Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Daripada Orang Pijak-pijak Kita - Wani Comel Cuba Nasib Ujibakat Berlakon

7-1-2021 03:18 PM|Oleh: natrahn | Komen: 60



Nurul Airawani Nazira atau lebih dikenali sebagai Wani Comel sebelum ini pernah terpalit dengan kontroversi membabitkan seorang usahawan kosmetik berhubung perjanjian sebagai duta produk kurus. 

Terbaru, penerbit terkenal iaitu David Teo memuat naik foto bersama Wani Comel menerusi Instagramnya. Khabarnya, Wani telah hadir ke sesi uji bakat lakonan yang diadakan oleh syarikat Metrowealth.

Wani turut memuat naik hantaran sama dan mengucapkan terima kasih kepada David.




Memetik laporan Astro Gempak, Wani hanya mencuba nasib untuk menghadiri sesi uji bakat tersebut dan ingin mencari sumber pendapatan sendiri.



Uji bakat turut dihadiri bekas pembantu peribadi Datuk Seri Aliff Syukri yang dikenali sebagai Kak Mel. Untuk info, Kak Mel juga pernah mencuri tumpuan umum selepas mendakwa dirinya dibuang kerja.



David turut mengalu-alukan kedatangan Wani ke sesi uji bakat tersebut dan bercadang akan memberikan watak komedi yang bersesuaian. Malah, Wani juga tidak kisah dengan apa-apa sahaja watak yang diberikan kepadanya.

Setiap yang berlaku ada hikmahnya. Selamat maju jaya Wani. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 60
Komen

Previous : Datin Suliza Salam Bakal Berbesan Dengan Datuk Dr Mashitah Ibrahim

Next       : Tak Ketinggalan, Neelofa Lancar Misi Bantuan Mangsa Banjir

Komen Terbaru

Quote Jemahjemah 13-1-2021 12:49 AM
Lantak la. Asal cari duit sendiri. Jgn meminta minta

Lain-lain Komen

Quote azwanaliori 7-1-2021 03:22 PM
si mel bingit tu jd pa dia ke patut la berapi2 nau.. bersyukur la di sponsor surgery mampu berjalan dan jadi pelakon skrg semoga murah rejoki
Quote chinta89 7-1-2021 03:27 PM
Ape perkembangan kisah deols nih ngn aleph sukreeee tu
Quote NazRysha 7-1-2021 03:30 PM
wah harap wanie boleh try kuruskan badan lagi
Quote pearl.silver 7-1-2021 03:52 PM
Muka wani mmg comel

Tp turunkn berat lagi ye

I ulang siar cerita ni

Kwn i besar mcm wani boleh turun berat.. Ada 50kg turun kot. Strict diet je dik. Xyh operate usus pun. Sbb xde duit. Lg sng jaga mkn.
Quote tikusmontok 7-1-2021 04:00 PM
rezeki menangguk di air keroh
Quote Oroi8887 7-1-2021 04:10 PM
Ok la tu. Ko mmg ada bakat berlakon
Quote missHaidiD 7-1-2021 04:14 PM
Labuh naw nenen dik wani
Quote dua_chzy 7-1-2021 04:15 PM
Tolong adik ni beli bra betul, beli baju cutting betul, etc.
Quote Ninjanunu 7-1-2021 04:33 PM
Tak faham mcm mana boleh gemuk lps buat gastric bypass. Bukan ke perut jadi kecil so kalau makan lebih akan muntah?
Quote azimodin 7-1-2021 04:33 PM
Dik, tolong jauhkan diri dari opportunist yg bakalan mempergunakan rupa fizikal chuols. Ko bukan level2 rebel wilson (dia pon dah kurus) yg berbakat besar. Apa kata ko join group kevin zahri
Quote Belibis 7-1-2021 04:40 PM
tikusmontok: rezeki menangguk di air keroh

Ya laa..musim ujan banyak ikan berkumpul.hah
Quote jijilaaa 7-1-2021 05:03 PM
david teo tu berapa kali sngat nak guna kau wani. semua org nak curi limelight je

smentara nama ko masih hangat

ape cerr tu kata nak proceed sama alip sukri? tiberr plak dah diam

alip sukri kan kata dia tgh tunggu wani saman dia
Quote Madel 7-1-2021 05:12 PM
Keluar mulut rimau masuk mulut buaya..
Dulu kena dgn Alif skrg dipergunakan oleh acik Mel
Esok lusa mesti gaduh dgn acik Mel pulak.
Quote buragazz 7-1-2021 05:15 PM

Ko dah kenapa nyah itu aje yang ko nampak...
Quote missyL 7-1-2021 05:16 PM
pearl.silver replied at 7-1-2021 03:52 PM
Muka wani mmg comel

Tp turunkn berat lagi ye

Kawan u turun 50kg naturally ke..
Wah hebat kawan u. Huu

Wani pn bole. Tp kene rajin.
Xnk exercise pn xpe dulu
Mkn kene strict sket dulu.
Bole turun.. Nk ke xnk je.
Klo nk jalan mudah mmg ssh lol
Quote KingJerico 7-1-2021 05:26 PM
Edited by KingJerico at 7-1-2021 05:41 PM

Belakon jadi model peragaan
Quote dudaberhias 7-1-2021 05:28 PM
harap2 boleh la dia teruskan hidup... takkan nak harapkan orang lain kan... doakan terbaik untuk dia dapat kerja dan sampai la dia mampu tampung kehidupan dia sendiri.
Quote buapakperut 7-1-2021 05:56 PM
ce pakai baju longgau sikit, tak seswai weh saiz tu
Quote Redmyvi 7-1-2021 05:57 PM
bnyak cara lg nak cari rezeki tak semesti berlakon.. artis2 yg cntik2 pun dah kurng job, lama mana la sgt job berlakon ni boleh bertahan..

Rugi kalau dia tak push kuruskan lagi badan lepas dh operate teruk2 cmtu..

Mel buat comeback ker tu melalui dik wani.. haha

Lihat semua komen(60)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top