Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Pakai Baju Tayang Bahu Dan Betis, Natasha Hudson Tak Peduli Kecaman Netizen

6-1-2021 07:58 AM|Oleh: Saiful| Komen: 212

Natasha Hudson malas nak layan komen netizen walaupun teruk kena kecam dengan netizen gara-gara memakai busana yang seolah-olah menampakkan bahunya (off shoulder).

Natasha kata netizen sepatutnya matang dalam memberikan pendapat.



???Saya harus katakan, orang tidak akan pernah berhenti bercakap tentang kita terutama kita yang berkerja dalam bidang seni.

???Saya hanya mengikut apa yang penganjur cadangkan pakai namun saya tidak tergamak untuk pakai baju yang terdedah menampakkan bahu. Bahagian yang terdedah itu berlapik kain,??? katanya kepada Kosmo! Online.


Foto: Kosmo

Tambahnya dia tahu batas sebagai muslimah dan okay sahaja bila dikritik.

???Ada pasukan untuk busana yang saya gayakan hari ini. Ada tatarias dan mereka tahu apa yang dilakukan.

???Ini bukan majlis pelancaran kedai mamak, ini pelancaran produk kecantikan tetapi orang boleh cakap sahaja apa yang mereka mahu."


Foto: Kosmo

Selain bahagian bahu yang kelihatan seperti terdedah, gaun yang dipakai juga turut terbelah sehingga menampakkan betis pada bahagian belakang.

Kalau masih ingat, Natasha pernah berpurdah suatu masa dulu.

Dia juga pernah berkahwin sebanyak empat kali sebelum ini. 

Hasil perkahwinan kedua dan ketiga, Natasha dikurniakan tiga orang cahaya mata. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
1
Terkejut
0
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
0
0
1
Komen: 212
Komen

Previous : Siti Nurhaliza Bersedih, Sekolahnya Turut Tenggelam Banjir Sampai Paras Bumbung

Next       : "Rap Sedap, Nyanyi Sedap, Mengaji Sedap, I Stan You Zizi Kirana"

Komen Terbaru

Quote KakakGoyang1 4-3-2021 07:18 PM
Sesungguhnya ketinggalan betul kakak

Lain-lain Komen

Quote youell 6-1-2021 08:01 AM
Bukak perabih je la Tasha..
Quote tuntasha 6-1-2021 08:03 AM
Road to un-veiling
Quote matchstick 6-1-2021 08:07 AM
Kenapa perlu bagitahu NH pernah kahwin sebanyak 4 kali sebelum ini dlm thread ni. Mcm off topic sikit kt situ.
Btw aku rasa dia saje nk raih perhatian dgn pakai gitu sbb nk promote product
Quote makadek 6-1-2021 08:11 AM
Bukk je terus.... Tkyah cover2 lg terruk ko kena kecam
Quote scarflicious 6-1-2021 08:13 AM
Bogel tapik berlapik.. Tak nak ke?
Quote MatDeghem 6-1-2021 08:16 AM
Mereka2 hanya akan Cari agama waktu mereka susah atau down....keluar segala zikir surah dan doa. Bila dah ok...kempunan kehidupan lama.
Begitu lah retis2 penunggang agama.
Quote bondeh 6-1-2021 08:18 AM
Berlapik or pakai inner... buka jelah terus... nampak dah macam tak ikhlas plak chuolls bertudung... masa make up pun leh nampak jambul2 pakai baju pun dah terjojol2 bukit yang ada takde tuh je... tibehhhh
Quote sukun2021. 6-1-2021 08:21 AM
Nak tangkap jerung haruslah
Quote cicicumel 6-1-2021 08:23 AM
Tu dia kain terbelah smpai nmpak bawah peha.. Ke ada pakai stokin skin kaler jgak?
Quote Kenjiyan 6-1-2021 08:27 AM
Elok berliner jela balut tubuh,masih lapik kan?
Quote Themilo 6-1-2021 08:27 AM
"Ini bukan majlis pelancaran kedai mamak, ini pelancaran produk kecantikan tetapi orang boleh cakap sahaja apa yang mereka mahu."

kemain statement mendongak langit.. eh hello, entah-entah mamak-mamak kat luar tu lagi kaya raya daripada founder produk timbang kilo kau tu sis.. dress code diorang lagi classy dari kau..
Quote djzara81 6-1-2021 08:29 AM
Penganjur pon sama bodowww..dah tau Tasha bertudung lagi mau soh pakai baju jenis camtu.
Quote September14 6-1-2021 08:30 AM
Apa
Motip bahu terbukak tu

X faham aku retis bertudung ni... ingt tutup aurat tu tutup kepala je ke
Quote Prickford 6-1-2021 08:33 AM
Antara calon yang sanggup buka tudung & bogel demi duit!
Quote Normabaru 6-1-2021 08:35 AM
Quote cikdilla 6-1-2021 08:38 AM
Kain bahagian bahu tu kalau warna sama dgn baju kan elok sikit. Motip warna kulit?
Quote petak96 6-1-2021 08:39 AM
Natasha patut tak bertudung at the first place. Tak pasal2 rosak imej. Inner tu nipis sangat. Kain kat belakang terbelah mak aih.
Quote tuntasha 6-1-2021 08:42 AM
Gambar promo dia pun berpegang tangan ngan Ketih Foo apa lah sangat tang bare shoulder camni bagi dia
Quote makcun14 6-1-2021 08:43 AM
Dari dulu lagi meols rasa dia ni macam lost. Kisah kawin cerai dia kita semua sedia maklum.. and then dengan imej serba bolak balik. Mungkin ada mental health issue

Lihat semua komen(212)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top