Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini

"Kali Ni Memang Hilang Sabar" - Raja Afiq Bengang Panggilan 'Aben' Disamakan Babun

21-12-2020 03:10 PM|Oleh: LilRose| Komen: 50

Raja Afiq menerusi Instastorynya meluahkan rasa marah apabila segelintir warganet mempersendakan panggilan 'Aben' yang dibahasakan kepada Isterinya, Soffwany.


Kredit foto: IG

Malah, ada yang menyamakan panggilan itu seperti babun.

"Mulut memang tak ada insurans, tapi janganlah cakap pakai sedap mulut je.

"Jangan ingat kita tak ada undang-undang.

"Sudah tentu saya akan buat laporan sebab kali ini memang dah hilang sabar," tulisnya selepas beberapa warga maya menasihatinya supaya melaporkan individu terbabit kepada polis.





Kredit foto: IG Story

Tambah Raja Afiq, dia akan menyerahkan kes itu kepada pihak berkuasa apabila ada yang menyarankan dia membuat saman malu terhadap individu terbabit.



Difahamkan, komen jahat itu ditinggalkan pada satu hantaran sempena ulang tahun perkahwinan mereka yang memasuki bulan ketiga. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 50
Komen

Previous : 'Alhamdulillah, Pandainya' - Aaisyah Dhia Rana Dipuji Pandai Mengaji Al-Quran

Next       : Ramai Pertikai Kemenangan Siti Nordiana

Komen Terbaru

Quote AshkieLa 23-12-2020 10:29 AM
Fly_over replied at 23-12-2020 08:32 AM
repot (ngadu) kat bini sudah la.. bini kn polis jgk

laa ye ke..jangan fefeeling superior dan kebal sbb ade bini polis dahlaa..
mcm kes bapak budak kat filipina tu.. tembak civilian cold blooded semata mata kerana ego tercabar...

Lain-lain Komen

Quote Perawankota 21-12-2020 03:13 PM
Ermm.. Netizen pon satu, adab xder
Quote kiah_mai_pulak 21-12-2020 03:15 PM
bijikkkknyaaaa!!!!! komen mcm tu pun dikisahhkannnn nya ya??? mmg depresss lah idup kalau duk hadap komen netizen
Quote Normabaru 21-12-2020 03:18 PM
Ya Alah tak matang nya
Quote KIM.K 21-12-2020 03:19 PM
Amacam sis soffwany, high maintenance girl dah kawin. Kena lower expectation tak?

Panggil aben pun terasa
Quote harkktuih 21-12-2020 03:20 PM
Kalau hati tisu, mudah sentap, toksahlah nak bermedia sosial..
Quote nia_salina 21-12-2020 03:23 PM
Normabaru: Ya Alah tak matang nya

kaka norm. i tengok aben nya ni vibe tak matang sungguh la. suai la laki bini. sekufu
Quote MsCinderella 21-12-2020 03:26 PM
tegur, marah dah la..

takkan nak report kat polis kot

penat aih polis nak buat kerja...depa nak p ronda2 satu malaysia lagi nak tgk org langgar sop ka tak
Quote sarahmirza 21-12-2020 03:26 PM
Siapa depa ni? Tak kenal pun.


Quote Themilo 21-12-2020 03:35 PM
jangan melenting affiq sayang, nanti kakak babab nurrakazen semua ni..
Quote bottombikini 21-12-2020 03:39 PM
mementang bini polis
semua nak ugut reportttt

kesian ko dek

Quote Acikgomen 21-12-2020 03:51 PM
Themilo replied at 21-12-2020 03:35 PM
jangan melenting affiq sayang, nanti kakak babab nurrakazen semua ni..


Tunggu jap lepas aben pi kursus kat gopeng, baru heshe free utk chuols babab dgn lazatnye
Quote mamajawie 21-12-2020 03:53 PM
bosannye si aben nihh..ko bru nk mletup balik lpas drama ngn hana delisha ritu..xpyah la nk buatkan netizen cpat bosan ngn ko..btw bini kemain filter kat luar bisher2 je
Quote lattehazelnut 21-12-2020 03:56 PM
Mende bodo pun nak sentap
Quote Rara77 21-12-2020 03:59 PM
budak budak yg tak ada adap ni mesti mak pak jenis samseng
Quote SherryZass 21-12-2020 04:03 PM
mamajawie replied at 21-12-2020 03:53 PM
bosannye si aben nihh..ko bru nk mletup balik lpas drama ngn hana delisha ritu..xpyah la nk buatkan  ...

Hihi macam joi repah ke chuolls? Dalam ig vs kat luar, bagai bumi ngan pluto?
Quote irish_ieka 21-12-2020 04:03 PM
RA ni muke tua tapi otak mcm bbnu
Quote AshkieLa 21-12-2020 04:11 PM
cenggitu pun sampai report polis?
ya rabbi..
ape laa perasaan pegawai polis yg taip report korang dalam system tu nnt agaknya yer...
Quote doubleA 21-12-2020 04:12 PM
Lantak deme la nak panggil apa rajin nau kepochi life org lain dan bagi orang sakit hati
Quote TomyamPuteh 21-12-2020 04:14 PM
Buat apa nk sibuk2 repot polis? Bini dia kan polis gak. Repot je la kt bini dia.

Lihat semua komen(50)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top