Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Awak Cantik, Jom Live Dengan Abang"- Aizat, Yuna Beri Kata Semangat Buat Sobah

9-1-2021 01:34 PM|Oleh: LilRose| Komen: 49

Kisah gadis dihina ketika bersiaran langsung membuat tutorial solekan rupanya turut mendapat perhatian penyanyi Yuna dan Aizat Amdan.





Bukan sahaja paras rupa, malah bentuk tubuhnya turut dihina warga maya tidak berhati perut.

Bagai sudah menjadi makanan ruji pula apabila melihatkan gaya mereka melemparkan kata-kata negatif dan penghinaan hingga akhirnya tumpah juga air mata gadis berkenaan selepas lama cuba bertahan.



Menerusi Twitter, Yuna meminta gadis dikenali sebagai Sobah itu supaya mengabaikan troll berkenaan.



"Gadis ini hanya melakukan apa yang diminatinya, saya suka!" tulisnya.

Sementara itu, Aizat turut memberi kata-kata semangat buat Sobah di platform sama.


Kredit foto: Twitter

Kalau tiada perkara elok untuk diperkatakan, lebih baik menutup mulut daripada menyakitkan hati orang lain. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 49
Komen

Previous : Nora Danish Tak Benarkan Anak Sulungnya Miliki Akaun Instagram

Next       : "Adik Kan, Mesti Saya Sokong" - Adik Haqiem Rusli Orak Langkah Dalam Bidang Lakonan

Komen Terbaru

Quote maxim 13-1-2021 03:23 AM
Ko ni pun aizat..agak2 la nk menipu pun

Lain-lain Komen

Quote dua_chzy 9-1-2021 01:54 PM
I heart Yuna and Aizat.

Quote Megikari 9-1-2021 02:10 PM
Heartwarming sangat2
Quote September14 9-1-2021 02:17 PM
Dia di hina sbb x cantik je ke? Dasyat tul siap membabikan org

klu jurumekap yg pondan gemuk huduh gelak mcm haromm tu org kutuk ok lagi lah.. itu mmg selayaknya.. org kutuk dia dia kutuk balik..
Quote Belibis 9-1-2021 02:20 PM
Sampai 3 thread buka..nak minta kesian pun agak2 laa.
Quote missHaidiD 9-1-2021 02:20 PM
Hakak tu pun gigih nk mekap live.  Hakak patut buat mengaji live tntu dipuja puji netizen.  Jaman now mmg kijam hakak. Bertabahlah.  
Quote misc 9-1-2021 02:31 PM
Jahat betul lah yg komen2 menghina tu. Kalau tak tahan sgt ko komen diam2 cukuplah. Sedih gila kalau aku jadi budak ni.
Quote sarah82 9-1-2021 02:40 PM
Benda sebenarnya mudah.. Tak suka tengok.. Buka yg lain.. Tak payah mengata. Ni gigih menaip mengata org lain.

Kena Allah balas balik kat yg dok suka mengata tu.. Baru berakai.
Quote Orix 9-1-2021 02:42 PM
Bebudak zaman skrg mmg x brp nak sensitif yek. Iols perhati anak buah iols pun kalau kena marah dgan mak pak diorg mcm xde apa je siap boleh sengih2 lagi bila lepas kena rotan. Iols ms kecik dlu kalau kena marah merajuk 2-3 hari hurkeh wlupun x de kena pukul. Tp lepas merajuk tu mmg behave la takut kena marah lg. Yg ank buah iols mcm msuk telinga kanan keluar telinga kiri wlupun dh kena rotan. Risau aja dia dh besar jd kejam tak tentu hala
Quote missus_meow 9-1-2021 02:57 PM
sarah82 replied at 9-1-2021 02:40 PM
Benda sebenarnya mudah.. Tak suka tengok.. Buka yg lain.. Tak payah mengata. Ni gigih menaip mengata ...

ade org kalau mengutuk mengata org itu hobinya ... mmg dia suke ... rasa mereka hebat
Quote lyshafull 9-1-2021 03:04 PM
Mmg jaman sekarang yg lawo diaangkat2 mcm malaikat dn sedang x dilayannnn langsung mcm ade buat salah
Quote LadyCarefree 9-1-2021 03:06 PM
September14 replied at 9-1-2021 01:17 PM
Dia di hina sbb x cantik je ke? Dasyat tul siap membabikan org

klu jurumekap yg pondan gemuk hud ...

Si xexelishos la kifinona la apa semua tu heelok bebenor ke? Budak ni nk live apa sukati dia lah bukan dia bogel ke haper.
Quote sarah82 9-1-2021 03:13 PM
missus_meow replied at 9-1-2021 02:57 PM
ade org kalau mengutuk mengata org itu hobinya ... mmg dia suke ... rasa mereka hebat

Aku suka layan IG.. Mcm2 video ada.. Tapi tak la mengutuk.. Aku tak suka.. Contoh si tok alip.. Aku skip.. Benda boleh buat bodoh kenapa nak cari gaduh.. Hahaha.
Quote supernaturalee 9-1-2021 03:52 PM
She should've known lh once she expose herself to social media
Klu x blh handle better xyh
Just keep your personal life to yourself

Yg kutuk2 tu , hmmm...


Quote Fafaaisa 9-1-2021 04:54 PM
sarah82 replied at 9-1-2021 02:40 PM
Benda sebenarnya mudah.. Tak suka tengok.. Buka yg lain.. Tak payah mengata. Ni gigih menaip mengata ...

Yg join tengok tu mmg jenis suka mengata la tu..sengaja join sebab nk mengata..kalau x mengata hidup x tenang..dapat mengutuk org, baru melompat hepi
Quote underground 9-1-2021 05:55 PM
Orix replied at 9-1-2021 02:42 PM
Bebudak zaman skrg mmg x brp nak sensitif yek. Iols perhati anak buah iols pun kalau kena marah dgan ...

aku sokong kau part ni.

budak sekarang dah pupus adab.
Quote cikdilla 9-1-2021 06:00 PM
Jahatnya..no manners.
Quote helicornia 9-1-2021 06:11 PM
rajin nau artis melayan benda mcm ni
Quote lotionmilo 9-1-2021 06:12 PM
supernaturalee replied at 9-1-2021 03:52 PM
She should've known lh once she expose herself to social media
Klu x blh handle better xyh
Just  ...


Sheols ok jer actually.netizen yang sakit hati baca komen komen jahat gituu
Quote doubleA 9-1-2021 06:15 PM
Sad truth. Yg lawa boleh la cari makan as tiktokers, insta femes, then jadi founder timbang kilo berbekalkan populariti dan lawo kononnya, biarpun bimbo 7G

Inilah dunia penuh sandiwara

Lihat semua komen(49)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top