terbabit.


Kredit foto: IG/OhBulan

Kita tunggu sajalah kenyataan daripada Sheila berhubung isu ini. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 117
Komen

Previous : "Sedekah Tak Pandang GENDER, Mungkin Mereka Suka Tengok Saya Melacur" - Sajat

Next       : Emelda Rosmila Tak Mahu Mediasi, Kes Saman Fitnah Siber Terhadap Zarina Anjoulie Dibawa Ke Mahkamah Tinggi

Komen Terbaru

Quote wadiunong 19-1-2021 11:39 AM

iols ni nak jumpa dentist bertauliah pon penakut. inikan pulak nak pegi ke fake doctor.
sis ni knowledge kurang kot. dia ingatkan buat gigi tu sama level dengan buat facial/spa aje.

Lain-lain Komen

Quote makneng 15-1-2021 08:50 AM
Habislah roboh veneer ko lepas ni nenek
Quote Normabaru 15-1-2021 08:54 AM
Dh jatuh semekin kot smpi kne buat ig review
Quote Nenasketum 15-1-2021 09:10 AM
Aku nampak gak si Datin low class bingit tu promote. Siap seller declare bukan dentists. Depa pi rumah pastu senang2 buat venir kat pembeli. Acik Sheila, dah perabis duit kah, dok buat produk review sampah plak?
Quote lee_sakura 15-1-2021 09:18 AM
bongok nye sis pakai dentist pelesu
Quote akies 15-1-2021 09:20 AM
Ada duit banyak pun kemut gile nak spent.
Apa salah nya terus ke dentist yang bertauliah.
Doktor gigi lagi boleh advise apa yang patut.
Tak paham aku
Quote EvieWanKenobi 15-1-2021 09:28 AM
retis2 bila dah repair gigi
mesti senyum seluas alam..

nampak nau gigi repair sampai berkilat2..
Quote Nenolen 15-1-2021 09:59 AM
Say NO to FAKE dentists
Quote jijioaynna 15-1-2021 10:06 AM
Ade ramai lg kan retis lain wat veneer.nmpk mcm xasli gigi tu...putih semacam.
Quote JunkMail 15-1-2021 10:19 AM
Serius laaa .. buat gigi kat beauty centre? Bodoh sangat namanya tu... Tu la , kecik2 suruh belajar taknak. Kan dah buat keputusan bodoh...
Quote cloud_jade 15-1-2021 10:27 AM
kalau hal kereta reti pulak kau hantar kat mekanik. bila pasal badan sendiri kau pergi kat org tepi jalan je..mentaliti yg ai tak faham zaman kini.
Quote Redmyvi 15-1-2021 10:29 AM
Kak sheila tak kan tak mampu pi dentist kot..
Quote matjerk 15-1-2021 10:31 AM
EvieWanKenobi replied at 15-1-2021 09:28 AM
retis2 bila dah repair gigi
mesti senyum seluas alam..


Nampk siti sarah kat astro HD rancamgan memasak dgn apaknya.. ya ampun.. silauuuu nya gigi
Quote EvieWanKenobi 15-1-2021 10:33 AM
matjerk replied at 15-1-2021 10:31 AM
Nampk siti sarah kat astro HD rancamgan memasak dgn apaknya.. ya ampun.. silauuuu nya gigi

mesti rupa nampak pelik..
Quote missHaidiD 15-1-2021 10:38 AM
Veneer ni ada yg pakai nampak jongos.  Contoh uka dan mike.. Zara zya pun
Quote shuerin 15-1-2021 11:14 AM
missHaidiD replied at 15-1-2021 10:38 AM
Veneer ni ada yg pakai nampak jongos.  Contoh uka dan mike.. Zara zya pun

director ijat tu pn sama la ye pkai veneer ni?

tgk pattern sengih lebih kurg je
Quote laksmanabentan 15-1-2021 11:32 AM
hahahha... berani nitizen nak komen kat akak satu ni yea...
akak ni kan semuanya dia buat betul.. terbaik.. sempurna... xde cacat cela..
mana boleh terima komen...
hahahahhahaha.... satgi kena hembur.... phuiii....
Quote imrb 15-1-2021 11:38 AM
nie sekor lagi ko ingat ko muda lagi, pakain mcm ko 20an geli aku!
Quote kaseh80 15-1-2021 11:41 AM
Takkan tak mampu pegi dentist yg professional  

Quote NotYou 15-1-2021 11:46 AM
Ape.keperluan dan kebaikan pakai veneer ni?? Is it just utk cosmetic aje ke?? ...kadang2 ada yg pakai veneer mcm nampak fake gila n putih mcm ewww buruk

Lihat semua komen(117)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top