Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Dia Boleh Pergi Jauh" - Fynn Jamal Nampak Diri Sendiri Zaman 'Rebel' Pada Yonnyboii

25-12-2020 10:05 AM|Oleh: LilRose| Komen: 91

Melihat Yonnyboii, Fynn Jamal mendakwa dia nampak jiwa nyanyian penyanyi muda itu sama sepertinya pada zaman darah masih muda.


Kredit foto: IG

Katanya, Yonnyboii 'bercerita' dalam nyanyiannya dengan cara unik.

"Jiwa, suara, mood. Akak nampak banyak diri akak zaman rebel dulu kat Yonnyboii.

"Dia seorang penglipur lara," tulisnya.

Fynn berkata begitu apabila ditanya dalam sesi Q&A di Instastory mengenai penyanyi semasa yang selari dengan jiwanya.

Malah, Fynn menyifatkan Yonnyboii berpotensi besar untuk pergi jauh dalam industri.


Kredit foto: IG

"Anak-anak macam Yonnyboii tu, kalau nanti dia jumpa jalan, dia akan pecut teurs," ujarnya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 91
Komen

Previous : Bukan Disihir, Rupa-rupanya Cico Diracun Kawan Sendiri - Uji Rashid

Next       : "Nampak Ketiak, Perut, Peha, Parah Betul,"- Ayda Jebat Didakwa Seksi, MV Dikritik

Komen Terbaru

Quote ahi_mason313 9-3-2021 12:46 PM
lagu terbang tunduk...deepp

Lain-lain Komen

Quote kiah_mai_pulak 25-12-2020 10:17 AM
ketahian apakah inneh???
Quote slyfynx 25-12-2020 10:18 AM
Ape niiiiii?
Makin sampah la thread2 skrg
Quote aderaderker 25-12-2020 10:22 AM
Yes,  he can.

Unlike you..
Quote beta_carotene 25-12-2020 10:26 AM
sampahhhhhhh sarapp
Quote Noraniza_Iblis 25-12-2020 10:52 AM
jgn perasan la kokpin..
ko nyanyi dlu pun..ape je lagu ko yg memorable?
yilek..
ko tu pemes sbb mmbela biawak jee...
Quote phalanx 25-12-2020 10:55 AM
Thread memintak.
Quote Fafaaisa 25-12-2020 10:57 AM
Perasannya kokpin..dan dan je nk glemer jugak
Quote otai_g 25-12-2020 10:58 AM
Adeh x leh ke kok pink ni hidup diam2 mcm org biasa?
Quote jackreacher 25-12-2020 11:01 AM
Orang manatu yang kata yonnyboi takde suara. Ko kata pehtu ko bidas sendiri. Dah jangkit skizo ke kak pynn?
Quote ashilalat 25-12-2020 11:16 AM
Aiyo..kalau yoniboy setaraf kok spin, alamatnya karam la yony selepas ni.
Quote aechae 25-12-2020 11:23 AM
Tetiba terngiang2 lagu dia yg woooo woo wooo tu
Quote aldinaa 25-12-2020 11:34 AM
kalau yonny macam kakpin habislah. jauh sungguh kakpin pergi sampai kelautan dalam hihihi.
Quote outcast 25-12-2020 11:37 AM
Sorry kokpin. Jauh sgt talent yonniboi ngan ko.
Wpun iols ni remaja purba. Iols suka lagu2 yonniboi..
Quote luluaurora 25-12-2020 11:43 AM
yonni tu lainnn

lirik best, suara pun ada

unlike u fynn,
ur lyrics best, mndalam n ada jugak puitisnya
tp u xleh nyanyi punnn
huk huk hukkk

apa khabar agaknya juna sakti?
Quote manehnya 25-12-2020 11:56 AM
Sibuk ja spin ni

Yoniboi tu bertiang lg jauh boleh p lahhhhh

Shut up la u
Quote QueenCaramel 25-12-2020 12:00 PM
Yg jadi best sumer la die claim die yg dahulu..zzz
Quote gigahertz 25-12-2020 12:26 PM
I tak paham la yang geng purdah mcm ni.
Kenapa gigih nak update kat media sosial jugak?
Quote mongoose_kidz 25-12-2020 12:39 PM
wehla....byk beza kot
paling obvious kat suara la...yonni sedap
kokspin x sedap
Quote smeetasmitten 25-12-2020 12:41 PM
Ada orang tanya ke?

Lihat semua komen(91)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top