Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus Lihat artikel

Comel Sungguh Bekas Isteri Sultan Muhammad V Semasa Kecil

7-1-2021 03:31 PM Komen: 22
Siapa yang tidak mengenali Rihana Oksana (Oksana Andreyevna Voevodina ) yang suatu masa dulu menggemparkan Malaysia apabila berkahwin dengan Sultan Muhammad V iaitu Yang Dipertuan Agong sekitar tahun 2018. 

Namun, sekitar April 2019, negara digemparkan pula dengan berita perceraian mereka sebulan sebelum Rihana melahirkan puteranya. Terbaru, di laman Instagram, Rihanna memuat naik foto-foto zaman kecilnya. 

Dan foto-foto yang dikongsikan kelihatan sangat comel dan ternyata dia mewarisi kecantikan dan ketampanan ibu bapanya.


Sumber Foto : IG

Mewarisi kecantikan dan ketampanan kedua ibu bapanya
Sumber Foto : IG

Rihana Oksana
Sumber Foto : IG

Rihana Oksana
Sumber Foto : IG

Rihana Oksana
Sumber Foto : IG

Rihana Oksana
Sumber Foto : IG

Ramai memuji kecomelannya ketika zaman kanak-kanak, malah ada yang mendakwa anak lelakinya iaitu Ismail Leon mirip dengannya sewaktu kecil. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 22
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote nutnet 12-1-2021 10:16 PM
Romani atau ashkenazi jew?

Lain-lain Komen

Quote lattehazelnut 7-1-2021 03:37 PM
Mak dia lg lawa..
Muka dia masa kecik mcm muka anak / laki ramona zamzam..
Quote dua_chzy 7-1-2021 04:14 PM
Macam muka Indian.
Quote Ninjanunu 7-1-2021 04:29 PM
Cantik ibunya..
Quote buragazz 7-1-2021 05:10 PM
Bapak dia pun kendu gak...
Quote akidhuyuf 7-1-2021 05:33 PM
Baka baik patut la cantik
Quote buapakperut 7-1-2021 05:54 PM
biashe viashe je tengok
Quote Itzy 7-1-2021 07:03 PM
Comel apa, biasa je. Muka dia cepat tua la pompuan ni. Kecik2 nampak dewasa giler. Comel lagi anak sedara aku. Kiut miut cam anak patung di kedai.
Quote Aurora175 7-1-2021 08:36 PM
romanion blood detected...
Quote antiQue 7-1-2021 08:40 PM
Now nampak Leon macam muka dia masa kecik pulak...
Quote chinta89 7-1-2021 08:45 PM
Aku rasa biasa je
Quote Carcosa 7-1-2021 09:12 PM
Biasaaa je. Muka standard budak
Quote LadyCarefree 7-1-2021 11:01 PM
dua_chzy: Macam muka Indian.



Baru nk cakap macam muka paki tepi jalan je
Quote Tinot7 7-1-2021 11:04 PM
Edited by Tinot7 at 7-1-2021 11:08 PM

TT kena bayar utk bukak benang ni ke? Ni bkn comel namanya...
Nak lawa mcm ni..


Comel mcm ni..
Quote RatuDunia94 7-1-2021 11:19 PM
Baka Russia, Ukraine, Belarus, Poland mmg sesuai utk baiki keturunan.. ko muka mcm mana pon bila dicampur dgn genetik dorang akan kelaur anak yg lawo2..
Quote SayaSayangMama 8-1-2021 12:12 AM
Bg aku xlawa muka kurus nipis mcmni. Suka muka lebar mcm miranda ke gigi hadid ke. Jennie blackpink. Klu model muka grace tu lebar penuh mukanya lawa sgt. Model estee lauder
Quote 3480 8-1-2021 12:23 AM
Muka paki laki mamazat
Quote darlingangel 8-1-2021 02:35 AM
Edited by darlingangel at 8-1-2021 02:37 AM

Rupa benggali.

Tak pernah rasa dia ni lawo...mcm pelik.
Quote diss69 8-1-2021 10:15 AM
Lawa mak dia lagi...
Quote mizziaz 8-1-2021 11:11 PM
Rupa romanian gypsy.
Tak lawa mana pun...Biasa2 je kalau compare dengan budak2 european lain.

Lihat semua komen(22)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top