Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Ciapan Saya Beratus Ribu Likes, Siapa Nak Beli Meh Masuk Tender" - Adibah Noor

14-1-2021 08:12 AM| Komen: 14

Pelakon dan penyanyi Adibah Noor secara berseloroh menawarkan kepada mana-mana agensi kerajaan yang berminat untuk membeli akaun media sosial miliknya.

Adibah, 51, berkata demikian dipercayai bagi menyindir sebuah badan kerajaan yang didakwa membeli akaun Twitter milik seorang individu sebelum dijadikan sebagai profil media sosial rasmi.


Kredit foto: IG Adibah

"Pengikut saya awesome, baik hati dan jenis 'pakai' otak. Audiens saya pun sama.

"Ciapan saya pun kadang tu dapat beratus ribu views/likes/rt walaupun Twitter tak bayar saya satu sen pun. Siapa nak beli... meh masuk tender," katanya.

Semalam, kecoh di media sosial apabila akaun Twitter rasmi sebuah badan kerajaan menunjukkan beberapa hantaran jelik.

Susulan itu, seorang pengguna media sosial tampil mengaku akaun tersebut merupakan miliknya sebelum ia dijual kepada individu tidak dikenali.

Memetik laporan Malay Mail, pemuda berkenaan tidak mengetahui bahawa akaun yang dijual akan menjadi profil rasmi media sosial sebuah badan kerajaan.


Sumber: ProjekMM


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 14
Komen

Previous : Isu Trademark Harimau Menangis: Ibu Neelofa Minta Maaf, Mengaku Terlepas Cakap

Next       : Vicha Dedah 10 Tips Tipu Bini Kena Batang Hidung Sendiri

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 16-1-2021 05:28 PM
kesahhhhh lahh pulakk kn??

Lain-lain Komen

Quote lampor 14-1-2021 08:35 AM
Menyampah dengan makcik ni... Mmg smua benda nk komen ke?
Quote JunkMail 14-1-2021 08:53 AM
Akak debab semakin hari semakin annoying. Mohon mereput...
Quote Orix 14-1-2021 09:18 AM
sheols bila nk msuk GV ?
Quote nanies 14-1-2021 09:53 AM
acik ni tak relevan dah. nextttt
Quote Redmyvi 14-1-2021 10:07 AM
Dia boleh la geng dengan caprice.. semua benda nak ulas.. sorg versi muda seorg wrga emas..
Quote Noraniza_Iblis 14-1-2021 10:13 AM
bising la gemok
Quote Nenasketum 14-1-2021 10:15 AM
Dia sorang jer kata Adele tak lawo bila dah kurus, macam jelly jerk
Quote September14 14-1-2021 10:44 AM
Aku pun mnyampah dgn dia ni.... merempan 24 jam... diri sdri pun x segah mana
Quote AbukRokok 14-1-2021 03:27 PM



Quote LembingDayanti 14-1-2021 03:40 PM
artis2 debab kat malaysia memang perasan bagus keje nye tak puas hati dgn orang je dia je yg betul.
Quote lotionmilo 14-1-2021 03:44 PM
Sesungguhnya tweet tweet daripada mcmc memang menghiburkan

20210113_004439.jpg
Quote AshkieLa 14-1-2021 10:32 PM
dah byk jumpa sekeliling...
orang perempuan yg tak pernah nikah pastu beransur berumur...
mesti akan tunjukkan symptom perangai dan tabiat gini...
Quote jijilaaa 15-1-2021 01:49 PM
yes symptom andartu gitu lerr. meroyan je kerja nya. sbb hormon tak balance kot.
Quote kiah_mai_pulak 16-1-2021 05:28 PM
kesahhhhh lahh pulakk kn??

Lihat semua komen(14)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top