Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Dasyat Sungguh! Wanita Kahwini Tiga Lelaki Dan Tinggal Bersama Beberapa Kekasihnya Yang Lain

13-1-2021 02:25 PM Komen: 49


Seorang wanita berasal dari Uganda, Afrika Timur terkejut apabila mendapati dirinya menjadi perbualan hangat netizen di media sosial. 

Ann Grace Aguti, 36, mempunyai tiga suami dan mereka semua tinggal di rumah yang sama, bersama dengan beberapa lelaki yang menjadi kekasihnya. 

Bukan hanya itu saja, Ann juga memiliki tujuh buah rumah yang kesemuanya dibina di kawasan yang sama. 

Lapor The Guardian, perbuatan Ann itu sebenarnya telah menimbulkan kemarahan bapanya, Peter Ogwang, yang juga pastor dalam komuniti agama bernama Teso. 

Menurut Peter, anak perempuannya itu telah melanggar aturan agama. Tetapi Ann mempunyai alasannya tersendiri untuk berbuat demikian kerana dia masih belum menemui pasangan yang benar-benar dapat memenuhi kriterianya. 

Disebabkan itu, Ann sanggup melakukan pelbaga cara untuk mendapatkan pasangan yang diinginkannya itu. 

"Suami saya tak berguna dan saya tetap menjadi pencari nafkah. Ketika saya meninggalkannya, saya mula mencari seseorang yang istimewa, tetapi belum menemuinya sehingga kini. Jadi, saya perlu menafkahi lelaki-lelaki ini sambil meneruskan pencarian," katanya. 

Pencarian Ann akhirnya berjaya dengan menjadikan tiga di antara sejumlah lelaki berkenaan untuk menjadi suami dan tinggal di rumah serta tidur berganti-ganti dengannya. 

Suami pertama bernama Richard Alich, duda 10 anak, yang merupakan pesara polis. Suami kedua, John Peter Oluka, petani yang kaya dan memiliki rumah di kampung tersebut. Suami yang ketiga, Michael Enyaku, sarjana senior yang mempunyai tanah dan rumah di perkampungan lain. 

Tiga lelaki berkenaan mengaku mereka tidak mempunyai sebarang masalah. Bagi mereka, Ann adalah ketua keluarga yang harus dipatuhi setiap arahannya dan juga makan bersama. 

"Saya bertemu dengan Ann semasa sedang menggembala sapi dan bergurau dengannya untuk menjadikan saya sebagai suaminya. 

"Dia memberi saya rumah. Kami hidup dengan begitu harmoni dan saya tidak mempunyai masalah dengan suami yang lain. 

"Ann yang menentukan giliran kami tidur dengannya dan keputusan adalah muktamad," katanya. 

Sementara itu, Ann menafikan dakwaan kononnya dia perempuan murahan. Sebaliknya dia hanya mahu mempunyai suami yang lembut dan penyayang. Memiliki tiga suami membuatkan dia terasa lebih bahagia. 

Ann tidak menafikan adakala suami dan kekasihnya bertengkar kerana cemburu. Hal itu membuatkan bapa Ann bimbang dengan keselamatan anaknya. Tetapi Ann tetap mempertahankan bahawa dia sudah memilih untuk hidup seperti itu. 

Selain itu, status kandungannya juga mencetuskan persoalan. Ann yang kini sedang hamil anak keempat tetapi tidak tahu siapa bapa dari janin yang dikandung itu kerana dia melakukan hubungan kelamin dengan ketiga-tiga suaminya. 




Sumber - Agensi/TheReporter

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 49
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote putriTS 14-1-2021 08:58 PM
Lady39 replied at 13-1-2021 05:17 PM
2-3 hari lepas Syed Azmi ada buat live pasal budak perempuan ni ada dua suami dan seorang anak.
Mer ...

Ha'a...i pun tgk live tu. Tak sangka eh sini pun ada. Bukan kat bandar besar pulak tu. Tapi apa reason dia menikah dgn yg kedua tu eh? Sbb bukan dpt apa benefit pun.

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 13-1-2021 02:40 PM
DNA test?
Quote sikatkutu 13-1-2021 02:42 PM
tak lobos ke.laki dah la jenis nak aje
Quote shernazz 13-1-2021 02:44 PM
Mak.oi
Pas giliran je
Next...masuk..

Next
..
Quote jalfa 13-1-2021 02:45 PM
Amboi ko kak...penis hunter
Quote umbut 13-1-2021 02:46 PM
Gilalah.. nanti kalo semua laki kat umah tu masuk air camno.. habis ko bersome2
Quote AshKetchum 13-1-2021 02:46 PM
mamma mia sangat ko khenss acik
Quote MissYouSayang 13-1-2021 02:47 PM
Ni baru betul, once you get black, you never turn back yachhh!!!
Quote sharlenetexas 13-1-2021 02:52 PM
Ehem2 berganti2 macam mendiang pramugari tu ke?
Quote sharlenetexas 13-1-2021 02:53 PM
shernazz replied at 13-1-2021 02:44 PM
Mak.oi
Pas giliran je
Next...masuk..

Mcm pramugari pinoy tu tarik lepas sorang sorang masuk bilik.
Quote shark 13-1-2021 02:53 PM
jalfa replied at 13-1-2021 02:45 PM
Amboi ko kak...penis hunter


tu la pasal..penis hunter uganda forever pulak tu.sah2 8 inci keatas



Quote shark 13-1-2021 02:56 PM
umbut replied at 13-1-2021 02:46 PM
Gilalah.. nanti kalo semua laki kat umah tu masuk air camno.. habis ko bersome2


kalau takut dilambung ombak tak kan dia berani kahwin 3 siap ada kekasih2 lagi. dia pun mesti bukan kaleng2 nafsunya










Quote CiliPadiSedap 13-1-2021 02:58 PM
nafsu kuda betul.
Quote mamajawie 13-1-2021 03:23 PM
dahsyat gila cikki ni..xterbayang la dgan reramai jantan macamni..yihh sgt
Quote jalfa 13-1-2021 03:27 PM
umbut replied at 13-1-2021 02:46 PM
Gilalah.. nanti kalo semua laki kat umah tu masuk air camno.. habis ko bersome2

Ikut turn githeeeeww..ambik no giliran..hahah
Quote nazzse 13-1-2021 03:28 PM
Dari raut muka nampak lagi drp lakinya..
Patut jadi pak turut je. Rumah dapat, sedap pun dapat....tak rugi
Quote swateng1 13-1-2021 03:34 PM
kuat ngesek betholll laaa makcik ni...semua ko sapu yekk
Quote pumpkingirl 13-1-2021 03:37 PM
Ni ala2 citer mamamia ke..bolehla nari2 nyanyi2 ramai2
Quote naina 13-1-2021 03:41 PM
Busuk la ramai2 cmtu kepamla poen. Ayyo..
Quote Adrif 13-1-2021 03:41 PM
nasi kangkang??

perisa coklat?

Lihat semua komen(49)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top