Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

'Sendiri Cari Pasal, Apalah Sangat Digari Dan Disoal Di Dunia Ni' - Caprice

12-1-2021 08:24 PM|Oleh: LilRose| Komen: 60

Seperti kebiasaan apabila ada isu hangat terutama membabitkan golongan selebriti, pasti Caprice membuat kemunculan mengulas mengenainya.

Terbaru, penyanyi rap itu terpanggil mengulas mengenai video tular Sajat menangis digari kerana kononnya dianaiya Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), baru-baru ini.


Kredit foto: IG

Kata Caprice menerusi hantaran di Instagramnya, Sajat sendiri 'cari pasal' membuat provokasi tentang Islam sejak sekian lama terutama apabila berpakaian wanita ketika mengerjakan umrah.

"Hanya kerana kita buat benda baik seperti bersedekah, luang masa bersama budak tahfiz, tak semestinya ia boleh tutup benda jahat yang kita buat.

"Dia sendiri tunjuk di media sosial. Ibarat merompak bank, lepas tu kongsi di media sosial. Anda akan ditangkap," katanya.



Apalah sangat disoal dan digari di dunia jika dibandingkan apabila disoal di akhirat kelak, katanya yang menasihati Sajat supaya segera bertaubat. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 60
Komen

Previous : Ira Kazar Dituduh Rampas Syamsul Yusuf, Suami Puteri Sarah?

Next       : "Kalau Dikira-Kira Dari Tahun 2013, Saya Sudah Jutawan," -Achey

Komen Terbaru

Quote dua_chzy 14-1-2021 07:50 PM
aijinmisaki replied at 14-1-2021 04:22 PM
Oh maaf. Meols ingatkan toys sejat

Sangap2 iols, idoklah aiols sangapkan toys Sejat. If abang Ummi Nazira (yang ponen tu) boleh juga.

Lain-lain Komen

Quote Kurex 12-1-2021 09:09 PM
Diam la kau topi nasik!
Quote azwanaliori 12-1-2021 09:15 PM
baru je nampak heols berkepit tangan dgn awek melayu urban rambut kaler kuning last month

igt kan taste heols yg izlamik berhijubs jah
Quote dua_chzy 12-1-2021 09:26 PM
Akak nak koleksi toys heols.
Quote RatuDunia94 12-1-2021 09:32 PM
Stop giving attention to Sajat. Duk ulas itu ini ttp bg attentio kat heshe..
Quote ajinomotonosuga 12-1-2021 09:40 PM
Kurex replied at 12-1-2021 09:09 PM
Diam la kau topi nasik!

Topi nasik? Amende tu

Topi mengkuang

Topi koboi

Topi golf

Topi salji aaaaa tau la
Quote ajinomotonosuga 12-1-2021 09:41 PM
azwanaliori replied at 12-1-2021 09:15 PM
baru je nampak heols berkepit tangan dgn awek melayu urban rambut kaler kuning last month

igt ka ...

Tu stok geli geli rambut perang..

Yg stok bini mustilah hijabista n purdah

Ko niiii..tu pun tataw ye?
Quote Rogue98 12-1-2021 09:48 PM
Apa tak hilang2 slang mat saleh tu....mak n nenek kau org kampung jer kut...dah balik oversea lama dah...anak sedara aku 6 bulan balik dr UK dah hilang Brit slang dia ..poyo lah mamat cap ni...
Tp aku setuju lah apa dia ckp ..abg jad sendiri yg menunjuk2 kat socmed...so tanggung lah akibat dia....
Quote Kurex 12-1-2021 10:07 PM
ajinomotonosuga replied at 12-1-2021 09:40 PM
Topi nasik? Amende tu

Topi mengkuang

Cap = topi
Rice = nasi
Quote missyL 12-1-2021 10:10 PM
''Seperti kebiasaan apabila ada isu hangat terutama membabitkan golongan selebriti, pasti Caprice membuat kemunculan mengulas mengenainya."

Hahahha lawak n tepat ayat nie
Quote Nenasketum 12-1-2021 10:29 PM
Rogue98 replied at 12-1-2021 09:48 PM
Apa tak hilang2 slang mat saleh tu....mak n nenek kau org kampung jer kut...dah balik oversea lama d ...

Tak bleh sis, mana tau tengah rapping, Dr Dre ter discover dia. Maka jadiklah dia next Eminem dan 50 cent. Kena simpan slang helok2, gitteww.
Quote Nenasketum 12-1-2021 10:30 PM
Rogue98 replied at 12-1-2021 09:48 PM
Apa tak hilang2 slang mat saleh tu....mak n nenek kau org kampung jer kut...dah balik oversea lama d ...

Tak bleh sis, mana tau tengah rapping, Dr Dre ter discover dia. Maka jadiklah dia next Eminem dan 50 cent. Kena simpan slang helok2, gitteww.
Quote Jemahjemah 12-1-2021 10:37 PM
Rimas nya dgr dia cakap. Hahahaha
Quote azwanaliori 12-1-2021 10:48 PM
ajinomotonosuga replied at 12-1-2021 01:41 PM
Tu stok geli geli rambut perang..

Yg stok bini mustilah hijabista n purdah

giteww halal on the street harom in the sheet ke camna peribahasa ghetto nye..

tgok depan2 kepala heols mmg besar yah sbb tu topi dia pakai mcm x abis masuk...kuikui

Quote Cocoais 12-1-2021 10:49 PM
Poyo sungguh dia ni becakap..semua isu dia nak ulas
Quote Tinot7 12-1-2021 11:03 PM
dua_chzy replied at 12-1-2021 09:26 PM
Akak nak koleksi toys heols.

Kaka nak bg kat anak ka?
Quote LadyCarefree 12-1-2021 11:25 PM
Jemahjemah replied at 12-1-2021 09:37 PM
Rimas nya dgr dia cakap. Hahahaha

Yeah. But dia rasa tu trademark dia.
Quote Tukul.Besi 12-1-2021 11:39 PM
Dia kerja apa sebenarnya? Rap x jalan. Buat apps tak laku. Tapi nmpk kaya raya. Makan hasil mak bapak ke?
Quote sugarlovebutter 12-1-2021 11:47 PM
azwanaliori replied at 12-1-2021 09:15 PM
baru je nampak heols berkepit tangan dgn awek melayu urban rambut kaler kuning last month

igt ka ...

Stok suke2 je uols..emangnye yg nk jdkn bini mstilah yg de class uols
Quote Normabaru 12-1-2021 11:53 PM
azwanaliori replied at 12-1-2021 10:48 PM
giteww halal on the street harom in the sheet ke camna peribahasa ghetto nye..

tgok depan2 kepa ...

Mmg girl tu bkn siblings dia ke.. Kot la adik ke kakak..

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top