Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Tak Berkelip Mata - Wargamaya Teruja Lihat Aksi Ara Bila Aliff Aziz Menyanyi

6-1-2021 12:44 PM| Komen: 53

Foto: IG


Aliff  Aziz telah mendirikan rumah tangga bersama dengan isteri tersayang iaitu Bella Astillah pada 2016 yang lalu serta dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Mohamad Ayden Adrean dan Ara Adreanna.


Laut mana yang tidak bergelora. Pantai mana yang tidak dilambung ombak. Selepas hampir dua tahun dihimpit pelbagai kontroversi dan tinggal bersama keluarga di Singapura, penyanyi Aliff Aziz akhirnya kembali ke pangkuan isteri, Bella Astillah dan anak-anak di Malaysia.

Terbaru, Aliff telah memuat naik satu video pendek memperlihatkan beliau sedang menyanyikan sebuah lagu khas buat puteri kesayangannya itu.


Menerusi video itu, dapat kita lihat reaksi Ara yang mana daripada mula Aliff menyanyi sehingga lah lagu tersebut habis, Ara hanya menatap wajah bapanya itu sambil tersenyum dan hanya mengedipkan mata beberapa kali sahaja.

Terpaku agaknya dengan suara lunak bapanya, Ara kelihatan tenang mendengar Aliff menyanyikan lagu Indah Pada Waktunya, nyanyian asal oleh Dewi Perssik.

Ramai peminat berasa teruja melihat aksi spontan Ara yang comel itu.



Kredit foto: Instagram Aliff Aziz

Semoga hubungan Aliff sekeluarga bertambah rapat. Buang yang keruh, ambil  yang jernih dan usah diulang lagi kesilapan lalu. -CARI


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
1
0
Komen: 52
Komen

Previous : Meracau, Alami Demam Panas -Suami Risau Shahriza Mahmud Dijangkiti Covid-19

Next       : Watie Sadali Didakwa Masam Muka Dengan Elite Sejak Tak Sertai GV5

Komen Terbaru

Quote c_apple 18-2-2021 07:53 PM
Aku baca tajuk ingat ara johari
Dah pelik pehal tak berkelip tengok laki orang menyanyi
Ingat skandal lain pulak

Lain-lain Komen

Quote Kurex 6-1-2021 01:06 PM
Bila nak buat video cikcap?
Quote lattehazelnut 6-1-2021 01:10 PM
Jan 2021 bella mengemut
Feb 2021 bella mengandung
Mac 2021 bella mengidam
April 2021 bella mengamuk kat org ke3
May 2021 bella masih sayang suami
June 2021 rahim bella bukak 2 cm
Quote Madel 6-1-2021 01:12 PM
Dah dpt stay kat Msia ni
Jadi bewak la alif eh, nak kerja apa je kan
Jgn gi cari betina sudah.
Quote missHaidiD 6-1-2021 01:13 PM
Edited by missHaidiD at 6-1-2021 01:16 PM

Couple yg paling iols tak suka.  Iols tak suka la bini2 org ank berderet ni ngeletis sgt membuat tiktok.  Pemenatnya ramai walaupun sheols artis tibaiunta.  Tiktok jela yg mampoo
Quote dua_chzy 6-1-2021 01:22 PM
Ok. Akak tengok video sampai habis. Baby comel. Bapaknya pun comel. Sedap pulak tu suara. Celaka.
Quote debab_78 6-1-2021 01:25 PM
Adoiii... Baca tajuk benang td ingatkan Ara Johari
Quote She-Ra 6-1-2021 01:33 PM
dua_chzy replied at 6-1-2021 01:22 PM
Ok. Akak tengok video sampai habis. Baby comel. Bapaknya pun comel. Sedap pulak tu suara. Celaka.

gelak beso tang hujung tu C E L A K A
Quote MamaHafiz2012 6-1-2021 01:55 PM
aduhaiii hati anak2. walaupun baru je jumpa daddy bounding tu cukup kuat
Quote shernazz 6-1-2021 01:56 PM
lattehazelnut replied at 6-1-2021 01:10 PM
Jan 2021 bella mengemut
Feb 2021 bella mengandung
Mac 2021 bella mengidam

September 2021  bella masuk whi
Topik rumah tangga pernah dilanda badau
Quote cupu 6-1-2021 01:58 PM
dua_chzy replied at 6-1-2021 01:22 PM
Ok. Akak tengok video sampai habis. Baby comel. Bapaknya pun comel. Sedap pulak tu suara. Celaka.

Hahaha...sama la kita...tp thn baru hati baek pya...doakan mrk bahagia suda...mana tau peluang kedua ni bhasil..
Quote tuntasha 6-1-2021 02:03 PM
Kalau dari dulu Alif jaga perangai, boleh jadi couple MeleTop.

Asa rupa, suara elok. Bella pun orait lah cuma of cos dia muda lagi so ada lagi gedik dia.

Moving on..... keep going be better than yesterday.
Quote Incanto 6-1-2021 02:07 PM
dua_chzy replied at 6-1-2021 01:22 PM
Ok. Akak tengok video sampai habis. Baby comel. Bapaknya pun comel. Sedap pulak tu suara. Celaka.

hahahaha

kemain puji last last.........
Quote nanies 6-1-2021 02:15 PM
bella ni comel. bawak ke anak2 semua comel
Quote little_sis 6-1-2021 02:17 PM
Kalau alif x hargai lagi apa yg dia ada, xtau le aku..
Quote dua_chzy 6-1-2021 02:26 PM
She-Ra replied at 6-1-2021 01:33 PM
gelak beso tang hujung tu C E L A K A

Ye la. Celaka tak sangka mata ini boleh mesmerized tengok laki orang. Nauzubillaaahhhh mintak dijauhkan bisikan syaiton.
Quote dua_chzy 6-1-2021 02:27 PM
cupu replied at 6-1-2021 01:58 PM
Hahaha...sama la kita...tp thn baru hati baek pya...doakan mrk bahagia suda...mana tau peluang ked ...

Amin. Every saint has a past. Every sinner has a future.
Quote mrsLY 6-1-2021 02:34 PM
dua_chzy replied at 6-1-2021 01:22 PM
Ok. Akak tengok video sampai habis. Baby comel. Bapaknya pun comel. Sedap pulak tu suara. Celaka.

ooppss...rase anak je comelsss

Quote She-Ra 6-1-2021 03:08 PM
dua_chzy replied at 6-1-2021 02:26 PM
Ye la. Celaka tak sangka mata ini boleh mesmerized tengok laki orang. Nauzubillaaahhhh mintak dija ...

kah kah kahhhh
mata ai lebih ke anak dia ARA tu, mmg comel
makpak malas nk komen...
Quote becir 6-1-2021 03:14 PM
dua_chzy replied at 6-1-2021 01:22 PM
Ok. Akak tengok video sampai habis. Baby comel. Bapaknya pun comel. Sedap pulak tu suara. Celaka.

Terus tak jadi nak Komen bukan2 kat sini Kan cikgu..I faham..lol

Lihat semua komen(53)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top