Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Nangis Baca Teguran Ibu, Zizi Kirana Janji Tak Seksi Lagi

31-12-2020 10:15 AM| Komen: 37

Sinonim dengan penampilan seksi sehingga digelar bintang porno, bagaimanapun sejak kebelakangan ini Zizi Kirana dilihat mula menjaga pemakaiannya. 

Malah, ramai tertanya-tanya apabila Zizi tidak lagi berkongsikan gambar seksi di Instagram.



Menurut Zizi, dia kini tidak lagi memakai pakaian yang mendedahkan bentuk badan selepas ditegur ibunya. 

Tidak sanggup melihat ibunya bersedih, Zizi juga berazam untuk berubah ke arah yang lebih baik.

“Saya dapat nasihat dan teguran daripada mummy, sebab sehingga umur saya 35 tahun dia tak pernah bagi nasihat yang panjang-panjang melalui mesej.

“Bila mummy mesej macam tu, saya pun terfikirlah selama ni saya kecewakan dia ke? Saya nangis semasa baca mesej macam tu,” katanya.



Dalam pada itu, Zizi berkata ibunya turut berpesan untuk melakukan perubahan secara perlahan-lahan. Katanya, dia sudah berjanji pada ibunya untuk tidak lagi berpakaian seksi.

“Mummy cakap tak semestinya kau kena pakai tudung, sebab mummy tak nak kau nanti tiba-tiba kau nak pakai tudung alih-alih esok nanti kau nak buka habis semua.

“Jadi saya janji kat mummy takkan pakai seksi-seksi lagi… saya berubah perlahan-lahan, ” katanya kepada mStar Online.


Kredit foto: IG Zizi

Menurut Zizi lagi, dia juga telah memadam gambar-gambar seksi dan berpakaian terdedah yang pernah dimuat naik di Instagram sebelum ini.


Sumber: RotiKaya


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 37
Komen

Previous : Pembantu Rumah Lari Lagi, Tapi Sharifah Shahira Tak Serik

Next       : Cantik, Kekasih Suruh Pakai Tudung Tapi Atikah Suhaime Belum Bersedia

Komen Terbaru

Quote TwelveThirteen 4-1-2021 11:32 PM
Semoga dia berubah ke arah yg lebih baik dan terus istiqamah. Rupa cantik, suara sedap, mesti kekal laku

Lain-lain Komen

Quote bulalof 31-12-2020 10:19 AM
piggiii daaahhh. tu pun tak mampu nak fikir.
Quote lattehazelnut 31-12-2020 10:20 AM
Bulan depan kau hilang ingatan post pic sexy dgn caption mengundang..
Quote prettyuglybabe 31-12-2020 10:47 AM
dia ni lawa.. suara pun ok..
kalau tak seksi ramai je acik-acik minat..
Quote JalaEmas 31-12-2020 10:50 AM
prettyuglybabe replied at 31-12-2020 10:47 AM
dia ni lawa.. suara pun ok..
kalau tak seksi ramai je acik-acik minat..

seriuslh uolls.. tgk gmbr mase af7 cm byk dh direnovate espcially tang hidung.. tak ori sudeh
Quote kakakko 31-12-2020 10:56 AM
Meanwhile dekat fb netizen dok puji Zz ni kalau mengaji makhraj semua betoi. Yelah bekas ustazah kan..

Moga Zz satu hari nanti kembali fitrah seorang muslimah.
Quote prettyuglybabe 31-12-2020 10:58 AM
JalaEmas replied at 31-12-2020 10:50 AM
seriuslh uolls.. tgk gmbr mase af7 cm byk dh direnovate espcially tang hidung.. tak ori sudeh

ooo.. ye ke.. tak tengok af.. so tak tau
Quote kucingitam 31-12-2020 11:14 AM
semoga zz berubah menjadi lebih baik.. ..sora sedap..
Quote Tinot7 31-12-2020 11:16 AM
all da best ZZ.. jgn hangat2 taik ayam je la
Quote mamajawie 31-12-2020 11:24 AM
Edited by mamajawie at 1-1-2021 12:37 AM
prettyuglybabe replied at 31-12-2020 10:47 AM
dia ni lawa.. suara pun ok..
kalau tak seksi ramai je acik-acik minat..

nah untuk tatapan chuollss..seb bek alter yang lawa la..bukan nak body shaming tapi muka masa AF cam noorkhiriah pun ada gak..


image.png
zizi masa AF dengan zizi sekarang..

image.png
zizi pakai baju merah masa tersingkir konsert AF7 minggu keempat..



Quote rbmy 31-12-2020 11:27 AM
berubah muka dia sebab rahang dia kot. dia pakai gigi besi dh kan cntik la sm juga cam jihan muse. dulu kampung2 wajahnya skrg dh lawo
Quote da_vinci 31-12-2020 11:51 AM
ko bernasib baik laa zizi, mak ko tegur kasi mesej bagai, klu mak aku tarak manyak munyik, sebat terus apooooooo main mesej2 nihhh
Quote Themilo 31-12-2020 11:57 AM
sneakers sheols lawa-lawa yach.. meols dah aim nak beli asics twin tower tu, tapi harga kussemangat..
Quote kucingitam 31-12-2020 12:17 PM
jauh beza betul dulu dgn sekarang
Quote Hoola 31-12-2020 12:23 PM
Edited by Hoola at 31-12-2020 12:26 PM

Baguihlah..dh nk 2021...covid pun dh turun dimukabumi....pakat tk insof lagi tk tahu lah
Folowers2,fan2, tukang like tu semua tolong ke kita kat kubuq nnti. Hrp depa sedekah fatihah lah.
Sekian, tazkirah akhir tahun 2020.
Quote Daftpunk_shine 31-12-2020 02:23 PM
35 dh umur dia..masa dengan fabulous cat dulu, orang pandang sebelah mata jela. Skg ni..terbeliak bijik mata tgk.
Quote helicornia 31-12-2020 03:22 PM
bulalof: piggiii daaahhh. tu pun tak mampu nak fikir.

ntahnye.bukan budak2 lagi nk kena tunggu mak berleter dulu
Quote cruz2 31-12-2020 05:22 PM
Iols suka zizi ni.suara sedap.ckp teratur dgn slang sabah tu dan nmpk jenis hormat org.biasa tgk dia perform pakai besar2 gelebeh2 jer.mungkin time photoshoot dgn kat soc med dia seksi2 kot?@ iols yg tak perasan hehe
Quote susukambingbest 31-12-2020 06:32 PM
cruz2 replied at 31-12-2020 05:22 PM
Iols suka zizi ni.suara sedap.ckp teratur dgn slang sabah tu dan nmpk jenis hormat org.biasa tgk dia ...

Sama la. iol rasa sheol jnis hormat org. Brckp pun tratur je. Suara pun sdap
Quote annadonna 31-12-2020 06:48 PM
Mmg pun aku perasan dia byk berubah terutama lepas dia collab dgn nasyid tu. Plus nasihat ibu dia. Baguslah tu at least dia pernah merasai zaman seksi dan dah puas. Org mcm ni bila hijrah dia hijrah dgn baik menuju sempurna. Tak payah nak caci

Lihat semua komen(37)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top