Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Intan, Harris - ‘‘Siapa Cakap I Love You Dulu?"

13-1-2021 08:38 AM| Komen: 62

Umum sudah sedia maklum mengenai hubungan dua pelakon, Intan Ladyana, 38, bersama pasangannya, Harris Alif, 21, yang bakal bernikah pada 6 Februari hadapan.


Kredit foto: IG Harris

Meskipun mempunyai jarak usia 17 tahun, pasangan ini sudahpun menerima restu dari keluarga dan bakal disatukan di sebuah masjid di Kuala Lumpur awal bulan hadapan.

Menghitung hari menuju hari bahagia, Intan dan Harris telah berkongsi video mereka bermain ‘The Wedding Shoe Game’, dimana setiap dari mereka perlu menjawab berdasarkan soalan yang diberikan.



Antara soalan yang menarik perhatian adalah seperti siapa yang mula cakap I love you, siapa yang lebih handal berlakon, siapa yang kuat merajuk, siapa yang pandai memujuk dan banyak lagi.



Kredit foto:
Kredit foto: YouTube

Melihat ke ruangan komen, rata-rata peminat gembira menyaksikan keserasian pasangan ini, sambil memuji Harris lebih matang berbanding usianya yang kini baru mencecah 21 tahun.


Sumber: Era.je


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
1
Komen: 62
Komen

Previous : "Kalau Dikira-Kira Dari Tahun 2013, Saya Sudah Jutawan," -Achey

Next       : Impi Nak Menang Anugerah, Meerqeen Lebih Menyerlah Berbanding Juara Hero Remaja

Komen Terbaru

Quote limau_lemon 18-1-2021 10:45 AM
Jiddin replied at 15-1-2021 09:37 AM
Honest question; masa tgk video ni, chuols Rasa geli ke tak?

Tak...sbb Intan pon xde gedik2

Lain-lain Komen

Quote marla69 13-1-2021 09:10 AM
Ok.. Pas video ni Confirm mereka jadi my fav couple.  Semoga berbahagia till janah.
Quote harisbee 13-1-2021 09:30 AM
comel intan lydiana kalu tgk video....budak laki pun nampak matang...semoga berbahagia hingga akhirnya
Quote prizadane 13-1-2021 09:51 AM
Nampak sesuai both. Harris ni kalau cakap nampak sisi matang. Semoga dipermudahkan semua urusan n hubungan ini kekal sehingga bila-bila
Quote sukacactus 13-1-2021 10:03 AM
Senyum2 aku tgk video ni
Npk kimia kuat, semoga berbahagia
Quote missHaidiD 13-1-2021 10:14 AM
Nmpak bahagia betol intan kan. Dlm Adnan sempit intan mmg nampak lawa nau2
Quote duricinta 13-1-2021 10:17 AM
I terus minat couple ni..x over, harris nmpk matang n nmpk syg sgt dia kat intan..semoga bahagia hingga jannah
Quote soondingie 13-1-2021 10:22 AM
harris mmg nampak gentleman betul.tgk bts mv anugerah pun sweet je dorg ni.time intan nk balik lepas habis shooting harris pandang die.bersemut sgt
Quote laksmanabentan 13-1-2021 10:25 AM
okay la tu dek... lepas ni ko kena la fokus cari rezeki tu..
da kawin kena ler jaga anak orang tu... nak kasi makan segala...
takkan nak speedo aja kan....
Quote kakakpositifker 13-1-2021 10:27 AM
Tersengih2 akak mengengoknya. Comel. Harris nampak matang. Semoga kekal ke jannah. Berbahagia akhir hayat. Amin
Quote nb_17 13-1-2021 10:52 AM
tiba-tiba i jadi minat couple retis yg ni..artis2 bfore2 ni asik menyumpah je i hhaha..wpn muda mmg nmpk ciri2 pemimpin n matang pd haris ni...suka2...
Quote rotijohan 13-1-2021 10:54 AM
Quote irsa 13-1-2021 10:56 AM
Harris ni nmpk lebih matang drpd zen seden
Quote mieymiey 13-1-2021 11:01 AM
Terserlah sangat muka bahagia Intan. Semoga berbahagia hingga ke jannah buat pasangan ni.
Quote chikumanis 13-1-2021 11:01 AM
dah kenapa me tergelak2 tengok dua orang ni? hahahaaa...
Quote newyork 13-1-2021 11:04 AM
Nampak sepadan..
Quote RumiMenari 13-1-2021 11:05 AM
Maaf.. x lalu nak buka video.. tengok tajuk tt pun loya.. tunggu februari nnt i wish..

Sowi sgt2..
Quote Lailerthee 13-1-2021 11:06 AM
Alaaa knp comel sangat
Quote meisapoya 13-1-2021 11:14 AM
Nampak sepadan
Quote mamajawie 13-1-2021 11:24 AM
aku tertanya-tanya acaner dorang bleh jumpa n kenal ye?tapi nampak la dedua ni sherashi bershama..moga till jannah..

Lihat semua komen(62)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top