Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Anak 'Buat Cerita' Tidur Sebilik Dengan Bapa, GF? Adam Shahz Nak Saman Fatin Afeefa

12-1-2021 08:29 AM|Oleh: LilRose| Komen: 41

Kecoh apabila Fatin Afeefa mendedahkan perbualan dengan anak perempuannya, Ivy Herra Sophia yang mendakwa pernah tidur sebilik dengan bapanya, Adam Shahz bersama teman wanita ketika bercuti.


Kredit foto: IG

Fatin bagaimanapun memadam video berkenaan termasuk beberapa status beremosi mendakwa sudah empat tahun Adam tidak memberi nafkah anak.

Dia kemudian memohon maaf kerana mendedahkan aib bekas suaminya itu.


Kredit foto: IG Story/mStar

Sudah tidak tahan memendam perasaan, katanya yang turut kesal apabila ada pihak menuduh dia membuat fitnah dan anaknya mereka cerita.


Kredit foto: IG Story

Sementara itu, Adam yang dihubungi mStar menegaskan semua yang didakwa Fatin adalah fitnah terhadap dirinya dan dia nekad membawa perkara itu ke mahkamah.

"Saya tak nak beri kenyataan sebab nak bawa perkara itu ke mahkamah. Apa yang dikatakan pihak sana (Fatin) itu fitnah! Saya sedar, diri bukan la baik sangat tapi tidaklah sampai saya nak buat perkara tak senonoh depan anak.

"Apa-apa pun, tak ada apa yang saya boleh komen lebih lanjut dan kita biarkan mahkamah yang menentukan nanti," katanya kepada mStar. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 41
Komen

Previous : "Jangan Marah.." - Erra Dedah Ciri Lelaki Idaman 'Macam Awie' Berjambang, Sado, Rock

Next       : Ernie Zakrie, Syamel Pening Cari Tarikh Kahwin -AJL35 Tunda, Majlis Nikah Pun Mungkin Tangguh

Komen Terbaru

Quote teacher 13-1-2021 11:55 AM
Anak sheols ni 2 orang and dedua lain bapak kan?

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 12-1-2021 08:38 AM
dramanya..
Quote MadameOnion 12-1-2021 08:43 AM
bimbo bedak selepung...perlu ke nak exposed benda yg tak penting?
Quote jijilaaa 12-1-2021 08:47 AM
apa punca tiba2 dia nak sebar cite suami dia? dia pun bukanya betul sngat.. ke sbb nak tutup salah dia?
Quote BoongaKertas 12-1-2021 08:51 AM
kalau dah rasa benda tu sampai mengaibkan nama dan reputasi, iols rasa wajar lah proceed saman. tp secara praktikalnya, zmn2 covid ni nak bayo duit lawyer, rasa mcm x berbaloi plak. sebab susah nak cari duit zmn ni. hmm..
Quote NazRysha 12-1-2021 08:51 AM
cantik betul dia sekarang ni
Quote shuerin 12-1-2021 09:02 AM
NazRysha replied at 12-1-2021 08:51 AM
cantik betul dia sekarang ni

ke sbb filter je...hahaha...

sori, hati tlebih hitam plak pagi ni.
Quote NazRysha 12-1-2021 09:18 AM
shuerin replied at 12-1-2021 09:02 AM
ke sbb filter je...hahaha...

sori, hati tlebih hitam plak pagi ni.

cucuk2 drip supplement semua tu boleh jadi jugak u
Quote Noraniza_Iblis 12-1-2021 09:21 AM
tp bukan budak ni...
jarang nk menipu ke..
selalu ape yg die Nampak..tu la yg die cerita
Quote rosannazmia 12-1-2021 09:23 AM
Yang pentingg!! Nafkah kena bayar!! Kalu x mampu tanggung sorang2 duit sek anak jgn msk kat sek tu! Dah tau ex laki jenis setakat tu je mampu byr?? Kalu diri kita mampu, proceed xyah nak bising kat socmed.. Adeehhh... Common sense yach! xmampu buat x mampu(zmn covid kot) , mampu? Xyah bising2, bkn tuk sapa2 pon utk anak sendiri jugak
Quote bukannonones 12-1-2021 09:45 AM
Dua dua sengal. Kesian si kecil dapat parents gini
Quote Suchi 12-1-2021 09:52 AM
rosannazmia replied at 12-1-2021 09:23 AM
Yang pentingg!! Nafkah kena bayar!! Kalu x mampu tanggung sorang2 duit sek anak jgn msk kat sek tu!  ...

Anak dia sekolah mana? Biasa artis takdenya sekolah gomen semua nya nak berantor sekolah berbayo padahal B40 belaka.
Ada job ada la duit.
Quote Acikgomen 12-1-2021 09:55 AM
Acik pecaya ckp anak deyols
Makbapak dedua tak guna
Kesian anak2
Quote nanies 12-1-2021 10:20 AM
bukan nya si adam tu tido ngan makwe dia satu katil. sama bilik tp lain katil. hapoooo. yg anak pompuan satu katil ngan makwe, yg anak laki ngan si adam tu.
Quote rosasen 12-1-2021 10:21 AM
saman menyaman je...kes lain kt mahkamah byk lg x settle
Quote cikpah27 12-1-2021 10:26 AM
nanies replied at 12-1-2021 10:20 AM
bukan nya si adam tu tido ngan makwe dia satu katil. sama bilik tp lain katil. hapoooo. yg anak pomp ...

Tetap harommmm ya.. 2x5  jugak ex laki bini ni..
Quote jalfa 12-1-2021 10:30 AM
Madalah dalam kain pon nak netizen pikirkan..dasarrr
Quote Minami2013 12-1-2021 01:33 PM


Tengok lah movie ni...
Quote Minami2013 12-1-2021 01:37 PM
Edited by Minami2013 at 12-1-2021 05:39 AM

Anyway, cuma nk ckp reputasi dia pun bukan nye bagus sgt, pas tu nk buka aib org lain, padahal boleh je fwd video tu kat tuan punya diri. Supaya kalau tak betul, yg punya diri boleh bgtau, kalau betul, nasihat lah supaya beringat, anak tu memerhati.. lastly, kemain nama anak, mcm nama perempuan jelmaan...
Quote lattehazelnut 12-1-2021 01:51 PM
Malunye dpt mak pak birah cmni..
Mesti mak pak anak sama kelas dgn anak dia mengumpat..

Lihat semua komen(41)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top