Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus Lihat artikel

Tumpah Jua Air Matanya - "Bila Tak Capai Standard Kecantikan, Kemain Dicemuh!"

7-1-2021 03:07 PM Komen: 26
Menghasilkan video secara live memerlukan kemahiran bukan sahaja dari segi komunikasi dan penyampaian mesej, tetapi juga dari segi keyakinan dan mengawal situasi kerana mereka tidak dapat ‘menyunting’ sekiranya berlaku perkara tidak diingini.



Itulah yang dapat dilihat dalam sebuah rakaman live pengguna TikTok ini apabila dia dihujani komen yang mencemuhnya ketika membuat video solekan.






Walaupun gadis berkenaan cuba mengekalkan reaksi dan ketenangannya sepanjang bersiaran, dia akhirnya menitiskan air mata apabila orang ramai tidak henti-henti mencemuh penampilannya.


Kredit foto: Twitter

Kredit foto: Twitter

Situasi yang dilalui gadis itu bukan sahaja meraih simpati, tetapi juga pujian ramai apabila dia mengaku tidak ambil kisah dibuli dan telah memaafkan mereka yang menghinanya.




Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 26
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote ahi_mason313 9-3-2021 01:33 PM
hmm..macam2 da

Lain-lain Komen

Quote doubleA 7-1-2021 03:13 PM
Sapa ni? Tiktok femes ke
Quote KIM.K 7-1-2021 03:18 PM
Aku syak lately ada sifu bisnes ajar teknik viral
Tetiba semua orang buat drama realiti
Quote helicornia 7-1-2021 04:31 PM
klu mekap muka sama mcm asal mmg la kena cerca
cuba ko mekap muka jadi lain baru la org kagum
ada je yang mekap2 muka berubah jd karakter filem la, animasi la, jadi jack sparrow la. baru la org kagum
Quote Ninjanunu 7-1-2021 04:38 PM
Semua org perlukan kasih syg.. Org yg jahat buli org tu dia mmg x cukup disayangi.
Quote Belibis 7-1-2021 05:10 PM
Sebab tu pentingnya kena berpijak di bumi nyata.
Keyakinan yang tinggi sahaja tak memadai dik.kena sedar diri.kalau ada yang puji kata cantik tu sebenarnya penipu.
Quote missyL 7-1-2021 05:18 PM
Rajin btol yg melihat semata2 nk komen terok2..
Byk nye mase lapang..
Quote SepupuBen10 7-1-2021 05:22 PM
Dia ni confident betul buat tutorial mekap. Salute confident level sheol
Quote akidhuyuf 7-1-2021 05:32 PM
Yg komen dlm tu macam bagus sgt
Quote chinta89 7-1-2021 05:44 PM
Yg buli tu hrp korang cacat biar kena ejek baru tahu mcmna
Quote kaedahnya 7-1-2021 05:49 PM
ada orang share gambar wajah wajah yang mengutuk cik kak ni. wajah wajah basic juga rupanya.
Quote ainashiqa 7-1-2021 06:06 PM
Kesian akk ni.. Biarla dia nk mengembirakan hati
Quote lattehazelnut 7-1-2021 06:19 PM
Penjual produk timbang kilo ke?
Iosl susah sikit nak husnuzon..
Quote giyomi 7-1-2021 06:33 PM
takpe kak, the hell with them, yg caci maki tu belum tentu cantik, diaorg jeles sebab diaorg tak berkeyakinan dan setabah akak. you go girl
Quote YuyaToma 7-1-2021 07:28 PM
Manusia kan pelbagai rupa.. Xkan la yg lawa je boleh buat tutorial make up....
Quote Rogue98 7-1-2021 07:33 PM
Adalah hikmah tu di cemuh....kalau di puji nanti jadi tak sedar diri pulak. Buat tutorial make up pulak tu....agak2 lah....buatlah masak2 ke baru lah orang nak tengok.
Quote RatuDunia94 7-1-2021 11:37 PM
Zaman media sosial mng zaman superficial kak.. so..
Quote Adrif 8-1-2021 02:52 AM
tak nampak le walaupun dah zoom. kecik tulisannya

tapi kesian ye. netizen ni mulut kejam
Quote Megikari 8-1-2021 05:15 PM
kaedahnya replied at 7-1-2021 05:49 PM
ada orang share gambar wajah wajah yang mengutuk cik kak ni. wajah wajah basic juga rupanya.

Mana uols.. Nak tengok juga muka2 yg acah cantik tu
Quote mamajawie 8-1-2021 05:17 PM
Sendiri cari penyakit selayaknya la dihencap..ingat mulut netizen ni ahlul syurga ke sume yg kua dr mulut @ jari depa ni jenis kata2 pujian???lambertttt lagi dekkk...

Lihat semua komen(26)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top