Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tak Sampai 2 Minggu Kahwin, Ayda Jebat Disuruh Bercerai Dan Kahwin Dengan Zul Ariffin!

14-1-2021 09:15 AM|Oleh: Saiful| Komen: 28

Tak sampai dua minggu kahwin, Ayda Jebat dah dapat mesej peribadi daripada seorang netizen yang memintanya untuk bercerai dengan suami, Nabil Mahir.

Lagi sadis bila pengikutnya itu meminta Ayda supaya berkahwin dengan Zul Ariffin.


Foto: IG

Ayda ada memuat naik mesej tersebut di IG Storynya dan meluahkan perasaan terkilannya.


"Ada lagi orang macam ini," tulisnya.



Akaun yang menggunakan nama amir_akrhonianz itu meminta Ayda untuk berbuat demikian kerana berasa Zul lebih baik baik daripada Nabil.

"Ceraikan jelah suami awak tu...Lagi baik kahwin dengan Zul Ariffin," tulisnya.

Foto: IG

Sebelum ini memang ada gosip wujudnya cinta lokasi membabitkan Ayda dan Zul selepas  drama Rindu Awak 200% mencetuskan fenomena luar biasa.

Ayda dan Zul juga pernah bergandingan bersama dalam drama M.A.I.D.

Namun kedua-duanya menafikan dakwaan tersebut dan ia hanyalah hubungan sebagai rakan sekerja sahaja. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 28
Komen

Previous : "Artis Remaja Sekarang Ramai Yang Syok Sendiri"

Next       : “Risau Kalau Saya Buat Perkara Tak Elok”-Ibu Bapa Minta Usop Balik Kampung

Komen Terbaru

Quote Fafaaisa 17-1-2021 07:02 AM
Acikgomen replied at 14-1-2021 12:08 PM
Acik penah kensel show heshe dgn kementerian tau sbb heshe dtg mesorat dok bahasakan diri adik adi ...

Hahaha serius ah..ingt interview kat tv je duk bahasalan adik adik ni..

Dulu mula2 dengar meols ingt dia bahasakn diri dia eda eda..rupanya adik

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 14-1-2021 09:22 AM
so kita kena menangis 7 hari 7 malam ke?
Quote BoongaKertas 14-1-2021 09:30 AM
ni sejenis x move on dr akasia ke caner?
Quote Nana_Man 14-1-2021 09:41 AM
Yg komen tu yindon ke??? Tgk kt ig, yg tak bole moved on tu slalu org dari situ..
Quote nanies 14-1-2021 09:53 AM
hahahah kesian ko jebat, tp masalah ngan jul aripin pun ko tak padan. acane
Quote zaraaqilah 14-1-2021 10:00 AM
ker budak kencing bercabang yang  komen tu???? Komen mcm xde otak jer
Quote black_handbag 14-1-2021 10:08 AM
kesah pulak aku... nexttttttttttttttttttt!
Quote Redmyvi 14-1-2021 10:14 AM
hahahaha siapa la yg rajin sgt DM retis tu
Quote Ritacomels 14-1-2021 10:32 AM
Tu la, laki nya dah kawen pon perangai sewel cam budak darjah 3 x abes2
Quote Jemahjemah 14-1-2021 11:46 AM
Hahahaha. Kesian dia. Org tgh honeymoon tuuu
Quote slyfynx 14-1-2021 11:55 AM
Mcm la ko sorang je ade laki minah oi.
Mcm la ko sorang je orang mesej.
Pasni cite plak laki pune pisang bengkok ke mana.
Bape round satu malam
Quote Acikgomen 14-1-2021 11:56 AM
Dpt dm mcmni pun nak share satu dunia kerrrrrr
Quote exclusive_vvip 14-1-2021 11:58 AM
Acikgomen replied at 14-1-2021 11:56 AM
Dpt dm mcmni pun nak share satu dunia kerrrrrr

kannnn...I pun terpikir gitu gak..buat dek je lah...mengada nyer la
Quote Acikgomen 14-1-2021 12:08 PM
exclusive_vvip replied at 14-1-2021 11:58 AM
kannnn...I pun terpikir gitu gak..buat dek je lah...mengada nyer la

Acik penah kensel show heshe dgn kementerian tau sbb heshe dtg mesorat dok bahasakan diri adik adik adik apooooo
Ko miting nak menyelit show gomen cakap professional lah sikit
Kesian manager ko tebal muka sbb awalnye weols OK tapi kendian2 lepas ko dtg miting dok beradik adik tak benti, terus boss tak suka
Quote akuchenta 14-1-2021 12:23 PM
Baru 2mggu kawin dh 3 gosip pasal kapel ni

1. Suami jadi imam
2. Nabil pakai baju koyak
3. Cerai nabil-kawin jul

Esok lusa apa pulak???



Quote exclusive_vvip 14-1-2021 04:29 PM
Acikgomen replied at 14-1-2021 12:08 PM
Acik penah kensel show heshe dgn kementerian tau sbb heshe dtg mesorat dok bahasakan diri adik adi ...

ya ampunnn..dia ni mmg x reti dos & don’ts gamaknya
Quote salmon-suki 14-1-2021 06:47 PM
Ptt laa..benang sampah drpd reputs sampah..y suka highlight seketul komen netz kat socmed retis,n jadikn benang...

Ai nk ckp laa,biarlaa ayda mat aris ni dgn toklaki dia skrg..sama2 gelenyar kan..sama2 mnggelikan..so yeah..
Quote Diamje 14-1-2021 09:23 PM
mual tgk ig story ayda mat aris..sblm ni mual tgk mira basic dgn si uban....baru berlaki gituh la dik..
Quote AshkieLa 14-1-2021 09:56 PM
Acikgomen replied at 14-1-2021 12:08 PM
Acik penah kensel show heshe dgn kementerian tau sbb heshe dtg mesorat dok bahasakan diri adik adi ...

bongok nya dlm meeting pun nak ber adik adik...
aku pun spesis bos acik tu..
drpd dulu rengsa dia bahasakan diri dia adik..
tgh sembang dgn family, sedara mara boleh la..
ko bercakap dengan org luar.. tak payah laa bwk gelaran tu pulak..
Quote Acikgomen 14-1-2021 10:04 PM
AshkieLa replied at 14-1-2021 09:56 PM
bongok nya dlm meeting pun nak ber adik adik...
aku pun spesis bos acik tu..
drpd dulu rengsa di ...

Masalahnye kat mana tah acik baca minah gedik ni anak sulung
Motip anak sulung nak gelaq diri sendiri adik. Abis adik dia tuh apo bebiiii

Lihat semua komen(28)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top