Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Cantik, Kekasih Suruh Pakai Tudung Tapi Atikah Suhaime Belum Bersedia

31-12-2020 10:25 AM| Komen: 43

Pelakon Atikah Suhaime mengakui dirinya belum bersedia untuk mengenakan tudung meskipun dipuji cantik oleh kekasihnya, Datuk Lokman Teh.

Malah tambah pelakon drama Dendam Cinta Arissa itu, kekasihnya itu juga pernah meminta dia memakai tudung.


Kredit foto: IG Atikah

Perkara berkenaan diluahkan Atikah atau nama lengkapnya Nurul Atikah Mohd. Suhaime menerusi InstaStory miliknya semalam.

“Hari itu, mama dengan @lokmanteah cakap saya nampak cantik pakai tudung. Lokman suruh saya pakai tudung.

“Tapi pakai tudung sebab nak nampak cantik atau sebab Allah? Entahlah. Belum sedialah. Insya-Allah satu hari nanti,” tulisnya.

Menerusi perkongsian tersebut, pelakon kelahiran Singapura itu memuat naik sekeping gambar dirinya memakai tudung berwarna merah jambu.




Atikah juga baru sahaja selesai menjalani penggambaran drama terbaharu berjudul Aku Seorang Perempuan yang menampilkan dirinya membawa watak seorang wanita bertudung bernama Siti Nor Aisya. 


Sumber: K! ONLINE


Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
1
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
1
Bosan
1
0
0
Komen: 43
Komen

Previous : Nangis Baca Teguran Ibu, Zizi Kirana Janji Tak Seksi Lagi

Next       : Sufian Suhaimi Tetap Positif Walaupun Perasaan Banyak Diduga

Komen Terbaru

Quote ladyzens 5-1-2021 10:40 AM
lepas tengok tania dapat bunga hari yang sama dgn si tikah ni
susah sis nak yakin dengan hubungan mereka berdua ini
card kt bunga tu pun sama

Lain-lain Komen

Quote Kurex 31-12-2020 10:30 AM
Ni gosip utk dicerca sebenarnya ni...
Quote sukacactus 31-12-2020 10:33 AM
So gossipnya nak pakai tudung sebab nampak cantik atau sebab Allah
Quote evlinne 31-12-2020 10:37 AM
Mcm muka juma habib pulak time muda2
Quote missyL 31-12-2020 10:39 AM
Ade cocok2 jgk ke tikah nie.
Tegang smcm bawah mata.
Quote SayaSayangMama 31-12-2020 10:41 AM
Dia ni kan xtau la kno bila tgk dia rasa geli. Lg lg kt dlm drma bila buat bibir bawah dia tejuih sikit. Mybe sbb bideo lama kot
Quote aijinmisaki 31-12-2020 10:55 AM
SayaSayangMama: Dia ni kan xtau la kno bila tgk dia rasa geli. Lg lg kt dlm drma bila buat bibir bawah dia tejuih sikit. Mybe sbb bideo lama kot


Pernah tengok bideo trisam heshe ke sis? Oh my
Quote little_sis 31-12-2020 10:58 AM
ooo berlakon jd siti nordiana rupanya.. ingatkan saja2 try pakai tudung
Quote makneng 31-12-2020 11:11 AM
cringe btl la dengar berlakon jd nana sendayan. tak tau nape..
mak tak cringe pon dengan nana sendayan tp dengan ikan paus
Quote pxlbb 31-12-2020 11:27 AM
Dlm ig mcm cantik gilaa tapi kenapa dlm movie movie mcm desa nan permai. Kalah bertingkek dgn BCL yg bagi iols kebiasaan sajork itu
Quote hannan_rayyan 31-12-2020 11:37 AM
seriuslah Lokman tu ada suruh dia pakai tudung
Quote Tinot7 31-12-2020 11:39 AM
aijinmisaki replied at 31-12-2020 10:55 AM
Pernah tengok bideo trisam heshe ke sis? Oh my

mana bideo tu?
Quote aijinmisaki 31-12-2020 11:40 AM
Tinot7 replied at 31-12-2020 11:39 AM
mana bideo tu?

Tatau. Kalau ada pun tak koser iols tengok. I is innecent
Quote Tinot7 31-12-2020 11:45 AM
aijinmisaki replied at 31-12-2020 11:40 AM
Tatau. Kalau ada pun tak koser iols tengok. I is innecent

ceehhh... kunun....
Quote stania83 31-12-2020 11:47 AM
Bf dia nia keturunan pengasas zaitun ker sbb ada hashtag zaitun, lps tu kat ig mcm gila se*s je
Quote rogayahtop 31-12-2020 12:48 PM
pompuan2 yg berds akaun kat twitter tu ramai je bertudung kat luar. pepet free for all.
Quote tikusmontok 31-12-2020 01:00 PM
dia ni cantik yg tak jemu mata memandang. ..macam pajura gak.
Quote prettyuglybabe 31-12-2020 01:10 PM
hannan_rayyan replied at 31-12-2020 11:37 AM
seriuslah Lokman tu ada suruh dia pakai tudung

memang tak percaya sangat..
bukannya orang tak tau beliau gimana
Quote TerataiMelur02 31-12-2020 01:24 PM
missyL replied at 31-12-2020 10:39 AM
Ade cocok2 jgk ke tikah nie.
Tegang smcm bawah mata.

Banyak dah cocok2 nya.. Tengok je igs nya ada klinik dia tag
Quote zarulnazmi 31-12-2020 02:06 PM
Edited by zarulnazmi at 31-12-2020 02:09 PM

Datuk Lokman Teh pernah couple dengan sepupu Neelofa, Tania

https://twitter.com/tanyabaharuddin/status/257055179415908352?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E257055179415908352%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Ftanyabaharuddin2Fstatus2F257055179415908352widget%3DTweet


https://twitter.com/tanyabaharuddin/status/4870389331140608?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E4870389331140608%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Ftanyabaharuddin2Fstatus2F4870389331140608widget%3DTweet

Lihat semua komen(43)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top