Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

"Cutenya Subhanallah" Marissa Dania Anak Norman Hakim Semakin Cantik

18-12-2020 11:41 PM| Komen: 131




Anak perempuan pelakon Norman Hakim dengan bekas isterinya, Abby Abadi iaitu Marissa Dania Hakim kerap menjadi perhatian di laman sosial dek kerana kecantikan yang dimilikinya.

Menginjak usia 15 tahun, perwatakan Marissa yang sopan, lemah lembut dan berwajah menarik membuatkan dia kelihatan lebih matang dari usianya seterusnya membuatkan ramai warganet mengikuti perkembangannya di Instagram.

Sehingga kini dia memiliki hampir 400 ribu pengikut.


Selain gemar berkongsi gambar Outfit Of The Day (OOTD), dia juga dilihat gemar berkongsi mengenai tip penjagaan kulit wajah.


Rata-rata komen dari warganet dilihat begitu teruja dan memuji kulit wajah Marissa yang sangat licin dan bersih walaupun tanpa sebarang solekan.




Terdahulu, Abby atau Arbaiyah Abd Manan dan Norman Hakim pernah berkahwin pada 8 Januari 2002 namun jodoh mereka tidak panjang selepas bercerai pada 2008.

Selain Marissa, mereka juga mempunyai dua cahaya mata bernama Mohammed Danish Hakim, 17 dan Maria Danisha Hakim, 12. - CARI




Apa Reaksi Anda...

Bagus
0
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 131
Komen

Previous : 'Alhamdulillah, Pandainya' - Aaisyah Dhia Rana Dipuji Pandai Mengaji Al-Quran

Next       : Sharifah Sakinah Nak Kahwin Kekasih Sweden Mei Depan

Komen Terbaru

Quote enot_sibudak 5-1-2021 09:53 PM
bluecrystal replied at 23-12-2020 08:42 AM
Macam tak selari dengan imej islamik kan..aku dulu kalau sekolah budak lelaki call sembang kosong  ...

Hahaha.. Iols klu kawan sekelas kol laki, kena ayah iols kol, dia jawab trus xda wpn ada

Lain-lain Komen

Quote YomiuriLandMae 18-12-2020 11:46 PM
iols rasa dlm byk2 anak2 retis, anak2 norman-abby sume menjadi..
Quote rokarina 18-12-2020 11:48 PM
kulit mak ayah dia pun cantik tak hairan lah. pernah terjumpa Norman depan2 memang nice looking dan ada aura
Quote katakauu 18-12-2020 11:50 PM
YomiuriLandMae replied at 18-12-2020 11:46 PM
iols rasa dlm byk2 anak2 retis, anak2 norman-abby sume menjadi..

sorang ni je yg cantik. yg adik biasa je.
Quote MayaDelaRosa 18-12-2020 11:50 PM
Lawa betul anak norman dgn Abby ni..
Quote rrgal 18-12-2020 11:51 PM
Sangat cantik
Quote YomiuriLandMae 18-12-2020 11:51 PM
katakauu replied at 18-12-2020 11:50 PM
sorang ni je yg cantik. yg adik biasa je.

abg dia yg sulong si danish hakim dgn marissa damia ni menjadi.. yg adiknye la kureng sikit but still kalo digroom tu bole pegi..
Quote matchstick 18-12-2020 11:59 PM
Anak azhar sulaiman si Leona tu kalu bertudung manis sopan mcm ni dh tentu jadi poojaan acik2 juga. Sayang nye sheols asek ber tik tok terkinja-kinja dgn rambut karat sakit mata acik2 yg melehat
Quote matchstick 19-12-2020 12:04 AM
Btw susah nye nk sebut jenama product skincare yg sheol promote tu..apoo product local je pun berbelit lidah nk nyebut
Quote awenda507 19-12-2020 12:07 AM
Skg dia ni mmg dh x pakai tudung labuh ye? Ke dari dulu tudung labuh masa kat skola lama je?
Quote September14 19-12-2020 12:10 AM
Mcm muka ppuan korea.... comey la jgk
Quote bakingsoda 19-12-2020 12:15 AM
ye ke produk timbang kati ittew yg menyumbang kulit licin ko dekk, ke semata2 utk review jah pakai
Quote irish_ieka 19-12-2020 12:27 AM
anak die lepas dh berhenti skolah tahfiz dulu dh makin ke laut.. dok deting kemain pastu lepak2 umah bf die. bila kes anak nora comolot ritu ramai acik2 bawang komen kt ig gmbr die deting malam2 ngn bf suruh jaga diri jaga maruah. pastu marissa ni sentap suruh jgn bzbody then delete all comments. then nampak la budak ni nampak lembut tp garang . n budak ni pon die dok buat ig backup pastu jual RM600. apo?
Quote MommaLz 19-12-2020 12:36 AM
Cantik Dania {:love
Quote lee_sakura 19-12-2020 12:41 AM
yg ni mmg cantik btol
Quote chippotato 19-12-2020 12:47 AM
matchstick replied at 18-12-2020 11:59 PM
Anak azhar sulaiman si Leona tu kalu bertudung manis sopan mcm ni dh tentu jadi poojaan acik2 juga.  ...

Stakat tiktok tu ik lg.. Ni pakej memanjg seluar katok.. Adoi.. Malu lah tgk...
Quote xijasmine95 19-12-2020 12:54 AM
katakauu replied at 18-12-2020 11:50 PM
sorang ni je yg cantik. yg adik biasa je.

Mcm mana lah perasaan adik dia ya. Manusia ni kan suka buat comparison. Mesti selalu terasa hati.
Quote irvene 19-12-2020 01:36 AM
yang ni kalau masuk 100 most beauty faces pun xpe lagi.
Quote jalfa 19-12-2020 01:40 AM
Mmg cantik dekkk.....kagum tgk kulit bersih
Quote kiah_mai_pulak 19-12-2020 01:41 AM
time beranak kan si marissa ni lah kan abg norman skandal dgn bertakhta di hati tu smpai kantoi dgn bakyah.. then cerai kejap.. tup2 rujuk balik. dh besar dh budaknya, tp bertakhta di hati tetapplahhh single smpai ke sudah

Lihat semua komen(131)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top