Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Lepas Kasut Putus, Kek Hari Jadi Pula Jatuh Masa Live MeleTOP

25-12-2020 09:38 AM|Oleh: rikuren | Komen: 48



Elly Mazlein atau lebih mesra disapa Kak Lina merupakan artis versatil tanah air baru sahaja menyambut ulang tahun kelahirannya, baru-baru ini.

Sempena ulang tahun kelahirannya yang disambut pada 17 Disember itu, pihak produksi MeleTOP turut membuat kejutan padanya dengan menyanyikan lagu selamat hari jadi sambil membawa masuk sebiji kek. 


Kredit foto: Instagram MeleTOP

Namun, sebaik membuat sedikit ucapan sempena hari lahirnya itu, kek yang dipotongnya terjatuh ke lantai. 



Masing-masing menjerit...

Perkara itu dilihat agak melucukan kerana sebelum ini di pentas yang sama, kasut Kak Lina terputus. Tak sangka pula terjadi lagi benda kecoh semasa sedang bersiaran langsung.

Meninjau ruang komen, netizen rasa terhibur dengan kejadian lucu tersebut. Mereka turut menitipkan ucapan sempena ulang tahun kelahirannya serta mendoakan yang terbaik untuk Kak Lina.


Kredit foto: Instagram MeleTOP via Kisahdunia

Selamat hari jadi Kak Lina. Beli kek lain la ya. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 48
Komen

Previous : Bukan Disihir, Rupa-rupanya Cico Diracun Kawan Sendiri - Uji Rashid

Next       : "Saya Bagi 12 Jam, Kalau Tak Saya Buat Laporan Polis" - Fauzi Nawawi

Komen Terbaru

Quote Joysparta 28-12-2020 01:09 PM
Ok je dia ni..walau kekdg tu nampak over gitchu...

Lain-lain Komen

Quote slyfynx 25-12-2020 09:46 AM
So, ape mende nk diceritakan?

Unpopular opinion....
Sorry ye kalau x sependapat, tp for me, she is overrated.
Mule2 ok je, tp lama2 rase rimas lak tgk ngade2 nye tu.
Tp minat masing2 kan.
Quote likecandy 25-12-2020 10:16 AM
Ingatkan kek yg tingkat2 tu yg jatuh
Kalau tu jatuh boleh lah jadi berita
Ni setakat kek kecik je
Quote kiah_mai_pulak 25-12-2020 10:19 AM
ooooooo dh tu acik2 nk kena mggelabah teksssss ke tak dgn ketahian innehhhh???
Quote TomyamPuteh 25-12-2020 10:24 AM
Sian tok laki si muka 1/2 fake ni. Msti dok jd bhn kwn2 kt sklh.
Quote abadi84 25-12-2020 10:25 AM
Suke Elly ni.
Murah rezeki Elly thn ni
Quote pxlbb 25-12-2020 10:29 AM
slyfynx replied at 25-12-2020 09:46 AM
So, ape mende nk diceritakan?

Unpopular opinion....

setuju, iols dah lama rengsa dengan lame jokes yang tak lawak pun malah sangat bingit dan overdo dan macam wacky waving inflatable arm flailing tube man jah di mata iols ya ampun mampus aku dilanyak pompom fangirl

skydancer.jpg


Quote EvieWanKenobi 25-12-2020 10:58 AM
kak Lina dah nampak agak meaty..
Quote zehra2 25-12-2020 11:02 AM
moga sihat selalu dan murah rezeki..
suka je tgk elly.. style acik2 tp tkde menyampah pun..
bkn senang nk puaskan hati org
Quote meteorspeed 25-12-2020 11:14 AM
Bagi, aku dia, sgt kelakor
Quote matbad 25-12-2020 11:20 AM
slyfynx: So, ape mende nk diceritakan?Unpopular opinion....Sorry ye kalau x sependapat, tp for me, she is overrated. Mule2 ok je, tp lama2 rase rimas lak tgk n ...

Ya. Sama mcm aku. Rasa dia ni mcm buat2 erti kata lain fake sgt buat2 kelakar. Tp mcm ko ckp la minat masing2
Quote rayna_raynes 25-12-2020 11:21 AM
slyfynx replied at 25-12-2020 09:46 AM
So, ape mende nk diceritakan?

Unpopular opinion....

Rasanya ada org suka kegedikan elly ni sebab that's their inner self tapi tak mampu out in the open ala2 kak lina la kot.

Quote monreyes 25-12-2020 11:48 AM
terhibur je tengok dia ni...
kasi can la...
takkan sherry..jihan je...
tu je lah yg ada pun...
Quote luluaurora 25-12-2020 12:00 PM
oooo just slice cake je jatuh
ku ingatkan sebijik teruihh

pibedayyy kak linaaaa

walopun gedik kng dibuat2 tapi i still lovee her
Quote hyie 25-12-2020 12:04 PM
iols pon kekadang rengsa jugak dengan kegedikan sheols bila yang over2...esp kalau tengah bincang suatu topik tu, tetiba dia kaitkan dengan diri dia...macam cubaan steal the limelight gitulah...selebihnya iols suka je karakter sheols, asalkan tak sampai tahap yang overdoing sebegitu...
Quote Tinot7 25-12-2020 12:33 PM
Okayy.. bahagian yg jatuh tu kenapa letak sama pinggan dgn bahagian yg masih ok?
Quote dejure 25-12-2020 12:39 PM
Rasanya mcm di plan je nk bg sekeping kek tu jatuh..konon mcm lawak la sangat.sbb tu dorang bg kek kecik je.
Quote LadyCarefree 25-12-2020 01:01 PM
slyfynx replied at 25-12-2020 08:46 AM
So, ape mende nk diceritakan?

Unpopular opinion....

Setujoooooo stalk IG dia yikesssss penuh dgn review segala toknenek
Quote cupu 25-12-2020 01:03 PM
Aku okay je ngan dia klu dia buat biasa..klu dia open speaker buat2 kalut terus jd menyampah...tp dia mmg baik sbnrnya. Sbb lama dulu dia beli pnh beli emas online dgn kwn aku.... Lps tu dia buat igs promote... Padahal kawan aku xsuruh pun..Naik biz kawan aku tu sbb trusted kan...emas bukan main2 biz... Kepercayaan tu satu kelebihan.
Quote miracle_forever 25-12-2020 01:05 PM
EvieWanKenobi replied at 25-12-2020 10:58 AM
kak Lina dah nampak agak meaty..

sheols buat food review kan.. bil tgk dia buat tu mmg sungguh2 dia makan. sbb tu skrg bam bam kot

Lihat semua komen(48)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top