Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Semasa Lihat artikel

Guru Mati Ditembak Pelajar Tak Puas Hati Dengan Markah

30-12-2020 01:38 PM Komen: 20
Seorang guru Bahasa Inggeris warga Mesir di Arab Saudi meninggal dunia, akibat ditembak oleh pelajarnya.

Gulf News yang memetik laporan media tempatan melaporkan mangsa dikenali sebagai Hani Abdul Tawab, 35.

Dia meninggal dunia selepas seminggu dirawat di unit rawatan rapi sebuah hospital.


Hani Abdul Tawab
Kredit foto: Twitter

Difahamkan, sebelum kejadian, pelajar berusia 13 tahun itu bertengkar dengan gurunya itu.

Ia dipercayai selepas dia tidak berpuas hati dengan markah yang diberikan oleh mangsa.

Susulan itu, remaja terbabit menunggu di luar sekolah bersama abangnya yang berusia 16 tahun.

Dia kemudian menembak gurunya di kepala dan menyebabkan mangsa parah.


Sumber: Harian Metro


Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
1
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 20
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Jorja 27-2-2021 11:08 AM
Perna bcinta dgn org Arab bangsa ni memang ada temper issues esp yg berduit

Lain-lain Komen

Quote lattehazelnut 30-12-2020 01:41 PM
Mne dpt gun
Quote ChildrenOfBodom 30-12-2020 01:43 PM
besaaq nanti jadi terrorist ler tu
Quote bakingsoda 30-12-2020 01:44 PM
budak skrg mmg menakutkan
Quote Tinot7 30-12-2020 01:45 PM
takziah kpd keluarga
Quote Kurex 30-12-2020 01:52 PM
Lepas ni adalah urban dok kata budaya arab. Sebelum2 ni pun dekat barat pun sama. Tembak2 jua. Takde budaya arab apa semua... Takde kaitan agama pun
Quote Kurex 30-12-2020 01:58 PM
Jgn kaitkan agama budaya dah la. Sebab dekat barat pun siap tembak2 dekat sekolah. Lavi dasyat
Quote MissyMolly 30-12-2020 02:14 PM
Semangat betul nak score deq..makcik dulu asal kelas bi je mesti kena berdiri hahahaaa
Quote dodolgemok 30-12-2020 02:54 PM
Ummah ereb pojaan lobai2 di tanah ayer. Perangai persis teroris yah!
Quote TomyamPuteh 30-12-2020 04:54 PM
Msti mak dia jnji nk bg iPhone 12 ni klau score
Quote Lenaku 31-12-2020 02:58 AM
Kurex: Jgn kaitkan agama budaya dah la. Sebab dekat barat pun siap tembak2 dekat sekolah. Lavi dasyat



Mana boleh. Panas bontot tu kalau tak salahkan agama{:smile
Quote sukacactus 31-12-2020 06:29 AM
Mula baca nama Hani, ingatkan guru pompuan
Pasal skolah pun boleh kena tembak
Melampau betul!
Quote ketum 31-12-2020 08:23 AM
Betul lah tu pilihan di tangan anda...
Quote azie5zoe 9-1-2021 12:04 PM
Hubby iols guru di sekolah antarabangsa. Memang emak bapak yang bangsa arab ni bab markah asyik nak tinggi je walau tahap kepandaian anaknya tu kelaut. Siap pujuk rayu untuk tinggikan markah walaupun memang tidak layak. Bila dirayu2 tak dapat dia orang duk panjat pihak admin. So terpaksa lah bagi je. Cakap juga kat hubby bagi je lah yang bodoh pun anak dia orang.
Quote ctaz 9-1-2021 12:06 PM
kalau kat arab tembak cikgu....bakal jadi teroris...
kalau kat US tembak cikgu dan rakan sekalas...bakal jadi apa???.....
jadi pojaan ummah agama urban...



poiiii
Quote ultra78 9-1-2021 12:12 PM
Memang gila la orang arab ni. Memang bangsa keras kepala
Quote Denco 9-1-2021 12:38 PM
azie5zoe replied at 9-1-2021 12:04 PM
Hubby iols guru di sekolah antarabangsa. Memang emak bapak yang bangsa arab ni bab markah asyik nak  ...

Adik aku keje kat sana berbelas thn dh masak dgn pangai pak2 dan mak2 arob.. keje nk mmbuli je. Bergaduh dgn dorang tu biasa sbb dorang suka perlekeh org luar.. tp dgn org msia kurang cket banding indon dgn pinoy. Klu bulan puasa timing keje ke laut..solat mngaji kemain lama. Mcm ko sorang nk masuk syurga kaedahnya
Quote Denco 9-1-2021 12:39 PM
ultra78 replied at 9-1-2021 12:12 PM
Memang gila la orang arab ni. Memang bangsa keras kepala

Mmg sis..klu dok sana and keje kat sana lama tau la cmne. I tadah tinge je dengar adik cite klu balik bercuti.. dengar pn dh sakit hati hahaha
Quote azie5zoe 9-1-2021 01:01 PM
Denco replied at 9-1-2021 12:38 PM
Adik aku keje kat sana berbelas thn dh masak dgn pangai pak2 dan mak2 arob.. keje nk mmbuli je. Be ...

Bangsa dia orang ni kiasu semacam kan..bajet pandai tapi buduh..

Quote sambaldurian 9-1-2021 01:03 PM
xtau la geng timur tengah ni xde adab jgk kt sini. ada yg bwk laju2 dlm kawasan uni apsal samdol, ko ingat ni litar lumba. dia sewa kete sape tu xtau la.
btw lemah la bdk tu nk berkira psl score english. pak cik ak x terer english pun boleh jd pangkat tinggi dlm govt. unit uniform la. dh pencen lama. zmn dulu keje guna srp je.

Lihat semua komen(20)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top