Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Berhenti Hentam Mama Ziela" - Anak Tiri Nafi Ziela Jalil Perampas

14-1-2021 10:41 AM| Komen: 86

Anak tiri penerbit dan pelakon Datuk Ziela Jalil, Najwa memohon orang ramai berhenti menghentam ibu tirinya itu.


Kredit foto: OhBulan

Menurut Najwa, Ziela bukan seorang perampas seperti mana diperkatakan segelintir netizen. Malah, dia dan adik-beradik menyayangi Ziela seperti ibu kandung.

"Kami baik-baik saja dengan Mama Ziela. Kami menyayanginya seperti ibu kami sendiri. Berhenti bercakap mengenai rampas la, apa la.

"Perkahwinan mereka adalah rahmat bagi kami. Ibu saya baik-baik saja dan berhenti menyerang mama kerana dia bukan perampas," ciapnya di Twitter.



Kisah perkahwinan terbaru Ziela bersama pengerusi masjid Ibnu Mas'ud, Datuk Syed Osman Al-Habshee menjadi bualan ramai selepas sebuah portal hiburan mendedahkan beberapa keping gambar yang dikaburkan.

Portal berkenaan turut memberi bayangan mengenai seorang penerbit drama yang sudah pun mendirikan rumah tangga secara diam-diam dan menjadi isteri kedua sejak tiga tahun lalu.

Sejurus pendedahan itu, Najwa menerusi Twitter memuat naik ciapan memberitahu individu dimaksukan itu adalah bapanya dan Ziela.

Dalam pada itu, Najwa melahirkan rasa syukur kerana dilimpahi kasih sayang daripada dua wanita.



"Betul, anak mana yang suka ada dua ibu? Tetapi, Alhamdulillah Tuhan mengurniakan saya dua ibu yang cantik dan saya diberkati kerana keberadaannya. Kami dalam keadaan baik.

"Tak salah untuk kita kongsi kasih sayang dengan sekarang ibu tunggal yang banyak memberi semangat dan kasih sayang terhadap ayah kami," tulisnya lagi.

Ziela sebelum ini pernah berkahwin dengan Allahyarham Tan Sri Megat Junid Megat Ayob pada 1991 dan dikurniakan dua anak iaitu Puteri Julia Nabilah dan Megat Jufri Nasrullah.

Ziela turut mempunyai seorang anak angkat lelaki, Ibrahim Junid Abdullah.


Sumber: Gempak


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 86
Komen

Previous : “Risau Kalau Saya Buat Perkara Tak Elok”-Ibu Bapa Minta Usop Balik Kampung

Next       : Hadiah LV Dan Iphone -Masih Berpantang, Mawar Rashid Gigih Buat Suprise Hari Jadi Untuk Suami

Komen Terbaru

Quote MontanaHannah 16-1-2021 10:39 PM
Kebulur  nafsu sangat tu nak merasa Arab pula

yg pak ARab itu punnnnnnnn dajjei

Lain-lain Komen

Quote chandrahusin 14-1-2021 10:47 AM
Elok org tak tau
Ko jgk yg bongkar
Lps tu suh org diam
Apoo
Tumpang glemer mak tiri much?
Quote msdummy.2018 14-1-2021 10:51 AM
Nampak sgt ank tiri xmatang...btol apa dato ziela ckp dlm melodi
Quote Normabaru 14-1-2021 10:55 AM
[ig]https://www.instagram.com/p/CJvrbksB_Oj/?igshid=ni0ao2jqiy7y[/ig]
Quote sweetfasha 14-1-2021 10:58 AM
ala bebudak ni.. senyap je sudah
Quote shida81 14-1-2021 10:59 AM
ntah2 dia saje je provoke nerizen hahahahaha
Quote EvieWanKenobi 14-1-2021 10:59 AM
budak ni nak apa lagi?
Quote dua_chzy 14-1-2021 11:00 AM
chandrahusin: Elok org tak tauKo jgk yg bongkarLps tu suh org diamApooTumpang glemer mak tiri much?


Memang bodoh kan.
Quote Rob07 14-1-2021 11:00 AM
semoga berbahagia .. musim pkp ni duduk aman2 kat rumah jgn gaduh2 ya{:love{:love
Quote Normabaru 14-1-2021 11:00 AM
ZJ dlm ig dia panjang lebar reply komen hr tu utk ank tiri siap dia ckp

"Sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah juga.. "

Sorryla..
Kaka rasa this posting by najwa is only damage control je.. Sbb bapak pengerusi masjid kan.. Malu la xblh jd nakhoda kapal sendiri
Quote kechikchomel 14-1-2021 11:00 AM
iolss ingat mama ziela bini papa zola tu

Quote Redmyvi 14-1-2021 11:13 AM
Damaged contorl jer nie.. but its too late.. Hahaha

Quote boojaat 14-1-2021 11:23 AM
Iols syak anak tiri nk jd pelakon.. tu yg backup maktiri
Quote Suchi 14-1-2021 11:25 AM
Macam damage control je nih.
Pandai2 la korang setelkan masalah pemeli  korang.

Sebab tu laa perkahwinan perlu di war2 kan menda kalau sorok2 mmg menimbulkan fitnah dan sangkaan yg bukan2.
Semua orang tau kot yg sorok2 selalunya ada sesuatu yg tak kena, sesuatu yg berbau ikan dan sebagainya.
Quote asamfish 14-1-2021 11:29 AM
Tak lama lagi keluar la drama dari Pen Kretip
Ady Putra jadi tok siak tu, Jasmin Hamid jadi mamaTua, SofiaJane jadi mamaMuda.
Quote lattehazelnut 14-1-2021 11:32 AM
Bijik gatal nak kawin suami org hadap la layan kerenah anak tiri..
Quote Mata.kucing 14-1-2021 11:38 AM
tp aku rase mak ko tetapla mkn hati haha
Quote Meiizu 14-1-2021 11:54 AM
Edited by Meiizu at 14-1-2021 11:55 AM

ai confuse dekkk....statement kali ni ko kena marah dgn ayah kee?mamazila tak beria pun bekap u.Julia pun takde beria nak adik sgt
Quote chandrahusin 14-1-2021 12:11 PM

mak tiri penerbit drama kan
mungkin demi sebabak atau sewatak 2?
Quote Belibis 14-1-2021 12:13 PM
EvieWanKenobi: budak ni nak apa lagi?

Nak jadi pelakon kotttt.tengah jual nama.

Lihat semua komen(86)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top