Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Sambut Hari Jadi Ke 23 - Kapsyen Hun Haqeem Buat Peminat Cair

8-1-2021 07:55 AM|Oleh: rikuren| Komen: 34


Kemunculan pelakon kacak Hun Haqeem dalam drama Kampung People sememangnya memberi impak luar biasa. Hun kini semakin dikenali di kalangan masyarakat, lebih-lebih lagi dengan panggilan 'Jekfer'.



Sempena ulangtahun kelahirannya yang ke 23, Hun telah memuat naik satu foto di laman Instagram berserta kapsyen yang menyentuh hati.




Menurutnya, menyambut ulang tahun kelahiran adalah sesuatu perkara yang selalu menggembirakan dirinya. Hun turut bersyukur dilahirkan seorang wanita hebat di dunia dan dikelilingi rakan-rakan yang baik.

Menerusi hantaran ini, Hun menerima ribuan ucapan selamat hari jadi termasuk daripada rakan artis dan pengikutnya di Instagram.


Kredit foto: Instagram Hun via Hotfm.my

Selamat ulang tahun kelahiran Hun. Semoga apa yang dihajati dimakbulkan. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 34
Komen

Previous : Tak Ketinggalan, Neelofa Lancar Misi Bantuan Mangsa Banjir

Next       : “Kami Kahwin Ketika PKP. Sekarang Ini, Semua Orang Sudah Tahu Saya Isteri Tuju" - Loca B

Komen Terbaru

Quote kelapaparut 10-1-2021 08:36 AM
mcm pelakon thailand.. kalu tibe2 ckp siam lg ramai cair sampai tubik2 air

Lain-lain Komen

Quote songhara1226 8-1-2021 07:58 AM
@Kurex celebrate birthday kat hotel mana semalam dengan Hun {:shy
Quote LadyCarefree 8-1-2021 08:04 AM
Anak orka lahir atas dulang perak apedehal
Quote jerukkedondong 8-1-2021 08:09 AM
LadyCarefree replied at 8-1-2021 08:04 AM
Anak orka lahir atas dulang perak apedehal

Anak orka mana  Hun ni...
Quote chinta89 8-1-2021 09:29 AM
Msa abpbh dlu aku ingat jekfer akan menang kategori Artis Baru Lelaki Popular. Alih2 entah budak mana yg menang who are yus sgt.

Yg kategori sama utk prmpuan pun sama aku fikir Lailer yg akan menang or si Wafariena.
Quote wadiunong 8-1-2021 09:58 AM
Edited by wadiunong at 8-1-2021 09:59 AM

dia belakon dalam Angkara Cinta tu dah muka memang macam adik beradik tul dengan Merqeen tu. ok la drama tu lakonan watak2 utama menjadi. Tapi ada masanya lontaran dialog Hun ni macam Julripin suka kemam ayat
Quote anony-mous 8-1-2021 10:13 AM
LadyCarefree replied at 8-1-2021 08:04 AM
Anak orka lahir atas dulang perak apedehal

Ank orka ke heols kaka? I nak sunting as ank ikan
Quote slyfynx 8-1-2021 10:22 AM
Teringat lak video die.
Hahahaha
Quote papadomku 8-1-2021 10:23 AM
Happy birthday Hun!
Quote Fafaaisa 8-1-2021 10:41 AM
Pibeday hun comel
Quote Kurex 8-1-2021 10:46 AM
Semoga dapat merekod video han sambil han suruh interframe sekali
Quote Fafaa 8-1-2021 11:15 AM
Pibedayy adik hun encemmm {:hooray
Quote Redmyvi 8-1-2021 11:30 AM
amboi ucapan birthday hunny boo semua ada.. haha
Quote dejure 8-1-2021 11:34 AM
Kepekatan air hun masih dlm ingatan giteww..
Quote jijioaynna 8-1-2021 11:34 AM
Suke jgak kt dia ni...tp ever since dat video
...hmmm...turned off terus.susah betul nk jumpe hero yg hensem n xde controversi skrg ni..
Quote shaiy 8-1-2021 04:03 PM
hensem nya! antara pelakon bbnu yg ada bakat..
Quote jalfa 8-1-2021 04:08 PM
Tq mak pak hun hasilkan hun yg kacak menghiasi tv kami
Quote lattehazelnut 8-1-2021 04:20 PM
Happy bday dik hun..
Bila lah nak capai umur matang hahaha
Quote beta_carotene 8-1-2021 04:27 PM
slyfynx replied at 8-1-2021 09:22 AM
Teringat lak video die.
Hahahaha

kira approve lah ek thread ni walaupun sekedar content wish epibesday?

#penanganvideo
Quote slyfynx 8-1-2021 04:31 PM
beta_carotene replied at 8-1-2021 04:27 PM
kira approve lah ek thread ni walaupun sekedar content wish epibesday?

#penanganvideo

X, tp malas dah nk tegur sbb admin dok kate bukak je thread ape2.
So i is redho aje

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top