Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Pelbagai Jenis Lelaki Cuba Dekat, Siap Ada Wanita Lamar Jadi Madu!" - Natasha Hudson

8-1-2021 07:07 AM|Oleh: LilRose| Komen: 52

Natasha Hudson berterima kasih kepada semua pihak yang membuat kecoh kononnya dia berkahwin buat kali kelima kerana mereka secara tidak langsung telah menaikkan jumlah pengikutnya.

Selepas berbulan berteka-teki, pelakon berusia 38 tahun itu bagaimanapun berkata, dirinya masih berstatus ibu tunggal.


Kredit foto: IG

Natasha Liana Hudson berkata kepada Gempak, tarikh 14 Oktober itu sebenarnya teaser bagi pelancaran produk, namun dibatalkan akibat pandemik Covid-19.

"Jadi, bila ada yang nak kecoh-kecoh, terima kasihlah naikkan pengikut saya. Walhal, saya tak cakap apa pun (pasal kahwin), tapi orang buat andaian," katanya.

Tambahnya, dia tidak merancang untuk mendirikan rumah tangga dalam masa terdekat kerana masih belum bersedia. Proses sembuh masih belum selesai, katanya.

"Pelbagai jenis lelaki yang cuba mendekati, bahkan ada juga wanita yang siap lamar untuk jadi madu.

"Saya pun tak tahu kenapa mereka berbuat begitu. Mereka mesej di Instagram, saya gelak bila baca," ujarnya.


Kredit foto: Harian Metro

Pada Oktober lalu, Natasha mencetuskan spekulasi kononnya dia mengakhiri zaman janda selepas memuat naik sekeping gambar.

Pelakon itu sebelum ini pernah berkahwin sebanyak empat kali, namun semuanya kecundang dan kali terakhir dia bercerai adalah pada 2019. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 52
Komen

Previous : Sambut Hari Jadi Ke 23 - Kapsyen Hun Haqeem Buat Peminat Cair

Next       : Doktor Tak Galakkan, Tapi Nabila Nyanyi Juga Di AJL35 Sebab Peminat Rindu

Komen Terbaru

Quote mrsLY 12-1-2021 08:14 AM
limau_lemon replied at 11-1-2021 05:59 PM
Sebelum shahrin bukan ada sorg ke.. Yang tu kalau tak silap dia kawen 4bulan je

Dr rasenye kalau x silap...

Lain-lain Komen

Quote pxlbb 8-1-2021 07:36 AM
kau tak sedar yang naik jumlah pengikut tu utk mengecam bukan utk memuji bahu chuols wake upppp
Quote lattehazelnut 8-1-2021 07:45 AM
Edited by lattehazelnut at 8-1-2021 07:47 AM

Senang je jd founder produk timbang kilo kan

Quote EvieWanKenobi 8-1-2021 08:19 AM
baru tahu dah bercerai rupanya..
Quote mijot 8-1-2021 08:27 AM
elok jer yg berbaju biru tu baju penuh...tak perlu pun tunjuk bahu walaupun berlapik..
Quote mamajawie 8-1-2021 09:46 AM
Reena zach ni bukan ke founder chocofit produk yg kne banned kt SG n brunei sbab beracun?elok lagi btina ni xkena tgkap lak sbb jadi tauke produk beracun..anjirr
Quote helicornia 8-1-2021 10:50 AM
lattehazelnut replied at 8-1-2021 07:45 AM
Senang je jd founder produk timbang kilo kan

ya Allah sapo ni
tengok vid baru tau kewujudan lana cosmetic
camne jual kosmetik tak popular tp kaya? adakah sejenis cuci duit jugak tp berselindung di sebalik kosmetik?
Quote Ninjanunu 8-1-2021 11:22 AM
helicornia: ya Allah sapo nitengok vid baru tau kewujudan lana cosmeticcamne jual kosmetik tak popular tp kaya? adakah sejenis cuci duit jugak tp berselindung di  ...


I pun terfikir benda yg sama u.. pelik la sbb x pernah dengar langsung brand ni tp owner kaya sangat-sangat..
Quote Epal40 8-1-2021 12:04 PM
Dia ni kesian.. mcm mental, founder tu pun sama
Quote RumiMenari 8-1-2021 12:08 PM
Pelbagai jenis lelaki tu maksudnya apa?  Dah macam juadah pulak i baca
Quote dua_chzy 8-1-2021 12:10 PM
EvieWanKenobi replied at 8-1-2021 08:19 AM
baru tahu dah bercerai rupanya..


Bila masa cerai? Tak kuar di forom ka or weols yang terlepas?
Quote EvieWanKenobi 8-1-2021 01:29 PM
Edited by EvieWanKenobi at 8-1-2021 01:31 PM
dua_chzy replied at 8-1-2021 12:10 PM
Bila masa cerai? Tak kuar di forom ka or weols yang terlepas?

ada thread di forom.. sah kita ketinggalan..
thread berkualiti
Quote tagas 8-1-2021 09:18 PM
betina gilerr
Quote Nenasketum 8-1-2021 10:29 PM
There is something wrong with the sanity of this woman. Dia yang dah kawen tapi laki ambush dalam bilik hotel dengan laki lain kan.
Quote Duriand24 8-1-2021 10:36 PM
Untunglah jd orang hot sistur. Cumaannya i kesian ngan sistur.  kalau hot tp jiwa kosong mental tak stabil pun taguna jugek. Sampai bila u takkan happy. Nasihat iols pulihkan jiwa dan rawat mental..in syaa Allah u lebih bahagia.
Quote dudaberhias 8-1-2021 10:41 PM
helicornia replied at 8-1-2021 10:50 AM
ya Allah sapo ni
tengok vid baru tau kewujudan lana cosmetic
camne jual kosmetik tak popular tp  ...

modus operandi yang iols hari2 meratib kaka...suruh agen simpan stok banyak2...
tak laku kambus belakang rumah
kalau duk umah flat lontar jah dari atas ke dalam tong sampah di bawah...

lepastu update sold out...
Quote missHaidiD 8-1-2021 10:43 PM
Walau ramai yg memuji sheols cntik tp pd mata iols dia bishe2 je.  Takde la rasa wow pun bila tgk. Membilang laki je kejanya.  Kt benang lama ada forumer ckp dah kawen utk kali ke 5. Ni barulah namanya the power of pussy cuols
Quote matjerk 8-1-2021 10:49 PM
Kesian ko ye.. mesti masa dpt tahu baju tu RR designer nya.. terus kegirangan kecoh kat grup whatsapp
Rupanya baju 90% diskaun{:yameteh
Quote makneng 8-1-2021 11:02 PM
tagas replied at 8-1-2021 09:18 PM
betina gilerr

Tak baik ko bang ngate dia giler.. Cuba uols offer diri.. Insyallah elok perangai dia.
Quote tagas 8-1-2021 11:06 PM
Edited by tagas at 8-1-2021 11:07 PM
makneng replied at 8-1-2021 11:02 PM
Tak baik ko bang ngate dia giler.. Cuba uols offer diri.. Insyallah elok perangai dia.


buang mase nak commit dgn stok2 gini

just touch & go kan aje

in bahasa we called it pancut & teghajang

Lihat semua komen(52)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top