Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara

'Alhamdulillah, Pandainya' - Aaisyah Dhia Rana Dipuji Pandai Mengaji Al-Quran

22-12-2020 09:26 AM|Oleh: rikuren | Komen: 34


Alhamdulillah, bagus betul cara Che Ta dan Zain Saidin mendidik anak mereka. 

Perkongsian Che Ta menerusi laman Instagram Aaisyah memaparkan video Aaisyah Dhia Rana yang kini berusia enam tahun sedang mengaji ayat suci Al-Quran.

Rakaman video berdurasi sembilan saat itu memaparkan Aaisyah sedang mengaji surah An-Nasr dengan lancar sekali.



Melihat ke ruang komen, rata-rata netizen memuji kepintaran Aaisyah selain mendoakan kanak-kanak itu menjadi anak solehah.


Kredit Foto - Instagram Aaisyah

Didikan yang baik merupakan tanggungjawab setiap ibu bapa kerana anak ialah amanah dari Allah SWT. Semoga menjadi inspirasi buat semua. - CARI

Apa Reaksi Anda...

Bagus
2
Marah
0
Terkejut
0
Sedih
0
Lawak
0
Bosan
0
0
0
Komen: 34
Komen

Previous : Adik Nadia Brian Pertahan Kakak, Anggap Muizz Sakit Mental

Next       : Tahniah! Ummi Nazeera Hamil Anak Kedua

Komen Terbaru

Quote ladyzens 23-12-2020 03:24 PM
RatuDunia94 replied at 22-12-2020 09:14 PM
Sesungguhnya Che Ta berjaya membaiki keturunan..

haha terus iols google gambar ex husband che ta

Lain-lain Komen

Quote husna_amal 22-12-2020 09:30 AM
Semoga jadi anak yang baik. Cepat belajar anak che ta ni.
Quote Lavender85 22-12-2020 09:32 AM
ala comenya. semoga jadi anak yg solehah. anak yg berakhlak mulia . berjaya di dunia dan akhirat
Quote yum3 22-12-2020 09:33 AM
hidung dia cantik mncung. btuah lah cik ta dpt baiki susungalur comel2
Quote shernazz 22-12-2020 09:36 AM
Pic atas sekali tu cam mua bellaz
Quote Manjahati 22-12-2020 09:37 AM
Subhanallah..comey betul ank cekta ni
Quote MamaHafiz2012 22-12-2020 09:54 AM
yum3 replied at 22-12-2020 09:33 AM
hidung dia cantik mncung. btuah lah cik ta dpt baiki susungalur comel2

ini mmg kelakar
Quote salmon-suki 22-12-2020 11:09 AM
Tebalnya mekap kt pic atas tu,siap berkontek lense lagi..tak bahaya ke kt kanak2?
Quote rasnea 22-12-2020 11:26 AM
yum3 replied at 22-12-2020 09:33 AM
hidung dia cantik mncung. btuah lah cik ta dpt baiki susungalur comel2

hahaha tersembur aku baca time makan laksa penang ....mujur Aaisyah tidak supo abg2 dia
Quote Belibis 22-12-2020 11:30 AM
Ngalahkan sopia jane nanti ni...untung2 dpt menantu kayangan.
Quote iza.moha 22-12-2020 11:35 AM
Cantiknya...rasanya yg paling cantik kot dikalangan anak2 retis
Quote URUHA 22-12-2020 11:37 AM
Cute Aaisyah ni tapi setiap kali mention nama penuh dia meols teringat katak sebab Rana in Italian = katak
Quote GegarVaganja 22-12-2020 11:41 AM
yum3 replied at 22-12-2020 09:33 AM
hidung dia cantik mncung. btuah lah cik ta dpt baiki susungalur comel2

Ganja setuju.
Syukur akhirnya Cheta bijak memilih suami.
Harapkan ex laki, sedeh genetik yang diturunkan bila tgk abg2 Aaisyaeihesh ni
Quote EvieWanKenobi 22-12-2020 01:01 PM
kenapa nak mekap2?
Quote cruz2 22-12-2020 01:38 PM
Comey sgt aaisyah.iols tgk aaisyah mesti teringat munni@shahida bajrangi bhaijaan
Quote tikusmontok 22-12-2020 02:33 PM
URUHA replied at 22-12-2020 11:37 AM
Cute Aaisyah ni tapi setiap kali mention nama penuh dia meols teringat katak sebab Rana in Italian = ...

Biasala tu..ada 1001 bahasa dlm dunia dgn makna yg berbeza..uruha dlm bahasa zimbabwe mungkin maksudnya tenuk ke tenggiling ke..
Quote mbhcsf 22-12-2020 03:35 PM
semoga terang hati dan berjaya dunia akhirat dan dilindungi dari fitnah dunia .
Quote boojaat 22-12-2020 03:58 PM
Cantiknya tulisan jawi dia..
Quote prizadane 22-12-2020 03:59 PM
Alhamdulillah. Semoga cemerlang dunia akhirat ya Ecah.  Tapi memang budak-budak senang nak menghafal ni, some more dia ni dihantar ke Brainy Bunch. hopefully jadi insan yang berguna bila dewasa kelak ye Ecah. Cantik Ecah ni
Quote Kancilkering 22-12-2020 04:01 PM
pandai aisyah ni. tahun depan  dh darjah satu kan...

Lihat semua komen(34)

Untuk komen,
sila login atau daftar sebagai ahli CARI sekarang!

Register  Login or Facebook Login

Terpanas Minggu Ini
 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
To Top