Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

Nora Danish Seksi Semasa Bercuti Dikecam, Siap Kaitkan Dengan Video Khatam Al-Quran!

21-12-2020 12:35 PM|Oleh: Saiful| Komen: 367

Gambar-gambar percutian Nora Danish bersama rakan-rakannya baru-baru ini di Langkawi nampaknya berjaya mendapat perhatian netizen.

Gara-gara pakaian yang digayakan, pelakon ini nampaknya dikecam hebat.


Foto: IG

Gaun berwarna hot pink paras lutut yang mendedahkan kulitnya yang putih melepak itu didakwa terlampau seksi.

Gambar Seksi Nora Danish Semasa Bercuti Dikecam, Siap Kaitkan Dengan Video Khatam Al-Quran!

Via: Hot fm

Bukan itu sahaja, beberapa gambar memakai baju yang lain juga mendapat respon negatif.



Ruangan komen dibanjiri dengan kecaman dan teguran dari mereka yang kurang senang melihat ibu dua orang anak ini.

Malah ada pula yang mengaitkan pakaiannya dengan video khatam al-Quran yang dimuat naik olehnya sebelum ini.





Video tersebut menunjukkan Nora menitiskan air mata selepas sselesai khatam pada 10 malam terakhir Ramdan tahun lepas.


Mungkin tak mahu merosakkam moodnya, Nora dilihat langsung tak ambil pusing dengan kecaman tersebut. -CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
2
Terkejut
1
Sedih
1
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 367
Komen

Previous : 'Alhamdulillah, Pandainya' - Aaisyah Dhia Rana Dipuji Pandai Mengaji Al-Quran

Next       : Nana Sheme Dah Tak Perlu Makan Ubat Kemurungan

Komen Terbaru

Quote adelea 2-1-2021 11:01 PM
rayray28 replied at 2-1-2021 09:00 PM
consume trufit dgn trushake ke

trufit sahaja , eat normal healthy portion and no exercise

Lain-lain Komen

Quote irish_ieka 21-12-2020 12:37 PM
fake much muke PZ tu. dh mcm bapok
Quote rospinki 21-12-2020 12:39 PM
byk sgt tengok the kerdassian
Quote harkktuih 21-12-2020 12:40 PM
Dah dia sememangnya jnis x tutup aurat.. Netizen pun gelabah sgt dah kenapa?
Quote oklatu85 21-12-2020 12:42 PM
I guess mgkin sebab fazzy da tak bersosial Sgt.. so now PZ move rapat semula Nora and the gang
Quote lolipopbiru 21-12-2020 12:43 PM
kdg pelik jgk dgn artis artis ni, khatam quran, mengaji, solat tak tinggal tapi tetap la seksi seksa kdg tu  ada yg buat benda benda haram. tak rasa malu dan takut tuhan ke? lain la kalau mmg jenis liberal sekadar muslim pd nama je
Quote slipar_jepon 21-12-2020 12:43 PM
janji seimbang donia akhirat. aagichewww
Quote vee_zara 21-12-2020 12:43 PM
Ingat safiey ilias tadi. Rupanya PZ. Awat hidung lagu tu
Quote bondeh 21-12-2020 12:43 PM
irish_ieka replied at 21-12-2020 12:37 PM
fake much muke PZ tu. dh mcm bapok

Kan. Fefeeling hot mama..
Quote rhea85 21-12-2020 12:51 PM
balance dunia akhirat katanya...hahahaha
Quote missmeornot 21-12-2020 12:51 PM
meols x kesah dengan si nora ni sebab dia memang jenis menyeksi dari dulu tapi yang meols kesian si PZ tu..dari elok bertudung sekarang makin seksi bff dia faz pun dah elok sopan je even still x bertudung..meols doakan moga sempat la deols bertaubat dan berubah.

btw lelaki yang rambut panjang sikit dgn dorang tu yang sama geng keluarkan vit c dengan wany kan..wany pun join pz punya company ke dok keluarkan product ni. elok ke vit c deols tu
Quote cupu 21-12-2020 12:51 PM
Aku xkisah nora sbb aku rs dia xseksi pun...dia cute je dimata aku dr zaman puteri. Aku meluat si puteri zarith tu...dh la sebijik pondan safiey ilyas tu.
Quote ajinomotonosuga 21-12-2020 12:53 PM
Makcik makcik tu sme bra depa tu depa sumbat sotkabor ke aaa..bonjol dahsattt...klo abam terlanggar lekattt idun abam situ kut eeeeii tatut
Quote wolfheart 21-12-2020 12:56 PM
Nora memang tak heran. Yang heran nengok PZ, sebelum ni elok bertudung tetap nmpk bergaya, skrg ni tudung dah hilang siap pakej tayang peha & lurah sekali. Orang lelaki suka je cuci mata. Barang free.
Quote mamajawie 21-12-2020 12:58 PM
PZ buat hidung ke hidung da jatuh?len maciam muka si penunggang glamer retis ni..
Quote RatuDunia94 21-12-2020 12:59 PM
PZ tu lg lah.. lepas terbang tudung terus menyeksi.. dengan hidung jambu airnya.. bukan aritu dh overhaul ke? Ke x menjadi? Cer tanya kak Faz and Daiyan Trisha
Quote prizadane 21-12-2020 01:13 PM
apa nak heran dengan ND? dia memang dari dulu seksi, bukannya baru baru ni. so lantaklah dia.
Quote captainQUE 21-12-2020 01:20 PM
Yang PZ tu bertudung Hari tu Tak mampu nak buat hati Dia berubah ke?? Maksud I, dah bertudung kn hari Tu, dah Takde rasa takut nak tayang badan dah ke?? Dah kenapa Dia punya seksi menggerunkan ni?? Apa bertudung Hari tu Sebab terpaksa ke macam mana???
Quote namieamuro 21-12-2020 01:23 PM
bkn mmg die cenggitu ke dr dlu. laenla kalau die dr bertutup litup tiber menyeksi...mcm yg sblh die tu...makin seksa seksi pz
Quote Minami2013 21-12-2020 01:24 PM
ND mmg dari dulu sexy mcm tu.. ntah bile nk insofff.. mcm bersaing pulak dgn PZ tu sape plg sexy.. padahal yg lain tu elok je bertudung.

Lihat semua komen(367)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top