Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
CARI Infonet Portal Fokus Lihat artikel

Dua Wanita Ini ‘Bertumbuk’ Dipercayai Kerana Berebut Nak Beli PS5 Yang Hanya Tinggal 1 Unit Sahaja

23-12-2020 07:31 AM Komen: 9


Dipercayai akibat berebut permainan video Playstation 5, dua wanita dirakam orang ramai saling berbalas tumbukan dan tarik rambut di sebuah kedai permainan di Carolina Utara baru-baru ini.

Rakaman pergaduhan tersebut tular di media sosial. Menerusi klip video tersebut, seorang wanita yang berambut tocang menjerit ke arah seorang lagi wanita yang memakai baju sejuk yang cuba untuk mengambil konsol PS5 yang diletakkan di bahagian jualan barangan di kedai tersebut.



Difahamkan, mereka berebut permainan video tersebut kerana hanya mempunyai satu sahaja. Mereka cuba ditenangkan oleh orang awam namun gagal dan mereka bergaduh hingga berlaku situasi yang tidak terkawal.

Pihak polis datang dan menenangkan keadaan tersebut dan meminta untuk keluar dari premis berkenaan. Paling mendukacitakan, kedua-dua wanita tersebut tidak dapat membeli konsol PS5 tersebut.

 

Sumber: Newyork Post/SiakapKeli

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
1
Bosan
0
1
0
Komen: 9
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote aijinmisaki 23-12-2020 12:14 PM
prettyuglybabe: nasib baik black..kalau kokesen, langsung tak jejak urbanista kat thread ni


Apa beza cyst? Kena putih dulu baru boleh dikatakan high class/urban? Kejadian tetap berlaku kat negara america. As urbanista. Hakak tak pelik langsung benda macam ni jadi kat negara pprt tu.

Lain-lain Komen

Quote Belibis 23-12-2020 08:03 AM
Sendu pulak thread ni.sebab geng urban malu,kes berlaku kat negara kayangan pujaan hati.
Quote buragazz 23-12-2020 08:08 AM
Belibis replied at 23-12-2020 08:03 AM
Sendu pulak thread ni.sebab geng urban malu,kes berlaku kat negara kayangan pujaan hati.

Kan..... tak semenggah naw...
Quote Nana_Man 23-12-2020 08:14 AM
LOL!!!! Jadi takde best woman win lah.
Quote Gintoki08 23-12-2020 08:21 AM
Puak bertamadun pujaan liberal. Hahahaha
Quote husna_amal 23-12-2020 09:56 AM
Boleh sign join wwe lepas ni
Quote slyfynx 23-12-2020 10:28 AM
Adui wartawan cari. Tgk le tarikh tweet tu.
16 dec kot.
Udah seminggu
Quote prettyuglybabe 23-12-2020 11:40 AM
nasib baik black..
kalau kokesen, langsung tak jejak urbanista kat thread ni
Quote Scheherazade 23-12-2020 11:43 AM
Naper la nk gaduh2. Tunggu je la depa restock ps5 tu. Beli la masa tu. Ni dah penat gaduh, sudahnya x dpt pun ps5 tu. Bazir tenaga dahtu malu pun dpt
Quote aijinmisaki 23-12-2020 12:14 PM
prettyuglybabe: nasib baik black..kalau kokesen, langsung tak jejak urbanista kat thread ni


Apa beza cyst? Kena putih dulu baru boleh dikatakan high class/urban? Kejadian tetap berlaku kat negara america. As urbanista. Hakak tak pelik langsung benda macam ni jadi kat negara pprt tu.

Lihat semua komen(9)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top