Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Natasha Hudson Dikecam, Pavithra Dikagumi

11-1-2021 09:43 AM| Komen: 39

Baru-baru ini, hangat diperkatakan mengenai pelakon Natasha Hudson yang dikecam kerana menggayakan gaun mendedahkan bahagian bahu.

Terbaru, Rizman Ruzaini memuat naik gambar personaliti masakan YouTube, Sugu Pavithra ketika sesi fotografi tahun lalu memakai gaun sama seperti Natasha.

Namun, apa yang menjadi perhatian ramai, Rizman Ruzaini berkongsikan Pavithra yang kurang selesa dengan gaun tersebut pernah meminta agar bahagian terdedah itu ditutup.


Kredit foto: IG RizmanRuzaini/Natasha

“Gaun ini dipinjam untuk sesi penggambaran dan mereka turut membawa penata gaya memantau sesi fotografi itu.

“Malangnya, gaun itu terlalu terdedah untuk Pavithra, yang mana Pavithra kurang selesa. Dia kemudiannya meminta agar bahunya ditutup dengan sempurna,” katanya.


Kredit foto: IG RizmanRuzaini

Rizman Ruzini berkata, permintaan Pavithra itu dipersetujui oleh penata gaya yang berada di set penggambaran dan semua pihak.

Perkongsian Rizman Ruzaini itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang bersetuju dengan pendapat pereka fesyen itu serta mengagumi tindakan Pavithra.

Netizen turut memberi komen pedas mengatakan orang yang bukan Islam mahu menutup bahu sedangkan yang Islam sengaja biarkan terdedah untuk cetuskan kontroversi.


Kredit foto: IG RizmanRuzaini

Terdahulu, Rizman meluahkan rasa kesal dan terkejut dengan tindakan pelakon tersebut dan menganggap ia telah mencalarkan reputasi dan imej yang dibina mereka sepanjang 15 tahun dalam industri fesyen.


Sumber: RotiKaya


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 39
Komen

Previous : "Netizen Akan Kecam Kalau Saya Bertudung, Lari Karakter" - Sweet Qismina

Next       : Finalis AJL35 Kena 'Sign' Surat Perjanjian Elak Insiden Kontroversi Berulang

Komen Terbaru

Quote kiah_mai_pulak 16-1-2021 05:47 PM
kesian natasha dimalukan mcm ni

Lain-lain Komen

Quote dudaberhias 11-1-2021 09:52 AM
omg bukan nak citer pasal pavithra atau nh... tapi rizman ya ampunnn kelempok sungguh dalam pic tu... siap bulu mata ala2 melentik pakai mascara... dan satu lagi dia designer tapi dia kehulu kehilir angkut dior... sedangkan dia ada pelbagai koleksi beg RR yang di keluarkan... jadi tak faham apa motif di situ.. bukannya dia di taja dior pun... dia sendiri beli...

unless deorang takde keluarkan beg logik jugak la... tapi tu la macam founder kosmetik.. bukannya pakai produk sendiri pun...
Quote chandrahusin 11-1-2021 09:57 AM
cantiknya Pavi
lps ni kan yg lakinya buat hal
mungkin sbb insecure bini hot meletop
Quote Kurex 11-1-2021 10:01 AM
Tak habis2 lagi ke pasal pelakon takde gred ni?
Quote Nenasketum 11-1-2021 10:05 AM
Ok, depa dua ni gays in the closet kah?
Anyhow, Natasha Hudson ni macam mental. Founder produk plak tak kesah haram halal asal dapat jadi jutawan dalam masa terdekat.
Bila dua2 bertemu, si mental yang nak jadi ikon muslimah sebab other things she done were failures & founder bangang, boom tercetus fenomena longkang sewerage.
Masih ingat Natasha plagiarised poem orang pastu mematey kata dia cipta?
She is a big failure tapi masih berpegang didahan rapuh utk stay relevant as sampah seleb. Gitteww.
Quote TerataiMelur02 11-1-2021 10:08 AM
dudaberhias replied at 11-1-2021 09:52 AM
omg bukan nak citer pasal pavithra atau nh... tapi rizman ya ampunnn kelempok sungguh dalam pic tu.. ...

I perasan RR pun keluarkan minuman sachet yg kononnya boleh bagi kurus.. Sama je macam fazura, puteri zarith n nora danish. Perisa pun sama je
Quote leftenanhensem 11-1-2021 10:15 AM
dudaberhias replied at 11-1-2021 09:52 AM
omg bukan nak citer pasal pavithra atau nh... tapi rizman ya ampunnn kelempok sungguh dalam pic tu.. ...

kannnnn....

korg rasa berebut tak laki bini nk bersiap?  hahaha


Quote dudaberhias 11-1-2021 10:16 AM
TerataiMelur02 replied at 11-1-2021 10:08 AM
I perasan RR pun keluarkan minuman sachet yg kononnya boleh bagi kurus.. Sama je macam fazura, put ...

join venture order sekali kot...
kan produk OEM kaka mestilah ada MOQ (minimum order quantity)
MOQ 10,000... pakat share sorang 2k order kot dapat la harga 5 ringgit per kotak
jual la rm50 ke rm100 ke macamtu...
Quote gadis_tulip 11-1-2021 10:19 AM
marketing free  keni?
Quote makneng 11-1-2021 10:24 AM
Common sense is expensive yach! Not like 90% off from full price.
Quote akumak 11-1-2021 10:37 AM
Edited by akumak at 11-1-2021 06:13 PM

NH.png
Semalam lalu kat ig explore aku, elok je tasha pakai yg ada bahu. Aku nak upload format not supported pulak


edit: dah berjaya upload

Quote husna_amal 11-1-2021 10:45 AM
Makin berpanjangan story ni.
Quote Cpkay 11-1-2021 11:41 AM
apalah yang si NH ni pikir bila pakai off shoulder dress ni..
takkan dia tak tau kecaman netizen ni macam mana.
Quote niena90 11-1-2021 11:48 AM
Natasha ni kalau jenis pakai tudung aje tahan la gak nak terima perubahan ni.
Tapi masalahnya skang dia ni dulu berpurdah kot tetiba transform off shoulder, kain belah nmpk betis sape je yg tak terkejut beruk!
Quote missHaidiD 11-1-2021 12:04 PM
Bimbo bnyk laki tu baik ko diam saja la. Nti netizen akn stop ckp.  Lg ko heboh nk bercakp lg teruk ko kena.  Sapa PR dia ni.  Tak reti ajar retis ke.  Ke takde PR . Yela sendu yg hamat kn
Quote Belibis 11-1-2021 12:37 PM
Kenapa nak menyibuk pasal bahu artis sendu? Lainla setazah .
Quote ffbeauties 11-1-2021 12:56 PM
dudaberhias replied at 11-1-2021 09:52 AM
omg bukan nak citer pasal pavithra atau nh... tapi rizman ya ampunnn kelempok sungguh dalam pic tu.. ...

Pernah jumpa rizman in irl tak? Sebab i syak  dia x se 'hensem' dalam ig or seperti pic diatas. Sebab ada ternampak di ig orang lain muka v shape nya tu xde langsung sebenarnya... elok bulat montel je bentuk mukanya.
Btw baru perasan yang u sebut bab beg tu kan. Designer sendiri pon malu nak pakai beg sendiri ada hati nak jual kat orang..ceh!
Quote sasabellaohlala 11-1-2021 01:08 PM
Tak akan abiss ye uolss semua, standby jah makin panjang sheols hentam RR lagi sekali,  ada je retis tak tutup aurat sempurna, pakai turban jah leher, dada terdedah..  Ada sapa2 boleh tutup mulut dia ngn stapler tak..
Quote RumiMenari 11-1-2021 02:40 PM
akumak replied at 11-1-2021 10:37 AM
Semalam lalu kat ig explore aku, elok je tasha pakai yg ada bahu. Aku nak upload format not supporte ...


Dalam event yg sama ke atau repeatedly pakai ke mana2 event founder?

Mata i tertumpu pulok kt ketet senget sebelah... hahaha maybe angle camera kot hahaha..
Quote MontanaHannah 11-1-2021 06:12 PM
Nak kritik ,nak komen tengok orang juga lah

mcm Natasha Hudson xperlu nak cakap apa sebab otak dia mmg  xcentre.

Lihat semua komen(39)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top