Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Suamiku Pelik, Dah Tua Suka Pakai Lampin Dan Menyusu Botol

9-1-2021 01:47 PM|Oleh: natrahn| Komen: 26


Pernahkah anda mempunyai kenalan yang perangainya agak kebudak-budakan? Perangai kebudak-budakan ini bukanlah sekadar suka menonton kartun atau bermain permainan kanak-kanak, tapi perangai kebudak-budakan sehingga suka memakai lampin pakai buang, siap menyusu botol sekali.

Kedengaran agak pelik. Tapi, inilah yang berlaku seperti dikongsikan seorang individu yang dirahsiakan identitinya. Wanita ini berkongsi kisah pelik suaminya yang suka memakai lampin pakai buang dan mahu dilayan seperti anak kecil.


Kredit Foto - Google : Gambar Hiasan

Suriah ( bukan nama sebenar) memaklumkan perkahwinannya selama enam tahun masih belum dikurniakan cahaya mata. Suaminya seorang yang bertanggungjawab dari segenap segi dan hubungan mereka berdua amat baik.


Kredit Foto - Google : Gambar Hiasan

Cuma, suaminya mempunyai kecenderungan yang agak pelik. Perkara ini dimaklumkan sebelum mereka berkahwin lagi namun pada masa itu, Suriah tidak begitu memberi perhatian mengenainya.

Baca lanjut.


Kredit foto: IIUM Confession

Suriah menyatakan mungkin suaminya akan berhenti dengan minat ini pada masa akan datang. Dalam masa yang sama Suriah turut tertanya-tanya adakah perkara yang menimpa suaminya ini suatu yang normal. 

 

Kredit Foto - Pinterest : Gambar Hiasan

Untuk info, kecenderungan suami Suriah ini dikenali sebagai Sindrom Bayi Dewasa atau AB/DL (Adult Baby/Diaper Lover). Sindrom ini sebenarnya terjadi atas faktor keinginan mereka sendiri yang nak pakai lampin atau berperangai seperti bayi dengan pasangan masing-masing.

Menurut Dr Dennis Sugrue, sindrom Bayi Dewasa merupakan perilaku seks luar biasa yang melibatkan seseorang lelaki atau perempuan bertindak atau melakukan role-playing sebagai bayi.

Sejujurnya banyak perkara pelik yang kita tidak tahu mengenai pasangan kita sebelum berkahwin. Mungkin ini salah satunya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 26
Komen

Previous : Malas Mandi, Membersihkan Rumah Antara Simptom Penderita Kemurungan

Next       : Boleh Ke Mandi Dalam Keadaan Telanjang?

Komen Terbaru

Quote hasniey 13-1-2021 07:29 PM
Biasa kalau yg hobi mcmni org kayo.kalau xkaya dh lama kene tinggal bini

Lain-lain Komen

Quote FanTasyCreaTioN 9-1-2021 01:49 PM
Berita camni ...
tolong la letak kat Kongsi Tular

Quote tikusmontok 9-1-2021 01:49 PM
Hancing tengik pampers..kesian bini
Quote rain2169 9-1-2021 01:50 PM
ada satu fius rosak kot.....cer check.....
Quote jasmeen 9-1-2021 01:58 PM
buang tebiat
Quote SayaSayangMama 9-1-2021 02:02 PM
Geli sgt wlu mmg ada penyakit. Bawak bawak la berubat. Klu bgtau org tua ni mesti ckp kena sambuk dgn baby jin ahmad albab yg punya.
Quote CiliPadiSedap 9-1-2021 02:17 PM
rain2169 replied at 9-1-2021 01:50 PM
ada satu fius rosak kot.....cer check.....

fius tu confirm made in china xde cop sirim
Quote Belibis 9-1-2021 02:18 PM
Tukar CPU ajer laa.
Quote najib888 9-1-2021 02:32 PM
Suka roleplay kot.. some kind of kinky juga ni.. porn jepun ada je peel mcm ni.  
Ni lagi teruk dari sorang minah tu.. artis ke instafemes ke apa.. dah umo 20 pun suka hisap botoi susu..
Quote kaedahnya 9-1-2021 02:43 PM
teringat cerita CSI kes pakcik kena bunuh. first ingat yang buat musuh dia. rupanya sugarbaby dia yang buat sebab dah tak tahan layan fetish pakcik tu. kena basuhkan taik semuala.
Quote Supersirap 9-1-2021 03:20 PM
Sudah boleh jumpa dengan pakar psikologi, pelik bebenar perangai husband dia tu
Quote jazaa100 9-1-2021 03:46 PM
alololo......blh bg penyepak ni.....

Quote akuchenta 9-1-2021 03:49 PM
Peliknya perangai..
Tahan juga bini melayan perangai laki mcm tu
Quote dudaberhias 9-1-2021 04:01 PM
ya ampunnn dah tua2 gitu nak jadi baby memang orang mental je lah... sepak kang di anggap sebagai kes dera...
Quote jasmeen 9-1-2021 04:48 PM
dudaberhias replied at 9-1-2021 04:01 PM
ya ampunnn dah tua2 gitu nak jadi baby memang orang mental je lah... sepak kang di anggap sebagai ke ...

eh sama.aku baca pun rasa nak sepak laki dia.
Quote MsKathryn 9-1-2021 06:12 PM
Pelik2 je perangai
Quote helicornia 9-1-2021 08:32 PM
lempang kan aje huhu
Quote matjerk 9-1-2021 08:32 PM
Nabel laki aida jebat x nak tiru ke?
Quote manehnya 9-1-2021 08:34 PM
Suami dia lumpuh ka
Quote Kurex 9-1-2021 09:16 PM
Mcm ada keluar dkt porem, tp pompuan yg suka pakai lampin. Somi pun ikut je la perangai tak senonoh bini dia

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

10 Terpanas
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top