Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Jangan Marah.." - Erra Dedah Ciri Lelaki Idaman 'Macam Awie' Berjambang, Sado, Rock

12-1-2021 07:59 AM| Komen: 56

Erra Fazira mengakui sukar membuat pilihan selepas diberi cabaran memilih beberapa perkara di satu permainan video dalam aplikasi TikTok.

Dalam permainan itu, Erra perlu memilih banyak perkara termasuk mendedahkan dirinya sama ada masih 'single' atau sudah berpunya.


Kredit foto: IG Erra

Namun, apa yang menarik perhatian, di dalam video tersebut Erra perlu memilih ciri lelaki yang disukainya.

Antara ciri pilihan Erra adalah berjambang, rock, berbadan sado, tinggi, cerah dan kereta.

Namun, apabila perlu memilih muda atau tua, Erra bagai sukar untuk memilih dan telah meninggalkan ia tanpa jawapan apabila berjalan di tengah-tengah di antara jawapan tersebut.

Video yang dimuat naik ke akaun Instagram miliknya itu mendapat perhatian pengikutnya yang rata-rata akui ciri-ciri lelaki itu sama seperti penyanyi rock, Awie.



Pun begitu, Erra memberitahu ia sekadar gurauan dan sukar untuk membuat pilihan yang diberi pihak pengurusannya, Mind Order.

"Jangan marah, kita suka-suka je. Payah oooo nak buat pilihan!!

"Siapaaa laaa punya idea ni! Terima kasih pihak @mindorder..mencabar soalan ek," katanya.



Erra sudah tujuh tahun bergelar ibu tunggal kepada seorang anak, Engku Alisya selepas dua perkahwinannya bersama Yusry Abdul Halim dan Engku Emran berakhir di tengah jalan.


Sumber: Gempak


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
2
Bosan
1
0
0
Komen: 56
Komen

Previous : Elizad Takut Suami Bosan Belum Ada Rezeki Nak Bagi Zuriat

Next       : Anak 'Buat Cerita' Tidur Sebilik Dengan Bapa, GF? Adam Shahz Nak Saman Fatin Afeefa

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 16-1-2021 05:30 PM
haisshhhhhhh miang nk berlaki lagi ke ko acik erra?

Lain-lain Komen

Quote msamyrazi 12-1-2021 08:08 AM
apa kata sis erra gi ngorat pak nil tu .. pak cik kayo..
Quote MayaDelaRosa 12-1-2021 09:53 AM
Wlupun dah kertu..tp ttpla nampak manja.....
Quote kucingitam 12-1-2021 10:14 AM
comel jek..
Quote fuyupoktek 12-1-2021 10:16 AM
Erra kawin jela ng awiehhh
Quote kechikchomel 12-1-2021 10:18 AM
awie - erra
diva aa - zz

cinta tak kesampaian, tapi tetap berkawan baik
Quote jalfa 12-1-2021 10:19 AM
Gelenyar....haha
Quote Cintakapuri 12-1-2021 10:24 AM
MayaDelaRosa replied at 12-1-2021 09:53 AM
Wlupun dah kertu..tp ttpla nampak manja.....

Manja ke gedik
Quote nanies 12-1-2021 10:25 AM
hurm.... nampak gedik pun iye jugak
Quote missHaidiD 12-1-2021 10:32 AM
Nmpak gelenyar pun hado
Quote JiEunTak 12-1-2021 10:36 AM
mmg awie cinta abadi dia ....wpun x berjodohan di dunia...
Quote mamajawie 12-1-2021 10:53 AM
nape dia xnak kawen ngan tokhans?kan penah berskandal dulu?
Quote zuliana29 12-1-2021 11:06 AM

kan...
masing2 dh matang..
tak matang apenye dh umur 40-50an ni..
Quote lotionmilo 12-1-2021 11:06 AM
Awie apoo kalau dia pilih tinggi and berkereta
Quote cmf_shya 12-1-2021 11:08 AM
kalau awie tue duda..iols sokong ja depa kawen 2..tp sbb awie pun dh ada keluarga..p cr org lain la erra ooi..
Quote imanjannah 12-1-2021 11:13 AM
erra nak jadi orang perak tak?
Quote msamyrazi 12-1-2021 11:17 AM

kan ..  bff till jannah .  kan best kalau aa- zz dari bff jadi husband and wife ( teruk i punya berangan )
Quote Burong_Hantuk 12-1-2021 11:22 AM
Wekksssss....x payah acah gud gud lah acik erra...perangai sebenar kao tuh burok
Quote nad014 12-1-2021 12:05 PM
engku emran pun mcm nampak dalam ciri2
Quote nad014 12-1-2021 12:09 PM
Burong_Hantuk replied at 12-1-2021 11:22 AM
Wekksssss....x payah acah gud gud lah acik erra...perangai sebenar kao tuh burok

maksudnya..adakah dia masih dibela

Lihat semua komen(56)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top