Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Saya Akan Ketawa Je, Benda Tak Betul Kenapa Nak Terasa?" - Neelofa

31-12-2020 09:07 AM| Komen: 264

Penjelasan dibuat pengacara, Neelofa mengenai spekulasi yang ditimbulkan segelintir pihak membabitkan hubungan dengan pendakwah bebas, PU Riz mungkin belum cukup meredakan keadaan.


Kredit foto: IG Neelofa

Apatah lagi video dan kenyataan media yang diedarkan kepada media masih terus menimbulkan persoalan sejauh mana status hubungan pasangan itu.

Neelofa yang juga bekas pengacara MeleTOP hanya memaklumkan kedua belah keluarga dalam proses mencari titik penyelesaian.

Namun, di laman sosial pelakon drama Suri Hati Mr Pilot itu masih meneruskan rutin harian seperti biasa.

Berdasarkan ciapan di Twitter, Neelofa berkongsi dia tidak ambil hati atau terasa jika terdapat komen negatif membabitkan dirinya di laman sosial.

Ia bagi menjawab soalan pengguna laman Twitter yang bertanya bagaimana dia membiasakan diri atau selesa apabila membaca hantaran atau kandungan negatif mengenai dirinya.



"Sejujurnya, hampir setiap masa, saya akan ketawa sahaja kalau melalui situasi itu.

"Tidak ambil hati pun kerana tidak betul dan kenapa perlu terasa. Kemudian, seterusnya, kita 'move on'," katanya.


Kredit foto: Twitter

Jawpaan Neelofa itu mendapat pujian pengguna lain selain mendoakan dirinya terus kuat dan tabah.

Sumber: Harian Metro

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 264
Komen

Previous : "Subang Jayer, Mende!?" - Teacher Adibah Noor Tegur Penyampai Radio Lagi

Next       : Pembantu Rumah Lari Lagi, Tapi Sharifah Shahira Tak Serik

Komen Terbaru

Quote gideoncross 6-2-2021 01:53 AM
Madel replied at 2-1-2021 04:08 PM
Dulu mcm pernah terbaca kat forum gak, siap dgn slip gaji
Nabila potong rm50 gaji staff sebab pec ...

Yg ni iol x prnh bca plak.

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 31-12-2020 09:12 AM
Narcissistic Personality Disorder?
Quote rbmy 31-12-2020 09:14 AM
tahniah kerana kekal treding di media sosial lopak..
Quote tumpanglalu74 31-12-2020 09:17 AM
Tak betol la..
Quote Aneem 31-12-2020 09:18 AM
Yo yo la ketawa..
Pdhal dlm masa yg sama plan MO baru..
Quote PJmasks 31-12-2020 09:26 AM
Mission accomplished!! Kekal relevan katanyehh.. berpuluh benang dah citer pasal ni je.. good job jah!!!
Quote wookiehoney 31-12-2020 09:30 AM
jadi kalau siap buat media statement bagai tu, means benda betul lah kan?
sebab tak ketawa n move on
Quote Piramida 31-12-2020 09:35 AM
Ketawalah kamu puas puas... nak tunjuk bahagia... nak tunjuk x terkesan... go on xde yg larang.
Quote marea 31-12-2020 09:36 AM
Jahlop and paki clans very cunning. Diaorang tak kan peduli asalkan visi dan misi diaorang tercapai.
Quote Madel 31-12-2020 09:40 AM
Alah kalau nko nanges tepi bucu katil pun bukan org tahu.
Depan media boleh la pura2 berlakon happy
Kali ni MO jahlop n family tak menjadi dan makan diri balik
Depa ingat boleh ulang mcm mana depa buat kat fattah dulu
Rupa2 nya startegi kali ni makan diri..kena kutuk kaw2 dgn netizen.

Quote no_el 31-12-2020 09:43 AM
Kat medsos duk ketawa
Balik rumah meraung baling pinggan
Quote hawaM 31-12-2020 09:43 AM
Alhamdulillah jah masih kekal relevant tahun ni dengan cerita cerita yang di reka sendiri di bantu oleh ahli keluarganya untuk sentiasa trending. Tiada siapa boleh mencaras kedudukan jah sebagai artis tersohor negara dengan menjaja cerita sensasi pasal kehidupan peribadinya.  
Quote follesegal 31-12-2020 09:49 AM
kalau jah ni blkg kita mnangis utk piyuu? so not jah... jah ni bkn cinta btul pn kt piyuu.. dikambinghitamkn sja
Quote fadz84 31-12-2020 09:59 AM
hawaM replied at 31-12-2020 09:43 AM
Alhamdulillah jah masih kekal relevant tahun ni dengan cerita cerita yang di reka sendiri di bantu o ...

Masih layak digelar artis ke? Produk seni mcm xde dh.. dulu masa jadi artis pun, MeleTOP tu jela yg memorable.. huhu
Quote asmara_me 31-12-2020 10:01 AM
kahwin ni bukan kawin dengan pasangan kita je, kita kahwin sekali dengan keluarga dia tau. takkan nak ubah pasangan kita je lepas tu nak buat buta mata tgk ahli keluarga yang lain kan. huhu
Quote jatiarjuna 31-12-2020 10:01 AM
ayooo..gelak2 joker+ponti?
Quote makneng 31-12-2020 10:04 AM
bila lah drama paki-budu-stan ni nak abis uolls?
Quote TomyamPuteh 31-12-2020 10:06 AM
Hahahahahahahaharamjad....
Quote chandrahusin 31-12-2020 10:06 AM
what she's trying to proof?
trying hard to show she's not affected?
ciri2 sgttt yihh!
Quote azwanaliori 31-12-2020 10:08 AM
berapa juta thread nk bukak pasal jahlop ni ,dia cakap sepatah lelaju reputz bukak thread , lepas ni kalau jahlop kentut  pun korg akan bukak thread ke

Lihat semua komen(264)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top