Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

Isu Aksi Mesra Dengan Ruhainies, Zul Ariffin Kata Tak Nak Tengok Jangan Ada TV!

28-12-2020 12:23 PM| Komen: 21

Aksi mesra pelakon Zul Ariffin dengan pelakon wanita gandingannya bukan satu isu baharu yang diperkatakan umum.

Terbaharu, aksi romantis Zul bersama Ruhainies menerusi sebuah drama bersiri Wifi Sebelah Rumah menjadi bualan berikutan perkongsian foto-foto mesra mereka di lokasi penggambaran.



Zul atau nama sebenarnya, Zulkifli Ariffin, 34, berkata dia cuma menjalankan tugas mengikut watak yang telah diamanahkan pihak produksi terhadap dirinya.

"Sebenarnya benda ini sensitif tapi kalau anda tak nak tengok, jangan ada TV lah.. itu komen ringkas yang saya boleh bagi.

"Sebagai seorang Muslim, kalau awak tengok perempuan pakai skirt dalam tv pun it's bad to see, apa entah lagi babak pegang-pegang, jadi jangan ada televisyen!

"Saya tahu komen ini kedengaran agak kasar.. tapi saya hanya menjalankan tugas (sebagai seorang pelakon) dan ini hanya pendapat saya sahaja," katanya kepada mStar.

Foto: IG

Menginjak usia pertengahan 30-an, Zul berkata, dia mungkin akan mengurangkan watak pasangan bercinta.

Sebaliknya, pelakon filem Tombiruo ini ingin lebih mencuba karakter lain yang dapat mempelbagaikan bakat lakonannya.




"Kita bukannya makin muda, satu hari nanti saya akan kurangkan cerita cinta. Kalau anda perasan pun, saya dah kurang ambil tawaran berlakon cerita cinta lebih-lebih lagi dalam naskhah filem.

"Itu semua (watak bercinta), biar budak-budak muda yang buatlah," katanya. -CARI

Sumber: mStar Online

Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 21
Komen

Previous : "Shila Amzah Kena Rasuk Apa Kat TikTok Dia, Istighfar Sis"

Next       : "Saya Sendiri Terkejut, Semua Tuduhan Adalah Karut!" - Neelofa

Komen Terbaru

Quote hyunniesSS501 29-12-2020 09:58 AM
aku mmg dah lama tak tgk tv
aku tengok kdrama ja kt phone

Lain-lain Komen

Quote MsKathryn 28-12-2020 12:27 PM
Nk tggu komen @Kurex je
Quote Buritan 28-12-2020 12:28 PM
MsKathryn replied at 28-12-2020 12:27 PM
Nk tggu komen @Kurex je

Aku nak jd zul riponlaa.. masa set tuu buat buat laa silap.. teepegang tetekka.. terpegang punai kaa.. mesti ruhainies suke
Quote Buritan 28-12-2020 12:34 PM
Nape aku tak suke zul ripon.. adekah aku terselamat dr godaan syaitan
Quote asma87 28-12-2020 12:36 PM
Mane kurex ni..aku nak baca karangan kurex
Quote Kurex 28-12-2020 12:44 PM
Sebenarnya zul ripin tak salah.. dia cuma ikut apa yg diarahkan pihak produksi. Jgn salahkan dia. Dia cuma bekerja je.

Yang salah adalah kemut muka tua murahan. Dah ada bf kau ada hak utk kata tidak, ni kau ikut je apa yg disuruh. Tu tanda kau bodoh. Takde bakat, tu yg ikut telunjuk jem puihhh!!! Kalau kau berbakat, kau sendiri bagi idea dekat produksi tu apa yg kau nak buat. Yg kau tau, menjantannnnn je la! Sama dengan kakak kau yg murah, muka lebih nampak tua, fake, berlapis filter. Cibai korang adik beradik tersangkak! Apa2 cerita yg keluar pasal korang, semua pasal jantan! Puihhhhh puihhhhh puihhhhh!!!

Kau kan ada bukak cafe, cerita la pasal cafe kau tu. Marketkan cafe kau. ke cafe kau dah lingkup?? Tu tanda kau tak reti bisnes jugak. Kau dgn akak kau yg persis 50an tu, buat apa pun takkan jadi. Tu yg buat surprise konon utk dipuji, tapi lagi dihina ada la. Tak payah la korang muncul lagi, bukannya ada sumbangan dalam industry pun palat!!!!

Yg kedua salah adalah produksi yg balik2 keliarkan cerita sampah sarap adaptasi novel kampung leman. Yg buat orang berangan. Ni la korang, takde idea. Terpaksa suruh zul ripin peluk sakan utk lariskan drama. Buatlah kelainan, cari pelakon yg berbakat yg boleh elak dari peluk2. Korang tu memang bodoh! Takde idea bernas, segar dalam otak korang. Ni la akibat asyik tgk video lucah, jalan cerita pun lucah la. Memang palat korang ni!!! Biar melingkup produksi sampah lagi2 si kemut & kakak yg tua sebelum usia. Puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh puihhhhh dekat muka sekor2 yg murahan tu! Puihhhhh
Quote sarah82 28-12-2020 12:45 PM
Baru aku nak seru kurex
Quote makneng 28-12-2020 01:09 PM
Aduihai... Citer peti sejuk and kemut pulak... Tak de ke acik2 kefam nak mengkapalkan diorg ni?
Quote rayray28 28-12-2020 01:59 PM
alaaa..kan mmg dh MO dia berlakon kena mesra skali di luar..barulaa nak nampak chemistry gitu di layar tv
Quote bulalof 28-12-2020 02:00 PM
low class, low mentality.
Quote slyfynx 28-12-2020 02:14 PM
Xpe, kalau x nk tgk video leak die, jgn bukak internet.
X gitu?
Kalau x nk tgk berita kemut, jgn bukak bodgos cari, atau terus blok Sepul dari hidup korang
Quote Redmyvi 28-12-2020 02:17 PM
zul dalam lawak superstar gelak tak mau mau smpai merah2 muka..
Quote husna_amal 28-12-2020 02:45 PM
Kat rumah ada tv pun dah lama tak layan drama2 kat tv tu.
Quote lattehazelnut 28-12-2020 03:21 PM
Kang org xtgk drama bodo kau, ko ckp org malaysia xsupport citer tempatan, asik tgk cite luar negara..
Quote tagas 28-12-2020 03:42 PM
lancauuuu
Quote Denco 28-12-2020 07:06 PM
Elok la ko jd pelakon porno je
Quote JalaEmas 28-12-2020 07:08 PM
jrg tgk tv.. sllu stream kt henpon je..
Quote adeqbun 28-12-2020 09:04 PM
Baik peti ais baik kemut..dua2 murahan..
Quote zie_indah 29-12-2020 12:03 AM
Ye le zul ripin oooi udoh mcm rindu awok 200% polok sana sini{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh
Quote underground 29-12-2020 12:19 AM
artis yg gedik2 menggoda ni bila berlakon dengan zul ripin mesti amik kesempatan.

macam korea la.

tengok running man, kalau artis2 muda+gedik+seksi mesti try amik kesempatan dgn kim jong kook oppa.

eh!

Lihat semua komen(21)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top