Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Vicha Dedah 10 Tips Tipu Bini Kena Batang Hidung Sendiri

14-1-2021 08:35 AM| Komen: 6

Pelakon dan pelawak Vicha mengakui hampir kesemua tip digunakan dalam filem 10 Tips Tipu Bini berlaku dalam kehidupannya sebenarnya.


Kredit foto: IG Vicha

Vicha berkata, tip seperti tukar nama isteri kepada nama lain, berpakat dengan kawan untuk menipu isteri antara yang dilaluinya bersama bekas suami.

"Bukan nak buka aib sendiri atau mengungkit kisah lalu, tetapi itulah yang berlaku dalam rumah tangga saya dahulu.

"Cerita tu memang macam 'real life' saya yang difilemkan. Memang pahit untuk ditelan, tetapi itulah hakikat," katanya positif.



Katanya lagi, banyak mesej cuba disampaikan dalam filem arahan Azizi Chunk Adnan terutama kepada para isteri.

"Untuk wanita dan isteri di luar sana, kena tengok filem ni sebab 10 Tips Tipu Bini bukan nak mengajar suami-suami ni menipu.

"Tapi, para wanita dan isteri kena waspada sebab, manalah tahu ada di antara tip ini 'sedang' digunakan suami tapi tak perasan, kan?

"Sekurang-kurangnya kita sebagai isteri tahu ada udan di sebalik batu, bolehlah kita selidik sebab sangat-sabfar membantu 'hint' yang Datuk Awie bagi ni!" katanya ketawa.



Dalam masa sama, Vicha berpesan kepada para suami di luar sana supaya tidak mencuba atau belajar menipu bini.

"Lelaki di luar sana tak payahlah belajar nak tipu bini lebih-lebih lagi menggunakan agama. Kenapa saya cakap acam tu, kenalah tengok 10 Tips Tipu Bini.



"Lagi satu, kalau korang cuba menipu bini, kami para bini ni memang akan tahu juga lambat-laun. Isteri ada 'radar' pengesan penipuan," selorohnya.


Sumber: Gempak


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 6
Komen

Previous : Isu Trademark Harimau Menangis: Ibu Neelofa Minta Maaf, Mengaku Terlepas Cakap

Next       : “Sedih Dengar Suara Anak, Isteri Dari Tingkat Bawah” -Instafamous, Hafiz Mahamad Positif Covid-19

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 16-1-2021 05:45 PM
senduuuuuuu ya

Lain-lain Komen

Quote AyaqMeloSuam 14-1-2021 09:04 AM
Tipu laki ada tips x ?  {:thief
Quote Redmyvi 14-1-2021 10:12 AM
Apa 10 tips tu ? perlu ka aku tgk cite nie ?
Quote AppropriateNick 14-1-2021 10:48 AM
tajuk menarik ni
Quote Rob07 14-1-2021 11:02 AM
lawo dia sejak dah slim nih{:good
Quote helicornia 14-1-2021 11:28 AM
ramai je laki org tk guna ni
iols byk berkawan dgn lelaki, kebanyakan laki org.letih la, dia ingat kita bodo tk tau dia laki org.
bukan iols je, ramai gak laki kawan2 yg iols tau try nak mengayat pompuan lain, berskandal kt ofis siap pi dating time lunch, naik kete sama2. tapi iols tk mau cakap le. pandai2 le korang kesan perangai laki tu. kita nak cakap pun susah sbb pompuan ni ramai in denial. kadang2 dia tau tapi buat2 tk tau dgn harapan palsu laki tak kan mencurang
Quote kiah_mai_pulak 16-1-2021 05:45 PM
senduuuuuuu ya

Lihat semua komen(6)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top