Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Armie Hammer Kanibal?

12-1-2021 03:12 PM| Komen: 17

Pelakon Armie Hammer, 34, didakwa mengamalkan kanibalisme selepas beberapa siri mesej peribadinya mengakui dia manusia kanibal tersebar.

Kesahihan mesej itu bagaimanapun tidak dapat dipastikan dan ramai membuat spekulasi ia adalah palsu berikutan belum ada kenyataan rasmi daripada pihaknya.

Nama pelakon filem Call Me By Your Name itu serta-merta menjadi perdebatan dan sohor kini sejak semalam berikutan penyebaran berkenaan.

Dalam satu tangkap skrin mesej yang didakwa tulisannya, Hammer mengatakan dia memakan daging dan darah manusia.


"Saya 100 peratus kanibal. Saya mahu makan anda. Saya mahu minum darah anda. Dan saya akan jadi sangat nakal serta 'kinky' dengan anda," itu antara mesejnya.

Pelakon itu yang mempunyai dua anak bersama bekas isteri Elizabeth Chambers pernah menjadi bualan hangat pada 2017 disebabkan perangai peliknya mengenai hubungan seks.

Pada Oktober tahun lalu, Hammer turut menuntut Chambers untuk mengembalikan anak mereka kepadanya disebabkan sudah lama tidak berjumpa. -CARI

Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 17
Komen

Previous : Hilary Duff Kerap Sangat Buat Ujian Covid-19 Sampai Alami Jangkitan Pada Mata

Next       : Ifan Seventeen Sedih Dan Terkejut, Rakan Seperjuangan Antara Mangsa Nahas Pesawat Sriwijaya

Komen Terbaru

Quote rodsantai4 28-1-2021 11:29 PM
serious la, kecewa nya....baru tgk dia dlm Rebecca dgn Sorry To Bother You

Lain-lain Komen

Quote riyadhK 12-1-2021 03:24 PM
Helokkkk macam ni pon perangai pelik pulak.
Quote lavendernovella 12-1-2021 03:33 PM
Suka dia berlakon dalam man from uncle.  Dari dulu tgk dia ni mmg ada aura vampire. Tp tak pulak berlakon jadi vampire. Ko betul dia kannibal, no wonderlah.
Janganlah heol jual pastry daging manusia kat kedai pastry heol tu sudah ler.
Sayang betul dgn bini , cerai juga akhirnya.
Quote sharlenetexas 12-1-2021 04:15 PM
Wat ritual puja setan ke?

Quote azwanaliori 12-1-2021 04:24 PM
makan darah n daging baby hasil sembelihan ritual setan hollywood la tu
Quote asma87 12-1-2021 04:35 PM
Geng adrenochrome Ler ni
Quote lattehazelnut 12-1-2021 08:21 PM
Xde orang nk mengaku via dm
Quote shiraloveyou 12-1-2021 10:01 PM
Rugi la buat perangai pelik2..suka tgk dia dlm filem mirror mirror dgn lone ranger..
Quote AshKetchum 12-1-2021 11:05 PM
heshe geng spirit cooking marina lady gagak semua tu ke
Quote AshKetchum 12-1-2021 11:09 PM
[twitter]https://twitter.com/tevinauguste/status/1348356976867213316[/twitter]
Quote AshKetchum 12-1-2021 11:10 PM
[twitter]https://twitter.com/jarvisfilmss/status/1348054545063141382[/twitter]
Quote AshKetchum 12-1-2021 11:12 PM
[twitter]https://twitter.com/rachelweisiz/status/1348066999226806276[/twitter]
Quote AshKetchum 12-1-2021 11:15 PM
[twitter]https://twitter.com/tevinauguste/status/1348531269991325697[/twitter]
Quote haifawehbe 13-1-2021 01:38 AM
heolls nampak tasty dlm movie rebecca sampai iols berangan dpt bf mcm ni tapi hamjad jugak perangainya.
Quote Fafaa 13-1-2021 09:53 AM
Edited by Fafaa at 13-1-2021 10:02 AM

omg herloks macam ni pun weirdo.. tp dia mmg buruks perangai pun..
iols dh unfollow sejak heols show vid anaknya hisap toes tu
Quote ninjago 27-1-2021 04:36 PM

apa nk heran kan ngan dorg nie klu kannibal pun..
Quote nadie90 28-1-2021 10:23 AM
La dah berpisah dgn bini ka...baru tau....

Dia ni ank org ada2 jgk klu xsilap....xsgka pny perangai pelik mcm yg diperkatakan tu
Quote rodsantai4 28-1-2021 11:29 PM
serious la, kecewa nya....baru tgk dia dlm Rebecca dgn Sorry To Bother You

Lihat semua komen(17)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top