Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tak Ketinggalan, Neelofa Lancar Misi Bantuan Mangsa Banjir

7-1-2021 03:29 PM| Komen: 179

Neelofa melalui Pertubuhan Kasih Neelofa (PKN) yang diasaskannya, melancarkan tabung membantu mangsa banjir di negeri terjejas terutama Kelantan, Pahang dan Johor.


Foto: IG

Melalui perkongsian di media sosial, Neelofa merayu orang ramai yang prihatin dengan nasib mangsa banjir menghulurkan sumbangan dengan melayari www.kasihneelofa.org.

Selain itu, Neelofa meminta mangsa banjir dapat memberi maklumat termasuk rakaman video dan gambar agar bantuan boleh dihantar kepada mereka.




"Saya akan semak mesej langsung yang diterima dan cuba usahakan kutipan melalui sumbangan dihulur orang ramai.


"Kami akan cuba beri bantuan sebaik mungkin kepada mereka yang memerlukan," katanya melalui Instagram Story. -CARI

Sumber: Berita Harian

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 179
Komen

Previous : Datin Suliza Salam Bakal Berbesan Dengan Datuk Dr Mashitah Ibrahim

Next       : “Kami Kahwin Ketika PKP. Sekarang Ini, Semua Orang Sudah Tahu Saya Isteri Tuju" - Loca B

Komen Terbaru

Quote miss_white 10-1-2021 03:43 PM
jgn ikut arab pakai warna hitam je
mcm xde warna lain
ni purdah hipsters  bkn purdah all black



Lain-lain Komen

Quote sarah82 7-1-2021 03:39 PM
Jap.. Aku tanya.. Jangan marah.. Tapi bila berniqab boleh la buat mata menggoda mcm tu? Soalan aku ni sebab aku nak tau.
Quote lattehazelnut 7-1-2021 03:39 PM
husnuzon je lah..
Quote missHaidiD 7-1-2021 03:44 PM
Jahnpd kemahin alis mata.  Nk tarik perhatian sapa jah oii
Quote RumiMenari 7-1-2021 03:46 PM
sarah82 replied at 7-1-2021 03:39 PM
Jap.. Aku tanya.. Jangan marah.. Tapi bila berniqab boleh la buat mata menggoda mcm tu? Soalan aku n ...

Boleh.. goda tok laki je..
Quote sarah82 7-1-2021 03:47 PM
RumiMenari replied at 7-1-2021 03:46 PM
Boleh.. goda tok laki je..

Kira kalau upload video mcm kat atas tu takboleh la kan..
Quote RumiMenari 7-1-2021 03:53 PM
sarah82 replied at 7-1-2021 03:47 PM
Kira kalau upload video mcm kat atas tu takboleh la kan..

Tak boleh kalau bukan lopak... kl lopak semua boleh..

Nak goda2 orang awam nak buat apa.. silap2 jadi sumber aktiviti dlm bilik air je.. ewwwww..

Goda tok laki dpt gak pahala..
Quote sarah82 7-1-2021 03:55 PM
RumiMenari replied at 7-1-2021 03:53 PM
Tak boleh kalau bukan lopak... kl lopak semua boleh..

Nak goda2 orang awam nak buat apa.. silap ...

Faham dah.. Pening gak tadi masa mula2 tgk.. Mcm pelik sangat.
Quote ladyzens 7-1-2021 03:58 PM
sarah82 replied at 7-1-2021 03:39 PM
Jap.. Aku tanya.. Jangan marah.. Tapi bila berniqab boleh la buat mata menggoda mcm tu? Soalan aku n ...

tak boleh
tp kalau ikut lolli and fans lofa yg lain, ini adalah exceptional,
dibolehkan
Quote sarah82 7-1-2021 04:00 PM
ladyzens replied at 7-1-2021 03:58 PM
tak boleh
tp kalau ikut lolli and fans lofa yg lain, ini adalah exceptional,
dibolehkan

Kiranya utk lopak tu tak la kan.. Perghhh.. Baru tau dlm ajaran islam ada selected yg hanya lopak boleh buat..
Quote tikusmontok 7-1-2021 04:29 PM
sarah82 replied at 7-1-2021 03:39 PM
Jap.. Aku tanya.. Jangan marah.. Tapi bila berniqab boleh la buat mata menggoda mcm tu? Soalan aku n ...

lobenak kata bulihhhhh, siap pakej tenyeh maskara tebal2
Quote Ninjanunu 7-1-2021 04:30 PM
Takfaham motif buat gitu
Quote sarah82 7-1-2021 04:31 PM
tikusmontok replied at 7-1-2021 04:29 PM
lobenak kata bulihhhhh, siap pakej tenyeh maskara tebal2

Huhuhu.. Baru tau.. Ingatkan selama ni tak boleh.
Quote Nnasda53 7-1-2021 04:34 PM
Dia ni nak berubah tapi tetap tak boleh nak lepaskan apa yg dia suka.
Buat2 video yang tak bersesuaian dengan penampilan.Padahal tahu benda2 sebegini haram hukumnya tapi masih still buat.
Susah nak husnuzon.
Quote outcast 7-1-2021 04:36 PM
Apa lopa buat semua x kene ek. ..
Erm nasib laa badan
Quote pakwetizzaqyah 7-1-2021 05:02 PM
"tak ketinggalan"
hahahahahhahaha
Quote pakwetizzaqyah 7-1-2021 05:07 PM
Quote missyL 7-1-2021 05:13 PM
sarah82 replied at 7-1-2021 03:39 PM
Jap.. Aku tanya.. Jangan marah.. Tapi bila berniqab boleh la buat mata menggoda mcm tu? Soalan aku n ...

Lol
Klo hajah bole je u..

Tp pelik gak kate nk tutup kecantikan dlm mase same tunjuk2

Ape pn thank u tlg mangsa banjir..
Quote KingJerico 7-1-2021 05:13 PM
sibuk je nak hukum Neelofa. Dia kenal ke dgn uolss? lebih baik tengok dan baiki diri sendiri yang sah-sah tak sempurna.
Quote jalfa 7-1-2021 05:34 PM
Sian lopa..buat baik pon kena kecammm..lofa antar la ke terengganu jugak..terengganu teruk jugak tu

Lihat semua komen(179)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top