Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
CARI Infonet Portal Fokus Lihat artikel

Comel Gila! Lelaki Menari Setiap Kali Balik Kerja Untuk Hiburkan Isteri

21-12-2020 12:57 PM Komen: 32
Setelah seharian berkerja, siapa yang tidak senang hati untuk pulang rumah. Biasanya, kita akan terus terlantar di atas katil atau segera membuka peti ais untuk mencari snek sebaik tiba di rumah.

Namun, lelaki ini cukup bersemangat untuk menghiburkan hati isterinya setiap kali pulang dari kerja.


Kredit foto: Twitter

Individu bernama Haissazc Hisham itu benar-benar menunjukkan kegembiraannya setiap kali pulang ke rumah dengan menari untuk isterinya.

Dalam video yang dikongsikannya di Twitter dan telah meraih ribuan tontonan, lelaki tersebut dilihat melakukan pelbagai tarian setiap kali masuk ke rumah.



Jelasnya dalam kapsyen yang disertai dengan video tersebut, dia tidak tahu isterinya membuat kompilasi video setiap kali dia pulang ke rumah.

Katanya, dia hanya melakukan aksi lucu itu untuk membuat isterinya gembira.


Kredit foto: Twitter

Rata-rata netizen memuji lelaki itu kerana sentiasa ceria untuk disambut isterinya di rumah. 



Apa Reaksi Anda...

Bagus
1
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
1
0
0
Komen: 32
Komen

Anda Mungkin Meminati

Komen Terbaru

Quote Kitty_catz 25-12-2020 01:19 PM
gaya mcm tiga kali jumaat je..

ok la harap ginih lah sampai ke tua... gendut2 perut heshe masa menari tu,, kena buat planking dhekk, baru berselera sket bini nak nengok..

Lain-lain Komen

Quote RatuDunia94 21-12-2020 01:09 PM
Bini dia mmg dh stand by sesiap lakinya nak masuk rumah.. mesti mmg dh jd rutin hari2 ngadap lakinya masuk rumah sambil menari..
Quote lattehazelnut 21-12-2020 01:12 PM
Nak hiburkan i bawak makanan..
Menari xde faedah..
Quote MadameOnion 21-12-2020 01:28 PM
Nak menari ke nak beromen lepas balik keja ke korang punya pasal..tapi post kat socmed adalah attention seeker
Quote per706 21-12-2020 01:28 PM
Bagus bang,kipidap..selalu dok sebok camna istri kena hiburan suami je...tu rmai suami naek lemak...untung la kak,mesti soronok tggu husband blik nk tgok tarian ape dia buat
..sekecil perkara kalu ikhlas mesti hati penerima jdi snang...
Quote Normabaru 21-12-2020 01:34 PM
Nk kata comel tu xla.. But this silly funny thing mmg akan dikenang2 jd private moment of them la.. All those simple tradition vacay and etc.. How sweet.. I got my own too. Mmg silly tp sweeet. Hehee
Quote sarah82 21-12-2020 01:39 PM
Dia happy balik rumah tengok isteri..
Quote raihaneem 21-12-2020 01:44 PM
Semoga berbahagia hingga akhir hayat...

Quote AshKetchum 21-12-2020 02:05 PM
ok noted. bideo "menari" korang laki bini atas katil tak nak tayang ke? sudah tentu netizen pasti teruja nak tengok gituhh
Quote ninnamina 21-12-2020 02:10 PM
Cara bahagia masing2. Dulu aku mcm tu gak tertunggu2 husband balik. La ni anak aku pulak asal dengar bunyi moto bukak pintu walhal bapak dia kat opis lagi hahaha
Quote husna_amal 21-12-2020 03:31 PM
Jangan happy sangat kongsi kebahgian. Kat luar tak tahu apa perangai laki tu buat
Quote saviour_09 21-12-2020 03:36 PM
oooooooo

aku cari anak dulu
Quote irish_ieka 21-12-2020 04:08 PM
mcm lembut je lakinya
Quote gorjeous 21-12-2020 04:37 PM
Tarian kurang meriah. Tapi effort tuuuu suweet sangat..
Quote MissVixen 21-12-2020 05:01 PM
Bahaya tayang laki ni. Manusia ni suka phd. Kebahagian dan kedukaan simpan sendiri.
Quote exclusive_vvip 21-12-2020 05:46 PM
bini dia mmg sentiasa tggu laki dia dalam bilik eh?
Quote kroit92 21-12-2020 06:10 PM
exclusive_vvip replied at 21-12-2020 05:46 PM
bini dia mmg sentiasa tggu laki dia dalam bilik eh?

kalau tengok background bilik tu,

penuh dengan tulisan, post-it notes..

mungkin pejabat kecil isteri beliau, freelancer ke. bekerja sendiri. atau student.

bila video tu bertukar, nota bertambah, atau bertukar warna.

dalam kata lain, bukan suri rumah sahaja la ni yang menunggu si suami balik menari.

tapi takpela kut dia post laki dia menari. lepas tu dia tutup kamera, dia pulak menari untuk suami dia, kita mana tau
Quote Kuasaberganda 21-12-2020 08:01 PM
besar pahala kau dik hiburkan isteri. xramai mampu sbb blk keja dah ponat mcm ape.hehe
Quote ffbeauties 21-12-2020 08:54 PM
Hahah cute je. Biasa baru baru kahwin memang macam ni. Kalau dah lama kawin still macam ni..bertuahnya
Quote kakakpositifker 21-12-2020 09:11 PM
Semoga kekal ke jannah hendaknya.

Lihat semua komen(32)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top