Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Buka Pintu Sempadan Musim Cuti, Sharnaaz Dah Jangka PKP 2.0

12-1-2021 08:01 PM| Komen: 25

Pelakon Sharnaaz Ahmad sudah menjangkakan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) kembali berkuat kuasa bermula 13 Januari ini. 


Kredit foto: IG Sharnaaz

Katanya, sebelum ini dia sendiri melihat di laman media sosial, ramai yang mengambil kesemparan bercuti di musim perayaan.

Lagi-lagi setelah Majlis Keselamatan Negeri (MKN) mengambil keputusan untuk membenarkan rentas negeri pada 7 Disember tahun lalu.

Walau bagaimanapun, Sharnaaz meluahkan rasa kesal dan tidak bersetuju di Instagram dengan keputusan membuka pintu sempadan. 

Menurut pelakon berusia 35 tahun itu, ia sekaligus menggalakkan orang ramai untuk merancang percutian menyambut perayaan hari Krismas dan tahun baru.



“Sepatutnya hang tak buka pintu sempadan tu daripada awal. Masa Krismas, kenapa hang kena buka? Aku sendiri pun tak faham, pasaipa hang kena buka sempadan, di musim perayaan, di musim cuti sekolah dan dan macam-macam lagi," katanya.

Tambahnya lagi, orang ramai tidak seharusnya menyalahkan Covid-19 kerana kita sebagai manusia harus menggunakan akal fikiran untuk mencegah dari dijangkiti. 

Sharnaaz berharap orang ramai terus duduk di rumah dan mengikut SOP demi memutuskan rantaian Covid-19.


Sumber: Murai


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 25
Komen

Previous : "Kru Memang Boleh Patuh SOP, Tapi Pelakon Tak" - Elfira Loy

Next       : Ira Kazar Dituduh Rampas Syamsul Yusuf, Suami Puteri Sarah?

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 16-1-2021 05:46 PM
bisinggggg lah kau mamu.. tkda job eh?

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 12-1-2021 08:31 PM
baru sekarang semua nak berbunyi..
Quote Itzy 12-1-2021 09:07 PM
Rakyat dan menteri sama2 bodoh. Kesian para doktor dan jururawat. Dah la gaji kecik. Menteri2 bangang gaji mahal nak mampus. Dah la asyik berebut kuasa kenyangkan kroni2 korang.
Quote orkidorkido 12-1-2021 09:08 PM
Suddenly cincin dia pakai nampak very obvious
Quote MontanaHannah 12-1-2021 09:09 PM
ko kena cerai dengan bini ko

dulu dia cium perut,pusat busuk ko ,celah kangkang ko dia cium ko

ko lah jaddah yg xsedar diri

Quote Kurex 12-1-2021 09:15 PM
Ye, semua dah jangka. Jadi baik kau diam. Nak bising pun biarlah dekat pakis clans. Tapi, berani ke kau?
Quote Fafaaisa 12-1-2021 09:19 PM
Gini pun buka benang...esok nanaz nk cakap apa plak.
Quote Rogue98 12-1-2021 09:50 PM
Cincin apa dia pakai tu...dah rujuk balik dgn kak nab ke?
Quote adeqbun 12-1-2021 09:51 PM
Diamla parpu .mcm la ko ikut sgt sop
Quote mawardia 12-1-2021 11:04 PM
Ah diamlah kau. Makin annoying lak.
Quote LadyCarefree 12-1-2021 11:28 PM
Terganggu dengan gigi dia. Bukan kutuk tho.
Quote syaz_lina 12-1-2021 11:31 PM
Bingit la parpu ni..bini sendiri pun xmampu jaga, sampai kena buli n kick dari clan paki ada hati nk ulang skrip basi. K bai
Quote applecomel 13-1-2021 06:21 AM
Kak hang pun p langkawi 16 disember
Quote beatgirlX 13-1-2021 06:51 AM
Iyer...ko Ada point..tapi tatau kenapa bila kuar statement Dr ko..rasa....ermmmm
Quote tagas 13-1-2021 10:32 AM
better ko lahar kat @krustykrab nih
Quote kakakpositifker 13-1-2021 10:44 AM
Motif nak dgr dia komen. Tak berbaloi
Quote NazRysha 13-1-2021 10:44 AM
diam la ko sharnaz
Quote leftenanhensem 13-1-2021 10:50 AM
leh suruh dia azankan kt bekas mak mertua dia.
hari tu ada ig story time bekas mak mertua dia g buat baju kat Radzuan Radzwill pastu cakap nk bercuti hujung bulan Jan ke Langkawi.. apoooo
Quote Daftpunk_shine 13-1-2021 12:32 PM
adeqbun: Diamla parpu .mcm la ko ikut sgt sop

Hahahaha parpu. Adoi
Quote damsel_fiji 13-1-2021 01:15 PM
so..penting kah pendapat dia pon..who are u again??  

Lihat semua komen(25)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top