Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Minta iPhone 11, Ini Jawapan Selamba Achey

8-1-2021 07:52 AM|Oleh: rikuren | Komen: 19


Selamba atau melampau? Perkongsian Achey menerusi Instagramnya mengenai seorang individu yang selamba meminta beliau membelikan iPhone 11 agak lucu dan dalam masa sama, menjengkelkan.



Jawapan Achey pun boleh tahan kelakar atau mungkin Achey sendiri berang dengan permintaan individu berkenaan.



Rata-rata netizen turut terhibur dengan keberanian individu berkenaan dan menasihatinya untuk berusaha bagi mendapatkan sesuatu yang diingini daripada meminta-minta.




Kredit foto: Instagram Achey

Mungkin peminat bergurau cuba nasib je tu Achey. Untung sabut timbul. Untung batu tenggelam. Bertabahlah ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 19
Komen

Previous : Sambut Hari Jadi Ke 23 - Kapsyen Hun Haqeem Buat Peminat Cair

Next       : “Kami Kahwin Ketika PKP. Sekarang Ini, Semua Orang Sudah Tahu Saya Isteri Tuju" - Loca B

Komen Terbaru

Quote damian_lee 8-1-2021 11:00 PM
For me why borther nak layan pun
Sbnrnya yang dm dengan yang reply konon savage
Lepase tu share kat orang

Lapar perhatian je

Why borther
Why borther
Why borther

Lain-lain Komen

Quote helicornia 8-1-2021 07:54 AM
mengekek aku gelak
Quote mijot 8-1-2021 08:00 AM
amik ko, kena sebijik
Quote syakuntala 8-1-2021 08:38 AM
hihi apa salahnya mencuba, mn tau dpt
Quote dejure 8-1-2021 08:42 AM
Mintalh kat syed saddiq..mne tau dapt.mcm budak yg dpt ipad tu.
Quote Belibis 8-1-2021 09:22 AM
Kalau minta ex5 untuk buat food panda mungkin achey bagi kott..
Quote chandrahusin 8-1-2021 09:52 AM
dejure replied at 8-1-2021 08:42 AM
Mintalh kat syed saddiq..mne tau dapt.mcm budak yg dpt ipad tu.

yg tu bdk RMC yg mintak
Saddiq alumni RMC
siap Saddiq bagi KFC lagi kat RMC
Quote merrissa 8-1-2021 10:30 AM
mintakla kat botak sadik tu
Quote Ninjanunu 8-1-2021 11:18 AM
Erm tak malu ke mintak dgn org tak kenal
Quote imanda 8-1-2021 11:22 AM
Ninjanunu replied at 8-1-2021 11:18 AM
Erm tak malu ke mintak dgn org tak kenal

yg mintak sedekah tu selamba je asalkan kayooooo ribu2 dlm akaun.
jd mgkin bdk ni try je kat achey minta tepon. haha xleh blah tindakan bdk ni main ig gini
Quote ikanmasin 8-1-2021 11:36 AM
anak sapa lah ni.buat malu btl..
Quote Suchi 8-1-2021 01:44 PM
Nak minta pun tak beragak setakat ko minta cekedis dia jual tu ke or ko mintak barangan keperluan harian maybe dia bermurah hati gak nak bagi.
Nih minta iphone sah2 la bukan keperluan. Lagipun jenis2 achey ni rasanya bukan hat jenis layan gadget sangat.
Setau iols dia minat pomen2 motor nih.

Perasan gak ramai je hat jenis suka mengomen kat ig artis minta itu ini.
Sementara artis2 plak selalu komen terliur kat ig2 instapemes yg rajin post masakan kat ig.
Quote Boomibulat 8-1-2021 02:05 PM
Try mintak kat Ebit Liew pulak..
Quote cha-cha 8-1-2021 02:10 PM
Boomibulat replied at 8-1-2021 06:05 AM
Try mintak kat Ebit Liew pulak..

Kahkahkah.. "akuuuu jugakkkk.." kata ebit liew
Quote cikgojesss 8-1-2021 02:17 PM
cuba mintak gigi plak?
Quote lifeline 8-1-2021 02:37 PM
Suchi replied at 8-1-2021 01:44 PM
Nak minta pun tak beragak setakat ko minta cekedis dia jual tu ke or ko mintak barangan keperluan ha ...

hahaha kira adil la kan
netizen mintak kt artis
artis pulak mengomen scra halusnya nk suh instafemous atau founder2 tu bagi as hadiah atau PR pakej gitchewwwwwwwwwwww
Quote pakwetizzaqyah 8-1-2021 03:12 PM
lawak la achey
hahahahahahahaahhahahahaha
Quote mesmerize 8-1-2021 09:53 PM
mintak kat TMJ dik.. aritu kan heols belanja customer AEON groceries 3 juta in total .. IPhone 11 apa la sangat
Quote beatgirlX 8-1-2021 10:57 PM
Fuyoo..kurang cerdik la ko dek..kalau aku mintak cash terusss
Quote damian_lee 8-1-2021 11:00 PM
For me why borther nak layan pun
Sbnrnya yang dm dengan yang reply konon savage
Lepase tu share kat orang

Lapar perhatian je

Why borther
Why borther
Why borther

Lihat semua komen(19)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top