Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Mama, Saya Dah Boleh Kahwin," - Ismail Izzani Bangga Beli Seluar Dalam Sendiri

23-12-2020 04:47 PM|Oleh: Saiful| Komen: 44

Dulu penyanyi, sekarang Ismail Izzani menapak selangkah lagi menjadi pelakon menerusi drama Lelaki Lingkungan Cinta.

Kalau dah makin popular, pastinya seiap benda yang dilakukan akan menjadi perhatian.

Foto: IG

Baru-baru ini, Ismail ada berkonsi gambarnya berada di sebuah kedai pakaian.

Dia dilihat sedang memegang seluar dalam dan kapsyennya menyatakan dia dah boleh berkahwin kerana dah mampu beli seluar dalam sendiri.

Nampaknya dia memang pandai berseloroh.


Ismail juga menyertakan sekali tanda pagar #gurauje dan meminta maaf sekiranya ia tak kelakar.

Di ruangan komen ramai pula terhibur sampai ibunya sendiri, turut meninggalkan komen.

Foto: IG

Buat pengetahun, Ismail kini sedang hangat bercinta dengan penyanyi Shalma Eliana. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
0
0
Komen: 44
Komen

Previous : "Aafiyah Punya Semua Warna Pink,"- Tokti Terpaksa Beli Barang Baharu Untuk Bayi Lelaki

Next       : Ada Banyak Wang Simpanan, Shiha Zikir syukur Dengar Nasihat Arwah Sharifah Aini

Komen Terbaru

Quote abcdotcom 27-12-2020 02:55 PM
Dah lama X pakai seluar dalam .

Lain-lain Komen

Quote EvieWanKenobi 23-12-2020 05:03 PM
abis takkan pakai seluar dalam je?
baju? seluar?
Quote Minyakyuyi 23-12-2020 05:06 PM
Keharamjadahan apakah tajuk ini??... Dh xda produk sampai kisah spenda pn jd isu wahai sepol...
Quote lattehazelnut 23-12-2020 05:07 PM
Beli ck la baru tasty
Quote makneng 23-12-2020 05:14 PM
Dah bolehlah acik2 kepam, gay2 kepam berimajinasi dek mail berseluar dlm puma.
Quote slyfynx 23-12-2020 05:28 PM
Eh, bijik ape mende ni pun kene bg tau, and bukak thread.
Kot la die amik gmbr just pakai suar dalam tu je x pe jgk
Quote matchstick 23-12-2020 05:39 PM
Retis bergurau dgn mak pun perlu buka thread ke hmmmmmm
Quote bakingsoda 23-12-2020 06:10 PM
nak bagi bini makan spender ke
Quote doubleA 23-12-2020 06:10 PM
Gosip abenda ni sampah tol. Mael nak kawen, kawen jela dah mampu dan nak pikul tanggungjawab
Quote ashcroft86 23-12-2020 06:18 PM
Mail yg nalla.
Quote mamajawie 23-12-2020 06:25 PM
Apeke bijik la gosip kegampangan dasar babi yg bkak benang palat nih
Quote September14 23-12-2020 06:32 PM
Edited by September14 at 23-12-2020 06:33 PM

Wah semua puma ke buat sale second pack singgit? Nak kena usha ni
Quote Tinot7 23-12-2020 07:01 PM
Dia mampu rega spender tu ke rega second pack singgit je?
Quote dejure 23-12-2020 07:06 PM
Selama ni ko xpakai spender ke dik mail??
Quote msel 23-12-2020 08:19 PM
Berguru dgn sohai ke beli itu pun nak bgtau. Eh ss beli utk iza
Quote Fafaaisa 23-12-2020 08:28 PM
Bukan salah mail tp salah cari sepul bengong
Quote sharlenetexas 23-12-2020 08:31 PM
Harap tak menurun perangai bapak heols.
Nenek heols bomoh boleh tahan terkenal.


Quote kiah_mai_pulak 23-12-2020 08:42 PM
ketahian apakah innehh?? dh tu acik2 porum kat sini nk kena mggelabah teksssss ke tak dgn ketahian innehh?
Quote kiah_mai_pulak 23-12-2020 08:43 PM
kalau2 ada video cikcap n burung berterbangan, tolong tgk2 sikit spender puma tu sama ke idokkk dlm gmbr mail kat mall tu ya
Quote acikbajuhijau 23-12-2020 08:44 PM
Satu je nak cakap, walaupun bergurau, tetap bangang!

Lihat semua komen(44)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top