Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

“Panjang Cerita, Orang Cuba Khianat Kita" - Sajat

10-1-2021 01:35 PM| Komen: 85

“Masa bilalah saya kena tangkap, tak baik cakap macam tu.” 

Itu antara kata usahawan sensasi, Nur Sajat selepas sepotong video yang merakamkan dirinya yang sedang menangis sambil menunjukkan tangan bergari tular di media sosial baru-baru ini.



Malah, Sajat menerusi IG Live menggunakan akaun @Nursajatgold02 turut mendakwa telah dikhianati.

“Panjang cerita, orang cuba nak khianat kita. Tapi okeylah kan…?” katanya.

Sajat terdahulu turut memberikan reaksi mengenai hal tersebut.

“Elok je saya ada dekat sini ha… Kalau kena tangkap dah lama dekat dalam sayang oii.

“Merepak jelah. Elok je Sajat dalam ni? Nampak tak? Yang bercakap ni apa? Hantu? Takkan yang cakap ni hantu kot,” katanya lagi.



Ditanya mengenai akaun diri dan juga temannya Jados yang dikatakan ‘hilang’, Sajat secara ringkas memberitahu, mereka kini berehat seketika daripada media sosial.

“Kita orang berehat sekejap daripada dunia media sosial. Just fokus dalam bisnes sahaja,” katanya yang turut berkongsi dua anak angkatnya turut berada dalam keadaan sihat.



Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
1
Terkejut
2
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
5
0
0
Komen: 85
Komen

Previous : "Mungkin Sebab Saya Bukan Artis Gred A" - Natasha Tuntut Rizman Ruzaini Mohon Maaf

Next       : Mia Sara Sentap Disuruh Buka Tudung - "Macam Minta Orang Tak Pakai Baju"

Komen Terbaru

Quote caprut 19-1-2021 08:22 AM
jargon replied at 19-1-2021 02:06 AM
Kdg agen wajib ambik minimum 5k modal cth..dan setiap tempoh yg diberikan kne ambik lg..kwn iols a ...

Aku tgok yg jual brg sifu ni byk org indon yg menetap dkt malaysia.

Lain-lain Komen

Quote apedehal 10-1-2021 01:54 PM
Bila la nk pupus si sajat ni..pomdan kat msia ni bersepah je..tp spesis annoying mcm ni nk aku kaki kaki kn je
Quote dua_chzy 10-1-2021 02:01 PM
Bodoh gila publisiti punya jantan.
Quote mrsLY 10-1-2021 02:01 PM
apa2 la bang jat...
Quote Adrif 10-1-2021 02:10 PM
next!   
Quote caprut 10-1-2021 02:23 PM
apedehal replied at 10-1-2021 01:54 PM
Bila la nk pupus si sajat ni..pomdan kat msia ni bersepah je..tp spesis annoying mcm ni nk aku kaki  ...

Pondan dengan lelaki lembot yg feeling nk jadi wanita mmg annoying. Sajat, safiey ilias, dgn soeg konon founder kosmetik dari pantai timur gak tu. Sifu kosmetik. Sial btol, dekat produk tepek gambar sendri besar2
Quote dudaberhias 10-1-2021 02:24 PM
publisiti pondan sama macam si safiey.,..
kenapa dah tak laku ke bisnes?
rasa macam kedai emas dia masih berjalan...
Quote caprut 10-1-2021 02:24 PM
Mula2 rasa mcm betol ko ni kena tgkap. Tapi bile da jadi cmni. Rasa ko ni mmg propa. Pandai tahan nafsu dari logij media sosial nk buat nmpk2 kena tgkap
Quote EvieWanKenobi 10-1-2021 02:26 PM
sembang lah kau..
Quote dudaberhias 10-1-2021 02:27 PM
caprut replied at 10-1-2021 02:23 PM
Pondan dengan lelaki lembot yg feeling nk jadi wanita mmg annoying. Sajat, safiey ilias, dgn soeg  ...

sifu kunyit ni bowdow betul manusia2 yang borong produk dia tu...dari gambar pun nampak muka dia tu tak licin menggerutu macam permukaan strawberry!

macam mana deorang boleh tergamak nak pakai produk orang tu?
iols tak salahkan customer sebab customer takde pun selalunya produk2 bodoh ni sebab terlampau banyak saingan...
yang patut di salahkan agen2 suri rumah yang gigih nak cari pendapatan sampai sanggup borong bertimbun2 produk2 ni last2 kambus belakang rumah...
dari nak cari pendapatan terus rugi duit modal....
Quote caprut 10-1-2021 02:32 PM
dudaberhias replied at 10-1-2021 02:27 PM
sifu kunyit ni bowdow betul manusia2 yang borong produk dia tu...dari gambar pun nampak muka dia t ...

Tahla ada video seks sifu kunyit ni. Dlu ckp bkn pondan. Skrg makin memondan bwak anak ikan sana sini. Sbb tu aku ckp laki melayu ni kutuk2 pondan tp pondan tnjuk kopek palsu sibuk nk cekin. Byar pon snggup. Tp klo sifu kosmetik ni dia la kot byar anak ikan muke bruk lg walau da alter idung mulut bagai. Kalau kutuk dkt sosial media dia masa live ggih blok. Camne ek geng2 dorg survive lg dgn produk timbang kilo ni. DSV, alif syukri, dgn dnas pon mcm da nk lingkup cari idea lain sbb produk timbang kilo ni mcm da tk untung je. Aku pelik safiey tu je. Yg sifu kosmetik ni aku percaya je mustang dia bagai tu sewa je. Buat live pon dalam bilik kecik je tgok
Quote apedehal 10-1-2021 02:36 PM
caprut replied at 10-1-2021 02:32 PM
Tahla ada video seks sifu kunyit ni. Dlu ckp bkn pondan. Skrg makin memondan bwak anak ikan sana s ...

Aku ketinggalan ketapi sgt ni...sape si polan tu?
Quote dudaberhias 10-1-2021 02:37 PM
caprut replied at 10-1-2021 02:32 PM
Tahla ada video seks sifu kunyit ni. Dlu ckp bkn pondan. Skrg makin memondan bwak anak ikan sana s ...

safiey tu pun nak lingkup sebab katanya dah jual kondo semua...
duit2 semua tu hasil menuai lama2 dulu kaka...
kira deorang memang ada buat untung dulu2 sebab takde saingan... atau saingan kurang...
bisnes ni masih boleh berjalan selagi manusia yang nak jadi agen ni terus percaya boleh mencari pendapatan raih untung 50k sebulan...
walaupun ujung2 di kambus je stok belakang rumah.... dah banyak testimoni agen2 ni last2 stok terdampar je tak habis jual...
nak tak nak kena reda je la sebab sendiri yang beli stok banyak2...
Quote caprut 10-1-2021 02:37 PM
apedehal replied at 10-1-2021 02:36 PM
Aku ketinggalan ketapi sgt ni...sape si polan tu?

Video seks sifu kosmetik ni laa. Da lama ade da. Dkt twitter je seach je video sifu kosmetik. Zaman2 dia gemok.
Quote caprut 10-1-2021 02:43 PM
dudaberhias replied at 10-1-2021 02:37 PM
safiey tu pun nak lingkup sebab katanya dah jual kondo semua...
duit2 semua tu hasil menuai la ...

Mmg gile tahap kronik da safiey tu sggup habis kan duit2 terakhir utk surgery. Muka pon da berbeza sgt da skrg.
Quote apedehal 10-1-2021 02:45 PM
caprut replied at 10-1-2021 02:37 PM
Video seks sifu kosmetik ni laa. Da lama ade da. Dkt twitter je seach je video sifu kosmetik. Zama ...

Choihh ..geli nk muntah still la xkenal sape tu..hahha
Quote tokchik 10-1-2021 02:46 PM
Kat titok Ada orng claim bamjad Kena Debra SBB pakaian menyerupai wanita.

Klau vdeo dia kna Hari Tu vdeo propa saja
Aku harap biar bnda Tu jd kenyataan
Quote caprut 10-1-2021 02:46 PM
apedehal replied at 10-1-2021 02:45 PM
Choihh ..geli nk muntah still la xkenal sape tu..hahha

Search je sifu kosmetik dkt google. Bukan main besar lagi gambar dia dkt produk dia. Mustang bole beli. Katanya la duit dia beli. Hahah  Spend more money utk marketing dgn design berkira. Haha
Quote Catpaw 10-1-2021 02:48 PM
Jat lupa filter ke..
Quote Kurex 10-1-2021 03:02 PM
caprut replied at 10-1-2021 02:46 PM
Search je sifu kosmetik dkt google. Bukan main besar lagi gambar dia dkt produk dia. Mustang bole  ...

Muka pondan tu macam ada sora g pondan ni. Dah janji dgn customer macam2, cuatomer dah bayar deposit. Terus lari dekat sabah. Lepas tu berangan nak naik basikal pergi rusia dari sabah tu. Puihhhh

Lihat semua komen(85)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top