Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Nora Danish Sedih Anak Minta Tidur Asing

11-1-2021 12:53 PM| Komen: 38

Walaupun sudah hampir mencecah usia 39 tahun, pelakon Nora Danish masih lagi cantik dan kelihatan muda disamping suami dan dua orang anaknya itu.

Pada tahun 2021 ini, anak bongsu Nora iaitu Mohamed Neqayl Nedim atau lebih mesra dipanggil Ney Ney bakal berusia 3 tahun dan perkara itu membuatkan Nora berasa tersentuh.


Foto: IG

Lebih-lebih lagi apabila Ney Ney kini sudah pandai untuk tidur bersama dengan abangnya dan tidak lagi mahu tidur sekatil bersama Nora dan suaminya, Nedim Nazri.

Nora telah memuat naik beberapa video keletah Ney Ney di laman Instagram miliknya menunjukkan kepetahan Ney Ney bercakap walaupun baru berusia 3 tahun.



Antara komen yang ditinggalkan oleh netizen ialah bagaimana cara Nora mengajar Ney Ney bercakap kerana ada antara anak mereka masih lagi tidak pandai bertutur.

Dalam masa yang sama, ramai turut memuji cara Nora dan Nedim mendidik anak-anak mereka.

Untuk makluman, Nora telah mendirikan rumah tangga bersama dengan Nedim pada tahun 2017 yang lalu dan dikurniakan seorang cahaya mata iaitu Ney Ney.

Sebelum ini, Nora turut pernah berkahwin bersama dengan Toh Muda Rizal Ashram Ramli sekitar 2006 namun rumah tangga yang dibina telah hancur ditengah jalan dan mereka dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang diberi nama Putra Rayqal Ramli Rizal Ashram. -CARI

Sumber: Hot FM


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
2
0
1
Komen: 38
Komen

Previous : Intan Ladyana Kini Sudah Bergelar Penerbit Filem

Next       : Ika Nabella Hadiri Kelas Agama Bersama Neelofa, Kongsi Cara Doa Untuk Dapat Anak

Komen Terbaru

Quote MisXoXo 12-1-2021 01:45 PM
Acikgomen replied at 12-1-2021 11:07 AM
Chuols pun tau kan karat2 pasah cemana
Deyols persis karat jah ronsen
Sesapa tak jaga hati idola ...

Lebiuuu lah acikkkk...kdg karat2 ni buat geram aja.dulu deme yg provok..org komen balik..eh..kena plak..padahal kita bg komen x bias dn based dari apa yg kita tgk kt ig si FS.sejak keptsn mahkamah lps ..lega sbb roh2 durang dah tak bergentayangan sangat dah walau cobaan nk memanaskan sipi2 tu ado ajooo..

Lain-lain Komen

Quote HoneyManjer 11-1-2021 01:26 PM
member i pun baru je meluahkan benda sama...
veranak lagi sorang tu nowa...wehehehe
Quote zuri154 11-1-2021 01:29 PM
nape anak sheols yg sulong masih lagi sebilik dgn parents wpun lain katil?
Quote shernazz 11-1-2021 01:30 PM
Elok.lah tu..
Kekadang ada yang suka berkepit
Ada yang nak tido sendiri..
Hohoho
Quote mrsLY 11-1-2021 01:37 PM
zuri154 replied at 11-1-2021 01:29 PM
nape anak sheols yg sulong masih lagi sebilik dgn parents wpun lain katil?

x kan x cukup bilik kot??heheh

Quote salmon-suki 11-1-2021 01:53 PM
Untung laa anak nk berdikari drpd anak y berkepit 24jam smpai makpak xleh bt apa2..at least nti besar,dia dah xyah bergantung dgn org lain..matang fikiran dia..
Quote Boomibulat 11-1-2021 01:55 PM
Lagi sedih kalau laki yg mintak tido asing..
Quote prizadane 11-1-2021 02:22 PM
zuri154 replied at 11-1-2021 01:29 PM
nape anak sheols yg sulong masih lagi sebilik dgn parents wpun lain katil?

iols rasa sebab yang sulung tu only spent few days je kat rumah Nora. lately ni macam nampak Rayqal spent more time kat rumah Jejai n nenek dia. Online class, balik school banyak nenek n Jejai amik. so maybe la in few days dia kat rumah Nora, tido je la satu bilik. bonding time gittew
Quote Idego 11-1-2021 02:30 PM
eloklah tidur asing, dah 12 tahun..
Quote Nenasketum 11-1-2021 02:30 PM
prizadane replied at 11-1-2021 02:22 PM
iols rasa sebab yang sulung tu only spent few days je kat rumah Nora. lately ni macam nampak Rayqa ...

Dari dulu macam ni kan? Dok slalu tengok dia main dengan anak kembar.
Quote prizadane 11-1-2021 02:35 PM
Nenasketum replied at 11-1-2021 02:30 PM
Dari dulu macam ni kan? Dok slalu tengok dia main dengan anak kembar.

makciknya yang kembar tu kan?
iols rasa memang Rayqal tinggal rumah Jejai n mak Jejai je sebab sekolah semua nampak mak Jejai handle.
Rumah Nowa more like 1-2 days a week gittew.

Quote imransulaiman 11-1-2021 02:56 PM
Kenapa gambar famili tu sepertinya gambar weird? {:thief
Quote Acikgomen 11-1-2021 02:59 PM
prizadane replied at 11-1-2021 02:22 PM
iols rasa sebab yang sulung tu only spent few days je kat rumah Nora. lately ni macam nampak Rayqa ...

Acik rasa jejai mmg buat mcmtu kat semua anak2 dia
Masa deyols kecik, biaq byk masa dgn mak masing2
Bila dah skolah and dah ada aktiviti tak melibat makbapak, dia akan takeover kehidupan anak2 dia
Elok la gitu. Bayaq school fees, jaga makan pakai tempat tinggal, positive environment utk bentuk character anak2
Esok2 anak2 pasah pun mesti akan ikut cara jejai jaga rayqal tuh
Bila mcmtu, yg si mak pun mudah lah nak fokus kat kuarge baru sendiri
Quote Shayang 11-1-2021 03:01 PM
Edited by Shayang at 11-1-2021 03:06 PM
zuri154 replied at 11-1-2021 01:29 PM
nape anak sheols yg sulong masih lagi sebilik dgn parents wpun lain katil?


Ada bilik tidur lain tak silap, dulu penah tengok dia deco utk anak2 yg lelaki tu.
Maybe time qal sorang je si dre takde dia tidur sekali ngan mummy kot takpun sbb nak ajar ney ney tu tidur sendri so abang dia teman kan.
Quote Shayang 11-1-2021 03:41 PM
Acikgomen replied at 11-1-2021 02:59 PM
Acik rasa jejai mmg buat mcmtu kat semua anak2 dia
Masa deyols kecik, biaq byk masa dgn mak masin ...

Dulu netizen suka persoalkan kenapa rayqal ada 3 giliran bermalam. Masa tu dia bergilir tidur umah mummy, umah daddy n umah atok dia.La ni maybe just 2 giliran je sbb daddy dia pun duk sekali ngan neneknya tu.
Masa orang bising2 tanya kat ig ND jawab susah dia nk puaskan hati semua orang.

ND penah tulis kat ig masa besday anak dia tahun bila tah  dia ada sebut pestime dia cam selisih paham ngn mil dia time dia dlm pantang, sbbnya mil dia nak bawak balik rayqal.
Taktau apa cerita kesudahannya tp aku percaya tu sebab ada giliran bermalam umah neneknya juga supaya semua pun puas hati sama2 dapat jaga.
Ada la perbincangan yg sesama depa persetujui kita orang luar ni tak perlu persoalkan kenapa begitu dan begini. Janji anak2 semua happy dan bahagia cukup kasih sayang.

Quote tikusmontok 11-1-2021 03:45 PM
zuri154 replied at 11-1-2021 01:29 PM
nape anak sheols yg sulong masih lagi sebilik dgn parents wpun lain katil?

dia ada citer ke?
Quote trexxxxxi 11-1-2021 03:53 PM
Dah boleh beranak sorang lagi
Quote helicornia 11-1-2021 03:57 PM
ya rabbi
ni lagi seko
citer anak nak tido mana pun masuk forum
Quote Burong_Hantuk 11-1-2021 04:00 PM
si Qal nampak kepam
Quote Acikgomen 11-1-2021 04:02 PM
Shayang replied at 11-1-2021 03:41 PM
Dulu netizen suka persoalkan kenapa rayqal ada 3 giliran bermalam. Masa tu dia bergilir tidur umah ...

Sbb tu rayqal tu jadi matang and sana sini semua org sayang dia
Walaupun muka besyer2 je, tapi dia nampak kemas and ada style sejak kecik
Hat anak2 pasah tuh ermmmm comot sepanjang masa
Padahal acik rasa antara pasah dgn nowa, mcm jejai byk bagi mcm2 kat pasah
Rumah pun bungalow sebijik
Nowa masa tgh menjanda, rumah yg dia duduk tuh townhouse jah. Ye lah high end townhouse, tapi idok le mewah mcm si pasah tu
Cuma nowa je pandai guna apa yg makcik prominent dgn jejai bagi
Walaupun sama je lah kuarge nowa dgn kuarge pasah menempel senang dgn reta si jejai tuh, tapi kuarge nowa tuh nampak lebih kemas tersusun and pandai bodek makcik prominent
Hadap je lah tiap2 kali raya ke makan2 kuarge ke, semua ngadap je muka makcik prominent
Yg si hatijah tuh pulak belagak kemahen

Lihat semua komen(38)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top